program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 10 Iul 2006, 16:14

Vali ... vigilezi vad ca nu-ti scapa nimic (... ca pe garla ! ) .
Si eu cred ca am intrat pe aratura fara sens !

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 10 Iul 2006, 16:39

De vreo 5 pagini e aratura ...si inca de-aia afanata
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 10 Iul 2006, 17:48

Sorin scrie:
Restul regiunilor se cam ''odihnesc '' si nu de azi de ieri
Si afirmatia asta e falsa, spre exemplu Constanta contribuie si ea semnificativ. Oricum, gandirea lui Gherman e gresita din start, pe principiul asta si bogatii ar trebui sa refuze sa plateasca impozite, ca sigur nu primesc de la stat asistenta sanitara/servicii publice pe masura a ce platesc samd.
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Iul 2006, 18:14

Mai baietzi, discutia asta: de unde vin si unde se duc banii, e aiurea rau si nu isi are rostul, intrebarea mea e una de interes national:"-Gerulaaaa, cat castiiiigi?!!!!"

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Iul 2006, 18:57

http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... pic_id=817
http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... pic_id=814 Si daca la asa standarde avem asa echipament.....atunci:''Lasaneeee, lasaneeeeee!!!!"

.....mai Gerula, sper ca sti de gluma, ca daca n-ai facut armata nu ai cum sa gusti ciufala?!Oricum dupa ce ti-am vazut pozele, mie mi-ai devenit simpatic!!Mai ales in pozitia aia cracanat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 10 Iul 2006, 19:10

Adeline,
iar te iei de Gerula pe degeaba, tu si clica ta. Nu vezi ca aia nu e cracanat, e un fel de `pe vine cu aspirina intre genunchi`?!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 10 Iul 2006, 23:06

Adelin scrie:http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... pic_id=817
http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... pic_id=814 Si daca la asa standarde avem asa echipament.....atunci:''Lasaneeee, lasaneeeeee!!!!"

.....mai Gerula, sper ca sti de gluma, ca daca n-ai facut armata nu ai cum sa gusti ciufala?!Oricum dupa ce ti-am vazut pozele, mie mi-ai devenit simpatic!!Mai ales in pozitia aia cracanat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adeline taica, poate-ti permiti totusi niste ochelari, pantalonii despre care ziceai "....la standardele de Bucuresti trebuia sa lasi pantalonii de trening acasa si sa imbraci ceva mai adecvat, sunt destule pet-uri care coloreaza peisajul!"

sunt de fapt niste blugi albastri, cat se poate de adecvati prin lastarisurile alea :lol: :lol: :lol:. Deduc ca si haina Goretex e prea naspa pentru tine, ca si cizmele cu neopren din picioare :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 10 Iul 2006, 23:23

GERULA ai uitat sa spui la baieti ce marca sunt articolele de vestimentatie ,de la ce casa de inuben le-ai luat si cat te-au costat :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 10 Iul 2006, 23:25

M-as fi asteptat mai degraba de la tine sa confirmi ca intr-adevar e vorba de Goretex+blugi si ca "baietii" cam au nevoie de ochelari. :roll:
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Iul 2006, 23:37

Gerula scrie:
Adeline taica, poate-ti permiti totusi niste ochelari, pantalonii despre care ziceai "....la standardele de Bucuresti trebuia sa lasi pantalonii de trening acasa si sa imbraci ceva mai adecvat, sunt destule pet-uri care coloreaza peisajul!"

sunt de fapt niste blugi albastri, cat se poate de adecvati prin lastarisurile alea :lol: :lol: :lol:. Deduc ca si haina Goretex e prea naspa pentru tine, ca si cizmele cu neopren din picioare :lol:.
Hai ca esti chic, eu am terminat cu bascalia ca a fost destul, sa revenim la subiectul initial. Un singur lucru ma macina....blugii taica, blugii erau de firma?! :shock: ...daca da, de care, si.....cat castigi?!!!!

Închis