CUPA GOSTILELE editia a 2a. 28.octombrie.2006

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Noi 2006, 14:48

Radule,nu cred ca are vre-o importanta cind s-a apucat Gyorg de spinn ,omul e talentat ca nu degeaba a fost pe locul 5 in 2005 si pe 6 anul asta ,an in care daca nu lipsea de la Dirvari poate intra in lot.
Nu imi aduc aminte sa fi fost "bestelit"de cineva ca ar fi facut sau ar fi vrut sa faca vreo" Magarie "dar daca esti bazat spune-o tata ca ne-am saturat sa ne tot ascundem dupa deget ca fata mare.
Nu stiu cind va venii vremea sa avem singe in instalatie sa vorbim pe sleau despre "magariile "facute de cineva intr-un concurs,desigur bazate pe probe nu pe vorbele vreunui invidios.
Nu sunt de acord cu tine cind afirmi ca e IMPOSIBIL SA NU TE PATEZI DELOC doar daca nu vorbesti in numele tau caci altfel inseamna ca toti cei ce merg la concurs toti sunt niste hoti si nu e cazul.
Daca se vrea un turneu corect la anu trebuie spuse toate bunele si relele din acest an pt. a nu se mai repeta.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 03 Noi 2006, 17:56

asaa :twisted: zi-le domnu vali :twisted: eu zic sa se duca in padure cu afirmatiile lui si daca nu are loc nici acolo sa se duca dupa padure hahahahahaha :twisted: si sa ne mai slabeasca pe noi aici cu... murdaritul lenjeriei intime de la partzurile lui de la atata fasole consumata :twisted: :twisted: :twisted:

si dumneata domnu gyorg daca esti incepator asteapta domne sa castige astia vechi si cand ti-o veni randul dupa cativa ani te bagi si matale in ciorba ca deh vechimile au prioritate :wink: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 03 Noi 2006, 20:55

Polemicile parca se fac la nivelul ideilor si nu la nivelul persoanelor(asa scrie Danel in regulamentul forumului) .....By the way Gyorg la toate concursurile la care a participat a avut rezultate mai mult decat notabile .....ce avetzi cu peskriciul?....imi scapa mie ceva? :o :roll:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 03 Noi 2006, 22:30

era vorba la inceputul elucubratiei de faptul ca Gyorg a tot sustinut ca s-au facut antrenamente, si asta pe Sarulesti!

sa bage aici daca stie pe cineva, mai ales la cine se refera, asta voiam sa aflu!
daca Paco de Sarulesti a zis ca n-a lasat pe nimeni, desi au venit destui sa-si "incerce "norocul, atunci pe cine sa mai crezi?

am picat eu in vreo plasa?

nu cumva, prin absurd, daca s-a antrenat cineva, n-a luat vreun rezultat notabil?

Muskloiule, bine zici cu aia cu ideile! bate vantul sa priceapa vijelia! :lol: :lol: :lol:

iar de Gyorg, numa de bine, doar ca s-a molipsit de carcoteala. de la cine oare? :lol: :lol: :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Noi 2006, 07:57

terrybill scrie:eu zic sa nu va mai luati dupa unul si dupa altul, in aceste concursuri s-au facut si MAGARII,
Dragule, asta e de la tine, nu de la Gyorg. Stii ceva concret? Baga aici! Altfel, numai sa acuzi organizatorii ca nu si-au facut datoria si ca s-au facut magarii, e f usor si comod, fara sa aduci vreun argument! Ori taci din gura, ori spui ce ai de spus, dar nu se face sa jignesti niste oameni care au muncit si si-au dat silinta, si-au cheltuit timpul si banii pentru ca pescarii sa se simta bine, doar fiindca nu-ti vine sa crezi ca altii au putut prinde mai mult!

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 04 Noi 2006, 09:28

Problema este urmatoarea:
Stau si citesc si ma minunez, acuzatii(vagi de altfel) aduc tocmai aceia care nu au participat la concurs.De ce oare??Sa fie de vina fabula cu pisica care nu ajunge la struguri si zice ca sunt acri???????????
Eu nu i-am vazut pe niciunul dintre cei care se agita aici la Gostilele editia a doua si doar am fost acolo si am facut cintarirea cu Radu.
Eu zic sa va mai lasati de circoteala si sa mai mergeti pe la concursuri,abia dupa aia sa circotiti daca aveti ce despre concurs nu despre ce ar fi fost sau sar fi intimplat inainte cu o luna, saptamina sau mai stiu eu pe acea locatie pe care se tine concursul.
Si ca o constatare personala, si aici inchei(cred ca v-am plictisit destul)chiar daca locatia ar fi a celor care organizeaza concursul, cum de altfel sa intimplat la Gostilele, tot exista oameni de bine care doar sa circoteasca stiu,atunci cind participa la concursuri tac milc.
Cam asta este fara suparare, mai avem multe de invatat...........
:wink: :wink:

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 04 Noi 2006, 09:33

[quote="ovidiu"]ma scuzati ca va intrerup "cearta":
da' biban s-a prins la concursul asta? (pe gostilele in general s-a mai prins bibi?)
ca de salau m-am cam saturat....[/quote]
Pe gostilele nu s-a punctat bibanul si sa prins ici si colo cite unu doi, de lumea nu a dat dupa BIBI ca nu puncta......

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 04 Noi 2006, 09:35

[quote="leba"][quote="ovidiu"]ma scuzati ca va intrerup "cearta":
da' biban s-a prins la concursul asta? (pe gostilele in general s-a mai prins bibi?)
ca de salau m-am cam saturat....[/quote]

s-a prins, tata, s-a prins. io de ex. daca vargatii nu i-am gasit.... :([/quote]
Leba tata nu-mi amintesc sa fi fost la Gostilele????????????Sau ma insel eu?????????Cred ca vorbesti de alta locatie si de alt concurs.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 04 Noi 2006, 15:11

Vasile ,fabula cu pricina era cu vulpea la struguri nu cu pisica :oops: asta daca nu o fi una intr-o" interpretare" moderna de pe plaiuri dimbovitene scrisa de scenaristi in devenire:P :P :P
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 04 Noi 2006, 19:32

[quote="valistrati"]Vasile ,fabula cu pricina era cu vulpea la struguri nu cu pisica :oops: asta daca nu o fi una intr-o" interpretare" moderna de pe plaiuri dimbovitene scrisa de scenaristi in devenire:P :P :P[/quote]

Nici nu m-a asteptam sa vezi partea buna din fabula, eram sigur ca vei gasi tu ceva care nu e cum ar trebui sa fie.
Ce bine ar fi fost daca ai fi realizat ca eu am scris si alceva inafara de "PISICA"..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si cred eu mult mai interesant. :oops:

Scrie răspuns