program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
malin
senior
senior

delir

Mesaj de malin » 11 Iul 2006, 15:02

Gherula, te somez sa spui ce lansete ai! Si ce mulinete. Asta ca sa revenim la pescuit.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Iul 2006, 15:14

3 x Daiwa SS Tournament (2x 700 si 1x 1600), 2 x Abu Suveran (la baza 1000 si 4000, dar la nevoie devin 2000 si 3000 in functie de tambur :wink:) 1x Daiwa Capricorn 2000. Bete 1xCabela's FE II 6', 3x Balzer Magna Matrix Mx 9 (Spin 25, 75, Mega Jig), 1 x Fenwick Fenglass. Sa-ti spun si firele, voblerele, rotativele, oscilantele? :lol: :lol: :lol: Barca? Marimea la pantof? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Re: delir

Mesaj de Sorin » 11 Iul 2006, 15:48

malin scrie:Gherula, te somez sa spui ce lansete ai! Si ce mulinete. Asta ca sa revenim la pescuit.
GHERULA? :D :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

malin
senior
senior

delir

Mesaj de malin » 11 Iul 2006, 15:49

Iarta-ma Gherula, dar cam slabut. Cu "betele" stai chiar nashpa. La cizmulitele alea de neopren ar fi mers un Palms sau un Zenaq, nu Fenwick, Cabela's si alte chinezarii. Mulinetele despre care vorbesti au fost tari prin anii '90. Cred ca ti-au ramas cam mici... Cat despre jeansi nu pot spune decat ca iti vin sexi rau, trebuie sa recunosc. S-ar fi potrivit la ei un minciog hand-made din bambus si o maciuca din bronz pentru capturi capitale.

malin
senior
senior

delirum

Mesaj de malin » 11 Iul 2006, 15:52

Balzer? Sa nu nu-mi spui ca porti la batul asta tanganezi ca imi pierd mintile...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Iul 2006, 17:25

malin scrie:Iarta-ma Gherula, dar cam slabut. Cu "betele" stai chiar nashpa. La cizmulitele alea de neopren ar fi mers un Palms sau un Zenaq, nu Fenwick, Cabela's si alte chinezarii. Mulinetele despre care vorbesti au fost tari prin anii '90. Cred ca ti-au ramas cam mici... Cat despre jeansi nu pot spune decat ca iti vin sexi rau, trebuie sa recunosc. S-ar fi potrivit la ei un minciog hand-made din bambus si o maciuca din bronz pentru capturi capitale.
Domle, nu poate toata lumea sa se echipeze la nivelul unui mare guru al pescuitului ca tine. :lol: :lol: :lol: Incerc si eu, asa, la nivel de amator, nu ma pot compara cu un profesionist de renume mondial, o spaima a pestilor de toate soiurile, un teoretician respectat pe cinci continente, un Patza(i)chin al pescuitului, intr-un cuvant cu un malin :lol: :lol: :lol:.

P.S. Eventual spune si prin ce soi de barter ai obtinut o parte din sculele pe care le ai :roll:. Sau sa nu intram in povesti sordide? :lol: :lol: :lol:
Macar eu mi-am platit cinstit tot "arsenalul", nu ca marele guru despre care gurile rele zic ca ... Dar ma rog, sa ne oprim aici, oricum stie toata lumea despre ce e vorba :lol: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Iul 2006, 17:40

eu zic ca ar fi mai intelept sa puneti punct unor astfel de contre care trec prea usor de la un dialog poate savuros la ....barfa de bodega .

pe vremuri existau niste moderatori ,,verzi,,......sunt ,,sublimi, dar....lipsesc cu desavarsire''?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Iul 2006, 17:49

malin scrie:Iarta-ma Gherula, dar cam slabut. Cu "betele" stai chiar nashpa. La cizmulitele alea de neopren ar fi mers un Palms sau un Zenaq, nu Fenwick, Cabela's si alte chinezarii. Mulinetele despre care vorbesti au fost tari prin anii '90. Cred ca ti-au ramas cam mici... Cat despre jeansi nu pot spune decat ca iti vin sexi rau, trebuie sa recunosc. S-ar fi potrivit la ei un minciog hand-made din bambus si o maciuca din bronz pentru capturi capitale.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Iul 2006, 18:05

Mai, la mine e simplu, "de-o fi una, de-o fi alta" nici nu ma iau de oameni aiurea, dar si daca imi sare unul in carca nu ramane cu pielea netabacita :lol: .
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Iul 2006, 18:06

Sorin scrie:eu zic ca ar fi mai intelept sa puneti punct unor astfel de contre care trec prea usor de la un dialog poate savuros la ....barfa de bodega .

pe vremuri existau niste moderatori ,,verzi,,......sunt ,,sublimi, dar....lipsesc cu desavarsire''?
Gerula scrie:Mai, la mine e simplu, "de-o fi una, de-o fi alta" nici nu ma iau de oameni aiurea, dar si daca imi sare unul in carca nu ramane cu pielea netabacita :lol: .

Adeline tata, vezi ca ai de reglat tachetii la break-ul ala preistoric, nu mai pierde timpul pe forum :lol: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Închis