CUPA GOSTILELE editia a 2a. 28.octombrie.2006

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Noi 2006, 11:24

Gyorg scrie:...
Cu toate ca pentru mine nu asta este deranjant - ca ar fi castigat datorita antrenamentelor - ci faptul ca "uni are si uni nu are" voie sau ultimii stau mai prost la capitolul tupeu !
Gyorg, ai ramas fara tupeu? hmmm, te invat io. meri pe apa, dai in el de-l spargi si daca tipa careva la tine zici ca ai hartie de la Tariceanu/Flutur cu liber pe toate lacurile. :D
acu, lasind gluma, cred ca antrenamentele ar trebui permise pe viitor. chiar daca e un compromis vis-a-vis de cheltuiala omului. sunt curios insa cat m-ar fi costat un antrenament de o zi pe Sarulesti sau Gostile. vezi tu, antrenamentul propriu-zis nu favorizeaza pe nimeni in mod special. DAR, un lac nu-l inveti intr-o zi. so...cei care au mai pescuit acolo vor fi oricum intr-un net avantaj.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Noi 2006, 11:31

ideea mi se par mult mai simpla
in principiu un antrenament te ajuta numai sa vezi incotro pleci in concurs , fara sa mai pierzi timp in cadul mansei sa cauti un loc care te inspira
personal pentru asta consider ca e bun un antrenament
vezi cat de cat incotro s-a iei si nu sacrifici timp din concurs pentru asta
de invatat o balta intr-o zi ......e greu ...si nu cred ca asta pb

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Noi 2006, 11:52

Gyorg scrie:Mihai , cred ca Trof.AVP mai are un scop bine determinat , sa selectioneze primi cinci cei mai buni pescari din RO - din cei care sunt interesati , binenteles - sa sa-i trimita afara sa ne reprezinte si sa obtina un cat mai bun loc in clasament. Astfel ajungem sa reprezentam ceva in fata celor ce decid soarta acestuia si in acelasi timp sa trezim interesul pentru spinning - pescuit !!
In mesajul anterior am trecut si aceasta idee. Normal ca de la ea se pleaca, dar cred ca e bine sa o imbracam intr-o forma cat mai atractiva pentru cat mai multi. Oricum am face, sita valorilor va cerne si in final cei mai buni vor fi la locul lor, in lot.
Gyorg scrie: Mihai,
Daca ai nevoie de dovezi care sa-ti demonstreze ca unii au facut antrenamente in baltile "interzise" , te ajut eu , suna-ma !
Cu toate ca pentru mine nu asta este deranjant - ca ar fi castigat datorita antrenamentelor - ci faptul ca "uni are si uni nu are" voie sau ultimii stau mai prost la capitolul tupeu !
Nu eu personal am nevoie de dovezi, ca nu-s eu buricul pamantului. Sistemul competitional cred ca are nevoie ca atunci cand se intampla lucruri nelalocul lor acestea sa fie facute publice si sa se ia masuri astfel incat sa nu se mai intample, nu sa ne tot intrebam "oare ala de a castigat a umblat cu fofarlica?"

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 02 Noi 2006, 19:32

dragi pescari,

eu zic sa nu va mai luati dupa unul si dupa altul, in aceste concursuri s-au facut si MAGARII, se stiu ei care cum au facut-o, iar eu, la marea majoritate care am fost in general si la putinele la care am reusit sa particip anul acesta, AM INCERCAT SA FIU CORECT SI AM REUSIT! cu arbitraj sau fara, eu mi-am vazut de treaba.
nu zic ca nu am fost tentat sa calc stramb, ba chiar am fost apostrofat (vulturul stie!), mai greseste omul cu cate un negru-doi sub unghie, dar AM REUSIT SA RAMAN NEPATAT CAND ALTII S_AU PATAT! uneori si in grup...

ideea e urmatoarea:

un tip ca Gyorg, care da de nici 3 ani la spinning (vorbesc de spinning, nu ca lua si el o lanseta de spin pe langa alea de crap, sa dea cand "nu musca"), vine acum cu acuze, la adresa altora, foarte buni de altfel, dupa ce, cineva, anul trecut, ma acuza pe mine cum ca as fi fost patat si oportunist.
daca nu ma insel, Gyorg, ai fost si "apostrofat prieteneste" cu ardei iute de un "babac" la ultima editie, nu stiu cat ti-a sunat de bine, dar parerea mea e sa tii cont de spusele altora, mai ales dupa concurs!
si daca te referi la antrenamente strict cumva la Sarulesti, daca "juratul pe propriul copil" nu iti e de ajuns, cred ca ai o mare problema, cu rezolvare imposibila!
dupa 15 ani de pescuit si 10 de competitii pe spinning si MA (la MA doar local si mai fineanu...deh, ca nu lasa spinning-ul loc...), am vazut multe, am invatat la fel si E IMPOSIBIL SA NU TE PATEZI DE LOC!

