cristian.ene scrie:Ovidiu 14,
Nu am atat energie si inocenta sa confund balta cu lacul de munte si stiuca cu cleanul ca prietenul tau Gyorg(sau altii mai tineri) pe care il felicit pentru rezistenta.
....
Cristi , cred ca Ovidiu a vrut sa-ti sugereze ca sansele pe balta sunt egale si la un pescar si la altul , ata timp cat stiu ce au de facut pe acea balta si in acel moment. Deasemenea cred ca vroia sa zica ca acorzi o importanta prea mare asupra faptului ca cei ce cunosc locurile , la Gostilele, sunt deja cei care si castiga concursul. S-ar putea sa te inseli asa cum au facut-o si alti pe alte balti.
Nu vreau sa spun ca sunt sanse suta la suta egale dar cu minime cunostinte , putin noroc si cateva zile de antrenament , este posibil sa ajungi pe podium , daca asta iti doresti !
Energia iti va folosi la vasle dar inocenta mea nu te va ajuta in acest caz.
Daca urmaresti posturile mele ai sa constati ca sunt printre aceia care spun lucrurilor pe nume si adevarurilor pe fata , astfel incat am spus deschis ca nu am prins decat doi cleni in viata mea (pana inainte cu o zi de concursul de la Belis) si nici un pastrav (considerabil) la spinning. Asta nu ma opreste sa ma duc sa sa particip la un concurs pentru ca imi fac imaginea de ras , Domne fereste , am sa particip si la concursul de aruncare la punct fix (daca se organizeaza) , nu pentru ca doresc doar sa castig ceva dar imi place emotia din timpul unui astfel de concurs si atmosfera, dupa concurs.
Ceeace este deranjat la aceste concursuri, este ca regulile se schimba de la concurs la concurs iar cei ce fac treaba asta l-au criticat pe Teleianu, tocmai pentru acest motiv si chiar au scris si articole in care critica modul in care se schimba regulile de la concurs la concurs.
Text : Sorin Dragoi:
Eu sper ca va veni o vreme in care aceste dimensiuni nu se vor mai schimba si discuta, singura dimensiune acceptata fiind cea legala.
Vezi :
www.pescarul.com "Iarna se numara salaii Cupa Darvari4Ever (ex-Pelicanul)" - Tomana 2005
Speram totusi ca va veni o vreme in care aceste modificari, pe cine stie ce criterii, vor fi stabilite odata pentru todeauna si nu vor mai fi modificate pe perioada desfasurarii concursurilor.
Asa ca vb lui 14 , hai la bere si la distractie iar daca o fi sa castigam noi (astia care nu stim locurile) distractia va fi si mai mare