program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 06 Iul 2006, 10:24

Coane Adeline , da-o-ncolo de treaba ... nu mai ironiza baiatul asta care traieste pe culmile inalte ale standardelor bucurestene in rolul violatorului de calci :D ca e ocupat , are treaba ... pricepi ?
Atat de ocupat incat are tot timpul din lume sa se polemizeze cu toata lumea , neintuind ca de fapt nu e foarte ocupat ..:D
problema e ca nu primit viza de arad sa vada cam ce standarde is pe acolo ! macar la doamne daca nu altceva ... oare ar avea succes ? ca din cate am vazut eu , parca e cam imparoshat .. Gerula daca constati ca nu ai avea , treci pe la mine sa ti dau o masca :P
hai sa traiesti Gerula ! vad ca te-ai apucat de pescuit ! oare nu e mai interesant ?
pusssi !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Iul 2006, 10:48

Calone scrie:Coane Adeline , da-o-ncolo de treaba ... nu mai ironiza baiatul asta care traieste pe culmile inalte ale standardelor bucurestene in rolul violatorului de calci :D ca e ocupat , are treaba ... pricepi ?
Atat de ocupat incat are tot timpul din lume sa se polemizeze cu toata lumea , neintuind ca de fapt nu e foarte ocupat ..:D
Vezi, diferenta dintre standardele de Bucuresti si alea de Banat e asa de mare incat nici macar nu pricepi ca poti foarte bine avea cateva minute libere din cand in cand, cat sa postezi pe un forum, fara a avea cu saptamanile timp sa mergi la peste. :lol:

Calone scrie: problema e ca nu primit viza de arad sa vada cam ce standarde is pe acolo ! macar la doamne daca nu altceva ... oare ar avea succes ? ca din cate am vazut eu , parca e cam imparoshat .. Gerula daca constati ca nu ai avea , treci pe la mine sa ti dau o masca :P
Am impresia ca uitandu-te atent dupa paie in ochii altora nu vezi barna din ochiul propriu :lol:. Mai bine ramanem la pescuit :wink:.
Cu lacrimi Bastus!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 06 Iul 2006, 10:53

Eu de-acum il las in plata Domnului,
are si el o lanseta, a prins doi- trei bibanasi si strapazani pe baltile cu plata de pe langa Bucuresti si gata, e tare-n goarna.
Parca si vad: o sa-nceapa iar ca n-am primit carnat, ca el are doua lansete nu una, ca a prins mai multi bibani decat toata lumea la un loc etc.

Hai Gerula, da tot ce ai mai bun din tine...eu o sa stau pe margine, sa vad cum faci tumbe.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 06 Iul 2006, 10:56

Gerula
Luminezi mai tare decat becu' de 100 w .
Diferenta intre noi e ca eu fac ce vreau , iar tu ce esti nevoit , baietelu' .
Si mai sti foarte bine ca de la noi cam vin banii spre voi , daca o arzi pe zonale si esti mandru de faptul ca esti bucurestean ..
Altfel nu pot sa ti spun decat ca nu stiu ce drac ai de impartit cu toata lumea sau ce ai vrea sa demonstrezi , dar pot sa ti spun ca daca vreodata ne vom intalni , am sa-ti bat degetele-n cuie , mumio ! :twisted:
pussi !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Iul 2006, 11:43

Calone scrie:Gerula
Luminezi mai tare decat becu' de 100 w .
Diferenta intre noi e ca eu fac ce vreau , iar tu ce esti nevoit , baietelu' .
Serios? :roll: Eu zic ca slava Domnului, mi-am ales o meserie care-mi place, de care sunt multumit si din care traiesc oleaca mai bine ca tine :roll:.

Calone scrie: Si mai sti foarte bine ca de la noi cam vin banii spre voi , daca o arzi pe zonale si esti mandru de faptul ca esti bucurestean ..
Idiotenia asta cu "de la noi vin banii spre voi" o mai spunea handicapatul ala de Gherman pana i s-a demonstrat cum vine treaba: Bucurestiul aduce la bugetul de stat mai multi bani decat Timisul, Aradul si Carasul la un loc. Iar daca scazi ce primesc de la buget institutiile centrale ale statului (care tot atata ar toca si daca ar fi la Timisoara :lol: ) intelegi (ma rog, unii o fac mai mai greu :lol: ) ca de fapt cel mai pagubit din afacerea asta e Bucurestiul, nu Banatul.