de asemeni, unii, inca la inceput in spinning, AU IMPRESIA CA II POT INTRECE PE BABACI, asa, in 2-3 ani de mers la spinning, chiar si de 4-5 ori pe sapt!

SE INSEALA AMARNIC! si asta o sa se vada de la anul incolo.
unde a fost loc de manevre, s-au facut. si am sa vin cu CHESTII CONCRETE!

stiu pe cineva care nu e carcotas ca mine, fiind un fervent combatant al minciunii, nu si-a facut vise (uneori ca mine), si A PARTICIPAT LA MAREA MAJORITATE ALE ETAPELOR AVP.
daca si acea persoana minte, atunci ce sa mai zic de altii?

acele CHESTII CONCRETE nu le voi da pe net, decat daca dupa marile discutii de final se va ingrosa gluma si obrazul.

pt anumite persoane, ca sa fie iertate de avertismente sau poate chiar situatii de descalificare, s-a "intervenit" de sus, adica de la... de sus.

anul competitional a trecut, unii au meritat dar n-au avut noroc, altii au avut prieteni care le-au inchis locurile bune, altii au castigat cinstit, altii si-au tocit vaslele ca sa ajunga iute unde trebe, totul a iesit cumva, om vedea ce figura se face afara.

inca ceva: daca premiul de la AVP e o sapt de pescuit la stiuci in Laponia, si nu o cupa internationala, eu personal consider ca NU AM PIERDUT NIMIC.

inchei aici mica elucubratie, il salut pe muskloiu care cam adevar graieste, si astept sa vad cum se termina treaba.
mi-s tanar si am timp sa astept.

cu real respect si fals oportunism, TERRYBILL.

aaa, si fara dracushori!
mi-au trecut...

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 02 Noi 2006, 19:49

aia cu patatul in grup suna bine rau!

Ce dreacu' ati facut mah la concursurile alea? Daca stiam ca pe'asa e vorba, lasam trebile si veneam si io! :D
near the beer

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 02 Noi 2006, 22:58

ma scuzati ca va intrerup "cearta":
da' biban s-a prins la concursul asta? (pe gostilele in general s-a mai prins bibi?)
ca de salau m-am cam saturat....

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 03 Noi 2006, 08:15

ovidiu scrie:ma scuzati ca va intrerup "cearta":
da' biban s-a prins la concursul asta? (pe gostilele in general s-a mai prins bibi?)
ca de salau m-am cam saturat....
s-a prins, tata, s-a prins. io de ex. daca vargatii nu i-am gasit.... :(
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 03 Noi 2006, 09:28

Sorin scrie:
valistrati scrie:
.........asta dovedeste ca performanta se obtine cu sudoare si talent.
..........concurentii si mai ales de organizatori ar face ca lucrurile sa intre pe un fagas normal.
Trebuie inteles ca viata "MOCA" s-a terminat in Romania.
Vali nu stiu daca ai fost sau esti director , da cu siguranta ai stofa..... :D :D :D
eu am fost director dar nu mi-a folosit la nimik :oops: :cry:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 03 Noi 2006, 09:32

las' ca tu esti director la pescuit ....si nu stiu de ce dar cred ca te multumeste mai tare.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 03 Noi 2006, 09:58

Sorin scrie:las' ca tu esti director la pescuit ....si nu stiu de ce dar cred ca te multumeste mai tare.
asta cam asa este :twisted: ma multumesc acum cu biroul extins pe dunare :twisted:

uite citeam adineauri ce varsa bila asta teribila din ea si sa mor daca uneori pot sa inteleg ceva din ce vrea sa zica :twisted:

daca este "bun" sa detalieze un pic chestia cu patatul in grup :wink: la cine "bate sheaua sa priceapa iapa"? daca este vorba de mancat fasole si de la vanturi oare :wink: sa pateze "lumea" de care zice el indispensabilii :twisted:

ASA CA DOMNULE BILATERIBILA.....DEZVOLTA
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Scrie răspuns