discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gerula
- veteran

Cu lacrimi Bastus!
-
Anglers XXI
- junior

Gyorg scrie:Am sa ti spun parerea mea cu toate ca preferam sa ti-o spun direct pe Gostilele (dar nu pot).
Eu cred ca voi ati modificat aceste dimensiuni dupa ce ati primit ceva informatii de pe Gostilele, ca bibi de peste dimensiunea de 20 cm se prind constant.
Este bine stiut ca salaul sta grupat pe anumite zone (cunoscute sau mai putin cunoscute) iar daca cei ce cunosc acele zone isi fac o strategie de grup (asa cum s-a mai vazut) au toate sansele sa castige , cu conditia sa nu puncteze altcineva cu bibi ...... si sa strice socotelile.
Tin minte ca inainte de concursul de la Belis am discutat cu mai multe persoane, din toate cele trei asociatii implicate in concursurile AVP si le-am spus ca am reusit sa prind multi bibani de 20 cm intr-o singura zona de pe Gostilele , . Poate a fost si vina mea
Vorba lui fi-miu " Eu si gura mea bogata"
Si poate ca mine au fost si altii, asa ca mai bine fara bibi , cu toate ca "cateodata" mai este si el rapitor, dar sa mai creasca

, nu ..... ?
S-ar putea să ai dreptate. Poate de asta s-a votat în şedinţa clubului lista cu speciile şi dimensiunile respective.

Data viitoare să spui că ai găsit locuri cu şalău sau ştiucă de peste 60 cm şi am fi stabilit dimensiune maximă, nu minimă

-
Stefan Tudose
- Moderator

Da,
a fost o idee la inceput, dar daca rasfiratul va fi exact strategia de grup atunci ce ar mai fi de facut. Raman la lista cu naluci prinzatoare, va rog.
-
Stefan Tudose
- Moderator

Direct ma fascineaza expresia asta: naluci prinzatoare!
-
Stefan Tudose
- Moderator

probabil ca toata strategia asta a fost ticluita din timp de catre producatorii de alb sidef care se baga in shaduri. da, asta tre sa fie.
-
razvan m.
- veteran

-
Ce nu-i clar ? Alea care prin singure / in mina oricui s-ar afla

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Anglers XXI
- junior

razvan m. scrie:Ce nu-i clar ? Alea care prin singure / in mina oricui s-ar afla

Pt. captura, nu uitaţi voblerele Cozma

Nu e clar?