program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
3 x Daiwa SS Tournament (2x 700 si 1x 1600), 2 x Abu Suveran (la baza 1000 si 4000, dar la nevoie devin 2000 si 3000 in functie de tambur
) 1x Daiwa Capricorn 2000. Bete 1xCabela's FE II 6', 3x Balzer Magna Matrix Mx 9 (Spin 25, 75, Mega Jig), 1 x Fenwick Fenglass. Sa-ti spun si firele, voblerele, rotativele, oscilantele?
Barca? Marimea la pantof?

Cu lacrimi Bastus!
Re: delir
GHERULA?malin scrie:Gherula, te somez sa spui ce lansete ai! Si ce mulinete. Asta ca sa revenim la pescuit.

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
delir
Iarta-ma Gherula, dar cam slabut. Cu "betele" stai chiar nashpa. La cizmulitele alea de neopren ar fi mers un Palms sau un Zenaq, nu Fenwick, Cabela's si alte chinezarii. Mulinetele despre care vorbesti au fost tari prin anii '90. Cred ca ti-au ramas cam mici... Cat despre jeansi nu pot spune decat ca iti vin sexi rau, trebuie sa recunosc. S-ar fi potrivit la ei un minciog hand-made din bambus si o maciuca din bronz pentru capturi capitale.
Domle, nu poate toata lumea sa se echipeze la nivelul unui mare guru al pescuitului ca tine.malin scrie:Iarta-ma Gherula, dar cam slabut. Cu "betele" stai chiar nashpa. La cizmulitele alea de neopren ar fi mers un Palms sau un Zenaq, nu Fenwick, Cabela's si alte chinezarii. Mulinetele despre care vorbesti au fost tari prin anii '90. Cred ca ti-au ramas cam mici... Cat despre jeansi nu pot spune decat ca iti vin sexi rau, trebuie sa recunosc. S-ar fi potrivit la ei un minciog hand-made din bambus si o maciuca din bronz pentru capturi capitale.

P.S. Eventual spune si prin ce soi de barter ai obtinut o parte din sculele pe care le ai

Macar eu mi-am platit cinstit tot "arsenalul", nu ca marele guru despre care gurile rele zic ca ... Dar ma rog, sa ne oprim aici, oricum stie toata lumea despre ce e vorba

Cu lacrimi Bastus!
eu zic ca ar fi mai intelept sa puneti punct unor astfel de contre care trec prea usor de la un dialog poate savuros la ....barfa de bodega .
pe vremuri existau niste moderatori ,,verzi,,......sunt ,,sublimi, dar....lipsesc cu desavarsire''?
pe vremuri existau niste moderatori ,,verzi,,......sunt ,,sublimi, dar....lipsesc cu desavarsire''?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
malin scrie:Iarta-ma Gherula, dar cam slabut. Cu "betele" stai chiar nashpa. La cizmulitele alea de neopren ar fi mers un Palms sau un Zenaq, nu Fenwick, Cabela's si alte chinezarii. Mulinetele despre care vorbesti au fost tari prin anii '90. Cred ca ti-au ramas cam mici... Cat despre jeansi nu pot spune decat ca iti vin sexi rau, trebuie sa recunosc. S-ar fi potrivit la ei un minciog hand-made din bambus si o maciuca din bronz pentru capturi capitale.

Sorin scrie:eu zic ca ar fi mai intelept sa puneti punct unor astfel de contre care trec prea usor de la un dialog poate savuros la ....barfa de bodega .
Gerula scrie:Mai, la mine e simplu, "de-o fi una, de-o fi alta" nici nu ma iau de oameni aiurea, dar si daca imi sare unul in carca nu ramane cu pielea netabacita.
Adeline tata, vezi ca ai de reglat tachetii la break-ul ala preistoric, nu mai pierde timpul pe forum

Cu lacrimi Bastus!