Calone scrie: Altfel nu pot sa ti spun decat ca nu stiu ce drac ai de impartit cu toata lumea sau ce ai vrea sa demonstrezi , dar pot sa ti spun ca daca vreodata ne vom intalni , am sa-ti bat degetele-n cuie , mumio ! :twisted:
pussi !
Aoleu, deja m-a luat un tremurici :lol: :lol: :lol: .
Cu lacrimi Bastus!

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 06 Iul 2006, 11:58

Socrate lasa filosofia , pardon ! Nostradamus ... deja vad ca sti cum traim , ce mancam , bem , sau pe cine f..
Tu sti cine esti ?
Eu propun sa primesti titlul care il doresti .
Ai fost cumva in echipa care a muncit la desenele animate autohtone cu " intreaba pe stie tot " ?
Respect ! maestre de acum incolo am sa ma inchin numai tie !
Bafta si succes in continuare in elaborarea teoriilor si ideilor tale ! bineinteles si in implementarea acestora !
treaba cu cuiele ramane valabila - ma duc azi sa cumpar , iar daca nu gasesc vorbesc cu un fierar sa mi faca unele speciale putin mai mari , asa ca pentru o specialitate asa cum esti dumneata .

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Iul 2006, 12:06

Calone scrie: treaba cu cuiele ramane valabila - ma duc azi sa cumpar , iar daca nu gasesc vorbesc cu un fierar sa mi faca unele speciale putin mai mari , asa ca pentru o specialitate asa cum esti dumneata .
Asta suna cam ca faza aia "please fear" :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 06 Iul 2006, 12:10

beckham , acu te-ai transformat in englez ?
las ca te dau eu pe mana lu' iron maiden :oops:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Iul 2006, 21:26

Gerula scrie:
Adelin scrie: Mai haios insa, am vazut ca exista si "concurenti" care se agita si se strofoaca, la intocmirea si perfectionarea regulamentului, dar si la analiza fiecarei strategii folosite de cei intrati in concurs, fara insa a participa vreodata la vreo mansa, dar cu dorinta permanenta de a participa la concursul viitor.....acolo frustrarea e maxima!!! :oops: :x :evil:...de astia sincer mi-e mila. :(
Coane, chiar ca-ti dai cu presupusul aiurea, nu stiu cu ce te ocupi tu, dar eu unul sunt foarte ocupat, si asta judecand dupa standardele din Bucuresti, ca alea din Arad nu cred ca ajung pana la nivelul asta :P. Oricum, nu s-a terminat sezonul asa ca asemenea comentarii chiar vin din putul gandirii (ca sa ramanem in stilul consacrat in trustul lui Vantu :lol: ).
Scuze, stiu ca te simti, dar eu nu ma refeream la tine, eu vorbeam de pescarii de pe-aici.

Mai, nu stiu cum sunt altii, dar EU sunt atat de plin de mine caci simt ca plesnesc!... daca as putea prinde chiar si un pestishor, cat de mic, viata mea, care este la un nivel, (nuuu asa, ca la voi), ar fi fara complexe. 8) ....si ca sa intelegeti voi, asa judecand dupa standardele din inalta sotzietate, eu sunt asa de ocupat, ca sunt omniprezent pe toate forumurile, dar nu am pic de timp pentru iesirile plicticoase de la peste[/size] :lol: :lol: :lol: :lol: de fapt care peste?!!! :shock:

Eu atat pot sa zic in micimea mea, de aici din Arad: astept sa se termine sezonul! :lol:

....si apropos, cat castigi?!!!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 10 Iul 2006, 09:48

Adelin scrie:
....si apropos, cat castigi?!!!!
Mai mult ca tine :lol:. Oftica-te :lol:.

Restul sunt bla-bla-uri specifice micii dar zgomotoasei gascute. Mai ales aia cu "omniprezent pe toate forumurile" e geniala :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Închis