program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 09 Iun 2006, 11:34

daca se procedeaza in felul asta cu strategii si bisericute...atunci numai concurs de spinning nu se mai poate numi!

sansele cred ca trebuie sa fie egale pt. toti...atunci iti dovedesti valoarea!

Gyorg
veteran
veteran

Re: gostilele

Mesaj de Gyorg » 09 Iun 2006, 12:23

malin scrie:Gerula, Gyorg si ceilalti necredinciosi: 90% dintre abonatii de la Gostilele nu au pescuit in sectorul B. Deci puteti considera cel putin 1/2 din Gostilele lac necunoscut pentru majoritatea concurentilor. Din cauze obiective, cum ar fi de exemplu o piscicultura nationala de ****, 16 ani ne-am amagit prin concursurile de spinning alergand dupa bibanii putin mai mari de o palma. Cei care adopta aceasta strategie sunt poate cei mai pragmatici concurenti, cei care au castigat experienta concurand la astfel de competitii. Pana la urma este un calcul simplu in functie de punctele puse in joc. Regula de 30 cm scoate practic din calcul bibanul din ecuatie si o face pentru a-i descuraja pe cei obisnuiti cu abacul si cu juvelnicul plin de bibanasi la limita. Asta nu exclude pescuitul de finete si nici pe cei familiarizati cu strategiile de concurs. 30 sau 25, iata aici poate fi o intrebare. Adevarul este insa pe undeva pe la mijloc.
Malin,
nu a fost vb de necredinta si prefer sa nu-ti raspund (momentan), nu de alta dar risc sa cad in gropa a tot carcotasilor .
Voi prefera sa fac o sinteza la sfarsitul acestui OPEN organizat de catre voi.
In orice caz, acum nu pot decat sa va felicit cu mana pe inima pentru ceeace faceti, sincer si fara caterinca !

Ne vedem la Gostilele, pregateste BRRC - ca tot se poarta.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 09 Iun 2006, 16:39

andrei-ovidiu scrie:daca se procedeaza in felul asta cu strategii si bisericute...atunci numai concurs de spinning nu se mai poate numi!

sansele cred ca trebuie sa fie egale pt. toti...atunci iti dovedesti valoarea!
Faza cu sansele egale are clar caracter utopic. Orice ai face tot vor exista persoane favorizate..regulamentul ar trebui facut in asa fel incat sa minimizeze avantajele unora..si in sensul asta suntem pe calea cea buna.
Cat despre "grupuri si grupuletze" eu zic ca tine de etica si principii..dar ce-i drept si la asta stam cam prost uneori. :roll:

malin
senior
senior

gostilele

Mesaj de malin » 09 Iun 2006, 20:21

Gerula, nici prin cap nu le trece organizatorilor etapelor de open in discutie sa multumeasca pe toata lumea. Tu esti de pilda un nemultumit care se simte excelent in postura asta. Acuzatiile cu biscericutele, furaciunile, avantajarile samd au aparut inca din 1990, de la primul concurs "liber". Sa nu uitam ca suntem in Romania. La cate concursuri ai fost pana acum Gerula si mai ales la care din etapele openului pentru a acuza fara drept de apel? Nu pot sa combat la nesfarsit aceasta voluptate a dezastrului pe care o ai atunci cand comentezi de pe margine. De ce nu concurezi macar intr-o etapa? Nu neaparat pentru a castiga, ci pentru a fi implicat direct in tot ce se intampla si pentru a constata cat de nenorociti sunt - sau nu sunt - organizatorii.

Anglers XXI
junior
junior

Mesaj de Anglers XXI » 13 Iun 2006, 19:28

Premii Cupa Anglers XXI

I. Barca 2.70 Kingfisher (Kingfisher) + motor MotorGuide (American Nautics) + Salmo Skinner 20 (Energofish)
II. Barca Sevylor xxx Hunter 2.50 + sonar Eagle + lanseta Shimano Antares 210 10-30g + mulineta Tica (Gipo) + Salmo Skinner 20 (Energofish)
III. Lanseta Lamiglas Certified Pro 8’6 1/4-5/8 Lb + mulineta St. Croix AS2000 (Aquamania) + kit Walleye Slider 100 (Outdoor Concept / Drill) + Salmo Skinner 20 (Energofish)
IV. Lanseta Garbolino Garbospin LTD 2.90 20-60 gr + kit Walleye Slider 100 (Outdoor Concept / Drill) + mulineta Omoto Sonca (Baracuda) + Salmo Skinner 20 (Energofish)
V. Lanseta Garbolino Borax Dead Bait 2.60 m + mulineta Omoto Sonca (Baracuda) + Salmo Skinner 20 (Energofish)
VI. Lanseta Balzer Diabolo IM6 210 Spin + mulineta Balzer Metalica 730 (Finesse) + Salmo Skinner 20 (Energofish)

Captura: Lanseta Maver Skirt + mulineta Maver (Watson Tg. Mures)

