dragi pescari,
eu zic sa nu va mai luati dupa unul si dupa altul, in aceste concursuri s-au facut si MAGARII, se stiu ei care cum au facut-o, iar eu, la marea majoritate care am fost in general si la putinele la care am reusit sa particip anul acesta, AM INCERCAT SA FIU CORECT SI AM REUSIT! cu arbitraj sau fara, eu mi-am vazut de treaba.
nu zic ca nu am fost tentat sa calc stramb, ba chiar am fost apostrofat (vulturul stie!), mai greseste omul cu cate un negru-doi sub unghie, dar AM REUSIT SA RAMAN NEPATAT CAND ALTII S_AU PATAT! uneori si in grup...
ideea e urmatoarea:
un tip ca Gyorg, care da de nici 3 ani la spinning (vorbesc de spinning, nu ca lua si el o lanseta de spin pe langa alea de crap, sa dea cand "nu musca"), vine acum cu acuze, la adresa altora, foarte buni de altfel, dupa ce, cineva, anul trecut, ma acuza pe mine cum ca as fi fost patat si oportunist.
daca nu ma insel, Gyorg, ai fost si "apostrofat prieteneste" cu ardei iute de un "babac" la ultima editie, nu stiu cat ti-a sunat de bine, dar parerea mea e sa tii cont de spusele altora, mai ales dupa concurs!
si daca te referi la antrenamente strict cumva la Sarulesti, daca "juratul pe propriul copil" nu iti e de ajuns, cred ca ai o mare problema, cu rezolvare imposibila!
dupa 15 ani de pescuit si 10 de competitii pe spinning si MA (la MA doar local si mai fineanu...deh, ca nu lasa spinning-ul loc...), am vazut multe, am invatat la fel si E IMPOSIBIL SA NU TE PATEZI DE LOC!
de asemeni, unii, inca la inceput in spinning, AU IMPRESIA CA II POT INTRECE PE BABACI, asa, in 2-3 ani de mers la spinning, chiar si de 4-5 ori pe sapt!
SE INSEALA AMARNIC! si asta o sa se vada de la anul incolo.
unde a fost loc de manevre, s-au facut. si am sa vin cu CHESTII CONCRETE!
stiu pe cineva care nu e carcotas ca mine, fiind un fervent combatant al minciunii, nu si-a facut vise (uneori ca mine), si A PARTICIPAT LA MAREA MAJORITATE ALE ETAPELOR AVP.
daca si acea persoana minte, atunci ce sa mai zic de altii?
acele CHESTII CONCRETE nu le voi da pe net, decat daca dupa marile discutii de final se va ingrosa gluma si obrazul.
pt anumite persoane, ca sa fie iertate de avertismente sau poate chiar situatii de descalificare, s-a "intervenit" de sus, adica de la... de sus.
anul competitional a trecut, unii au meritat dar n-au avut noroc, altii au avut prieteni care le-au inchis locurile bune, altii au castigat cinstit, altii si-au tocit vaslele ca sa ajunga iute unde trebe, totul a iesit cumva, om vedea ce figura se face afara.
inca ceva: daca premiul de la AVP e o sapt de pescuit la stiuci in Laponia, si nu o cupa internationala, eu personal consider ca NU AM PIERDUT NIMIC.
inchei aici mica elucubratie, il salut pe muskloiu care cam adevar graieste, si astept sa vad cum se termina treaba.
mi-s tanar si am timp sa astept.
cu real respect si fals oportunism, TERRYBILL.
aaa, si fara dracushori!
mi-au trecut...