program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Iul 2006, 23:40

vijelie scrie:
Gerula scrie:Stii cum e, una-i sa ai niste tenisi de unica folosinta pe care scrie abibas si alta-i sa ai o pereche de pantofi sport originali. Chiar daca sunt in mare acelasi model :lol: :lol: :lol:.

chiar nu stiu cum e :wink: daca tu ai avut experientza asta impartaseste-ne-o si noua :twisted:
Hmm, parca ai recunoscut mai devreme ca ti-ai luat haina cu 10 eurococo din Europa :roll:. Despre asta vorbeam, povestea cu "abibasii" era doar o analogie :lol:.

Sincer mai Vali mi-e mie jena de jena ta pentru faptul ca te bagi asa in mizeria asta. Stim amandoi ce te doare pe tine de fapt, iar optiunea de a te razbuna ca la gradinita, intrand de fapt in aceeasi troaca cu gasca retardata Adelin, Calone & Co, e o cadere destul de trista.
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Iul 2006, 07:28

mai exista moderatori pe forumul asta ?
nu credeti ca ajunge ?,,,,sincer parca e deja prea multa beratie fara nici o legatura cu topicul

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 12 Iul 2006, 07:42

Sincer mai Vali mi-e mie jena de jena ta pentru faptul ca te bagi asa in mizeria asta. Stim amandoi ce te doare pe tine de fapt, iar optiunea de a te razbuna ca la gradinita, intrand de fapt in aceeasi troaca cu gasca retardata Adelin, Calone & Co, e o cadere destul de trista.[/quote]

nu ma bag in nici o mizerie ca deh am tastele curate :wink: pe mine ma doare coloana si ficatul pe tine? :twisted: nu vad de unde asocierea mea cu "gasca care te loveste la poponetz" dar se vede inca odata ca nu poti mai mult sa gandesti si o iei pe aratura la fel ca in cazul Serbanel unde ca un mare ziarist detectiv ai "descoperit" ca eu sunt de fapt Serbanel :wink: :twisted: .......GRESEALA MAXIMA PENTRU TINE SI CLICA TA CARE TE-A DEZIMFORMAT :evil:

EU tot vreau sa te iert pentru greseala ta si astept in continuare sa te vad cu bascutza pe cap livrandu-mi pizza calzone la domiciliu :lol: :wink: :twisted: .........zici un sarut mana maestre si poti sa mergi iar cu mine sa mai inveti si tu ceva despre pescuit :wink: :twisted:asta daca orgoliul tau prea mare si nu vrei sa fie ranit cu injositoarea treaba de ati cere scuze :oops: :wink:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Iul 2006, 09:46

vijelie scrie: EU tot vreau sa te iert pentru greseala ta si astept in continuare sa te vad cu bascutza pe cap livrandu-mi pizza calzone la domiciliu :lol: :wink: :twisted: .........zici un sarut mana maestre si poti sa mergi iar cu mine sa mai inveti si tu ceva despre pescuit :wink: :twisted:asta daca orgoliul tau prea mare si nu vrei sa fie ranit cu injositoarea treaba de ati cere scuze :oops: :wink:
Esti dus :lol:. Tu chiar crezi ca scriam chestia aia daca aveam macar 1% dubiu ca tu postai si cu nick-ul cu pricina? :roll: N-avea nici o grija, daca intre timp aflam cea mai marunta informatie care sa contravina acestei teorii imi ceream de mult scuze aici, in acelasi loc unde am facut afirmatia. Si asta nu ca as avea nevoie sa "merg iar cu tine sa mai invat si eu ceva despre pescuit" (chiar crezi ca ai ce sa ma inveti despre pescuitul la vobler, de exemplu? :roll: :lol: :lol: ) ci pentru ca asa ar fi fost corect. Doar ca nu e nici pe departe cazul. De fapt, problema de orgoliu pe care mi-o pui mie in carca o ai chiar tu, dar ma rog, n-are sens sa mai dezgropam subiectul.

A, si ce gasca zici tu ca m-ar fi dezinformat? :roll:
Cu lacrimi Bastus!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 12 Iul 2006, 10:50

Gherula,
tu in poze tot cu aceeasi FEII apari, fie ca e vobler la clean sau biban la silicoane. Ai prins trei bibani si doi cleni, basca niste fitofagi. Ce stii tu despre voblere?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Iul 2006, 11:04

Stefan Tudose scrie:Gherula,
tu in poze tot cu aceeasi FEII apari, fie ca e vobler la clean sau biban la silicoane. Ai prins trei bibani si doi cleni, basca niste fitofagi. Ce stii tu despre voblere?
Vorbeam cu Vali, care a avut ocazia sa vada cum ma descurc cu voblerele. Chiar nu discut cu cantitati neglijabile ca tine. Uite drumul :arrow:.
Cu lacrimi Bastus!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 12 Iul 2006, 12:05

Fratilor asta era un topic legat de un concurs de pescuit! Ma vad nevoit sa va opresc aici polemica! Have fun in alta parte! CLOSED

Închis