Premii participare: cutii accesorii si voblere Salmo (Energofish), oscilante Profi (Gipo), naluci (Baracuda), naluci suple Bass Assasin / Slider (Outdoor Concept / Drill)

Drinks: Skol, Orangina

Premii in valoare de 150.000.000 lei (vechi)
Taxa de participare: 200RON (se va achita pina joi 15.06.2006)

Gerula
veteran
veteran

Re: gostilele

Mesaj de Gerula » 13 Iun 2006, 20:25

malin scrie:Gerula, nici prin cap nu le trece organizatorilor etapelor de open in discutie sa multumeasca pe toata lumea. Tu esti de pilda un nemultumit care se simte excelent in postura asta. Acuzatiile cu biscericutele, furaciunile, avantajarile samd au aparut inca din 1990, de la primul concurs "liber". Sa nu uitam ca suntem in Romania. La cate concursuri ai fost pana acum Gerula si mai ales la care din etapele openului pentru a acuza fara drept de apel? Nu pot sa combat la nesfarsit aceasta voluptate a dezastrului pe care o ai atunci cand comentezi de pe margine. De ce nu concurezi macar intr-o etapa? Nu neaparat pentru a castiga, ci pentru a fi implicat direct in tot ce se intampla si pentru a constata cat de nenorociti sunt - sau nu sunt - organizatorii.
Eu zic ca asta e deja delir. Unde am vorbit eu de furaciuni? :shock: Unde i-am facut eu nenorociti pe organizatori?

Daca asta ai inteles tu din comentariile facute de un om care pescuieste frecvent dupa biban pe baltile din jurul Bucurestiului, despre decizia aberanta de a pune limita de 30cm la aceasta specie, cred ca orice comentariu devine de prisos. Probabil ca de mentalitatile astea comuniste gen "cine critica e dusman al poporului" vom scapa doar pe cale naturala.

Intentionez sa particip pe Sarulesti, daca timpul imi va permite. Asta n-are nici o legatura cu faptul ca mi se pare cel putin bizar ca pe voi, ca organizatori, nu v-au deranjat "tacticile de grup" folosite pe Darvari de unii concurenti, intr-un concurs INDIVIDUAL.
De acord, asa ceva e greu de reglementat, greu de sanctionat (mai ales cand ii cunosti bine pe oamenii respectivi) dar realitatea e ca a tolera asemenea manevre inseamna a omora din fasa ideea de competitie corecta, deschisa tuturor.
Cu lacrimi Bastus!

malin
senior
senior

delirum tremens

Mesaj de malin » 14 Iun 2006, 12:26

Daca nu de furaciune este vorba, atunci ce te nemultumeste? Discutam asa, numai discutii?
Ca sa nu delirez si mai mult iata un exemplu din framantarile tale: “Vorba lui Moromete, nu stiu pe ce te bazezi cand spui ca 90% dintre abonati n-au pescuit in sectorul B, si oricum, nu stiu ce relevanta ar avea, cata vreme in cei 10% s-ar putea foarte bine regasi cativa concurenti pe care-i stim cu totii.” Pai daca aia 10% - pe care-i stim cu totii - nu fura, atunci ce fac? Dar sa mergem mai departe: “Problema e insa alta: scotand de fapt bibanul din ecuatie, cum in sfarsit recunosti, avantajul celor care cunosc bine balta, au motoare electrice si un mic grup cu care sa poata "bloca" un loc bun devine decisiv. Nu stiu altii cum sunt, dar pentru mine ideea de concurs de pescuit nu implica urmariri pe balta, dotarea cu motoare de nspe lbs, si locuri blocate de barcile diverselor bisericute.” Problema draga Gerula, este din pacate aceeasi ca si alta data. In spatele acestor concursuri se ascunde hidra imperialismului. Aici (cum bine ai remarcat) recunosc, deci ma auto-demasc in fata poporului de pe forum, cu privire la bibanii de 30. Gasca aia de 10% face deja de o saptamana antrenament pe Gostilele, ghici la ce? La pescuit? Nu! La blocaje de locuri. Cum bine stim cu totii manevra necesita o sincronizare perfecta si o buna stapanire a barcii gonflabile (mai ales pe vant puternic). Motoarele de nspe lbs (o unitate de masura dusmanoasa si iredentista) sunt date tot de americani catorva dusmani ai poporului, sectanti pe care ii vom demasca putin mai tarziu, la premieri, pe ei si pe bisericuta lor. In orice caz, nu stiu cum sunt altii, dar eu unul - cand o iau pe calea logicii tale, draga Gerula - ma umplu de indignare si nu pot decat sa-i numesc NENOROCITI pe organizatorii unui astfel de concurs . Nu, nu ai spus tu asa ceva. Deliram eu. Vorba aia: sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la ce m-am gandit eu. In rest, cine nu-i cu noi e biban de 30.
Fir intins si te astept la demascarea de la Sarulesti!

Gerula
veteran
veteran

Re: delirum tremens

Mesaj de Gerula » 14 Iun 2006, 14:27

malin scrie:Daca nu de furaciune este vorba, atunci ce te nemultumeste? Discutam asa, numai discutii?
Tanjesti cumva in secret dupa vremurile cand unul spunea ceva si toti ceilalti aplaudau "entuziast"? :roll: Intotdeauna e loc de mai bine, cel putin asta e parerea mea.
malin scrie: Ca sa nu delirez si mai mult iata un exemplu din framantarile tale: “Vorba lui Moromete, nu stiu pe ce te bazezi cand spui ca 90% dintre abonati n-au pescuit in sectorul B, si oricum, nu stiu ce relevanta ar avea, cata vreme in cei 10% s-ar putea foarte bine regasi cativa concurenti pe care-i stim cu totii.� Pai daca aia 10% - pe care-i stim cu totii - nu fura, atunci ce fac?
Pescuiesc pe balta aia de nspe ani? :roll: Poate chiar de pe vremea cand nu era concesionata? :roll:

malin scrie: Dar sa mergem mai departe: “Problema e insa alta: scotand de fapt bibanul din ecuatie, cum in sfarsit recunosti, avantajul celor care cunosc bine balta, au motoare electrice si un mic grup cu care sa poata "bloca" un loc bun devine decisiv. Nu stiu altii cum sunt, dar pentru mine ideea de concurs de pescuit nu implica urmariri pe balta, dotarea cu motoare de nspe lbs, si locuri blocate de barcile diverselor bisericute.� Problema draga Gerula, este din pacate aceeasi ca si alta data. In spatele acestor concursuri se ascunde hidra imperialismului. Aici (cum bine ai remarcat) recunosc, deci ma auto-demasc in fata poporului de pe forum, cu privire la bibanii de 30. Gasca aia de 10% face deja de o saptamana antrenament pe Gostilele, ghici la ce? La pescuit? Nu! La blocaje de locuri. Cum bine stim cu totii manevra necesita o sincronizare perfecta si o buna stapanire a barcii gonflabile (mai ales pe vant puternic). Motoarele de nspe lbs (o unitate de masura dusmanoasa si iredentista) sunt date tot de americani catorva dusmani ai poporului, sectanti pe care ii vom demasca putin mai tarziu, la premieri, pe ei si pe bisericuta lor. In orice caz, nu stiu cum sunt altii, dar eu unul - cand o iau pe calea logicii tale, draga Gerula - ma umplu de indignare si nu pot decat sa-i numesc NENOROCITI pe organizatorii unui astfel de concurs . Nu, nu ai spus tu asa ceva. Deliram eu. Vorba aia: sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la ce m-am gandit eu. In rest, cine nu-i cu noi e biban de 30.
Fir intins si te astept la demascarea de la Sarulesti!
Inteleg ca pe tine, ca organizator, nu te deranjaza de nici un fel strategiile de grup, si ca ti se pare perfect normal sa se intample asta. Ba chiar aia care exprima unele critici devin automat niste bolsevici periculosi, dusmani ai noii oranduiri democratice :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

malin
senior
senior

concurs

Mesaj de malin » 15 Iun 2006, 11:25

Imi place sa cred ca ne vei spune pana la urma care sunt grupurile cu pricina si mai ales modul in care au incalcat regulamentul de concurs. Sunt aici necesare informatii concrete, cum ar fi numele, concursul, data, sectorul, mansa, altfel polemica asta aluneca in derizoriu.

Gerula
veteran
veteran

Re: concurs

Mesaj de Gerula » 16 Iun 2006, 09:16

malin scrie:Imi place sa cred ca ne vei spune pana la urma care sunt grupurile cu pricina si mai ales modul in care au incalcat regulamentul de concurs.
Cred ca deja alunecarea despre care vorbesti s-a si produs, iar tu esti victima, din moment ce spusesem clar: "De acord, asa ceva e greu de reglementat, greu de sanctionat (mai ales cand ii cunosti bine pe oamenii respectivi) dar realitatea e ca a tolera asemenea manevre inseamna a omora din fasa ideea de competitie corecta, deschisa tuturor."
Asta fiind una din problemele pe care le-am adus in discutie, si anume lipsa oricarei prevederi care sa interzica utilizarea tacticilor de grup intr-un concurs individual.

malin scrie: Sunt aici necesare informatii concrete, cum ar fi numele, concursul, data, sectorul, mansa, altfel polemica asta aluneca in derizoriu.
Presupun ca te crezi foarte abil :lol:, dar incercarea de a muta discutia pe o directie unde ai putea primi intariri e sortita esecului :lol:. Cata vreme regulamentul nu interzice explicit asemenea tactici, problema e regulamentul in sine, nu identitatea celor care le aplica.
Cu lacrimi Bastus!

Închis