Bah masivule, am crezut ca ai inteles cat de cat ce se intampla cu turneul asta. Am fost la toate etapele si ceea ce incerci tu sa afirmi pe aici este curata calomnie la adresa organizatorilor (nu noi de la revista, ci cei care s-au ocupat de fiecare etapa) si a tuturor celor care si-au rupt carca sa participe pe cat mai multe piste de concurs. Ai fost la Darvari (poate si la Belis, desi nu prea tin minte bine) si la Salmo. La Darvari nu ai avut comentarii si la Salmo ai spus ca a fost ireprosabil. Acum spui ca e furaciune. Este adevarat ca au fost unele probleme legate de arbitraj - vezi scandalul de la Belis cu poza pastravului lui Cozma, la Gostilele au fost probleme datorate arbitrajului facut de pe mal in anumite zone, la Siret am avut probleme cu rarefierea arbitrajului, raportat la lungimea pistei de concurs samd. Da' sa spui ca e furaciune, e prea mult. La etapele la care nu ai fost te poti baza cel mult pe vorbe aruncate in vant. La etapele la care ai fost, ai declarat ca nu ai ce sa contesti, ba chiar la una ai spus "jos palaria". Eu zic sa o lasi mai moale cu generalitatile si sa ajungi la obiect. Turneul de anul acesta a fost cel mai obiectiv, cel mai corect, in comparatie cu ceea ce sa intamplat in anii trecuti.
P.S. Rezultatele pe care le-ai avut in etape, nu la clasamentul general, sunt mult sub blazonul afisat de tine cu diverse ocazii. Au fost parca si doua manse cu blanc. Eu zic ca deja gura iti este mai mare decat bulanul, chiar daca - cel putin din punctul meu de vedere - performantele de anul acesta sunt inferioare potentialului pe care il ai.
CUPA GOSTILELE editia a 2a. 28.octombrie.2006
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vijelie
- veteran
Re: furaciune
Eu zic ca deja gura iti este mai mare decat bulanul, chiar daca - cel putin din punctul meu de vedere - performantele de anul acesta sunt inferioare potentialului pe care il ai.[/quote]
ce rau sunteti si ce dur domnule mali

ce rau sunteti si ce dur domnule mali

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
AndreiZ scrie:Rezultatele Cupei Gostilele, editia a II-a
1. Radu Tudorache - 12,72 kg
2. Aurel "Tataie" Onut - 11,56 kg + premiul pt. cea mai mare captura (salau - 2,84 kg)
3. Theodor Nastase - 11,46 kg
4. Adrian Oprea - 6,23 kg
5. Cristi Isac - 6,12 kg
6. Cristi Anghelina - 6,06 kg
7. Bogdan Constantin - 5,40 kg
8. Ion Dumitru "Paco" - 4,84 kg
9. Eduard Covaci - 4,69 kg
10. Cosmin Tudor - 3,55 kg
11. Olteanu M. - 3,3 kg
12. Mihai Sofonea - 2,7 kg
13. Andrei Zabet - 2,4 kg
14. Eugen German - 1,85 kg
15. Ciprian Diaconu "Superbaloane" - 0,63 kg
16. Florin Smeu - 0 kg
17. Robert - 0 kg
18. Bogdan Sofonea - 0 kg
19. Dragomir S. - 0 kg
Premiile au fost mai mult decat consistente, atat in bani cat si in scule de pescuit (lansete, mulinete) si accesorii, de la sponsorii deosebit de generosi.
Locul I - 10 milioane + lanseta si mulineta Shimano (GIPO)
Locul II - 6 milioane + scule de pescuit
Locul III - 3 milioane + scule de pescuit
Locul IV - lanseta + mulineta + accesorii
Locul V - lanseta + mulineta + accesorii
Locul VI - lanseta + mulineta + accesorii
Cea mai mare captura - 3 milioane + lanseta Shimano si mulineta St. Croix (AQUAMANIA)
Lansetele si mulinetele oferite ca premii locurilor II, III, IV, V si V au fost asigurate de GIPO.
Toti concurentii au primit premii de participare neasteptat de consistente si de utile - linguri Gipo, shad-uri Lunker City, sepci de la Energofish etc.
Gratarul imbelsugat dat de organizatori, alaturi de vinurile de Focsani si berea rece au pus capac unui "event" reusit, mai ales prin prisma capturilor - in cateva ore, s-au prins peste 84 kg de salau (si ceva stiuci) in 15 oameni. Semn ca salaul a inceput sa manance bine. Cei care l-au cautat pe gropane si apa adanca in general au avut castig de cauza - racirea apei a determinat salaii sa paraseasca deja platourile cu apa mica si sa se retraga pe structurile din adanc - praguri, substrat cu cocioc etc.
Una peste alta, a fost un concurs reusit, cu o atmosfera prieteneasca, unde toata lumea s-a simtit bine - atat concurentii cat si ceilalti invitati. Organizatorii, gazde excelente, n-au lasat nici o clipa mesenii fara mancare in farfurii si bauturi in pahare.
premiile buclucase
AndreiZ scrie:Rezultatele Cupei Gostilele, editia a II-a
1. Radu Tudorache - 12,72 kg
2. Aurel "Tataie" Onut - 11,56 kg + premiul pt. cea mai mare captura (salau - 2,84 kg)
3. Theodor Nastase - 11,46 kg
4. Adrian Oprea - 6,23 kg
5. Cristi Isac - 6,12 kg
6. Cristi Anghelina - 6,06 kg
7. Bogdan Constantin - 5,40 kg
8. Ion Dumitru "Paco" - 4,84 kg
9. Eduard Covaci - 4,69 kg
10. Cosmin Tudor - 3,55 kg
11. Olteanu M. - 3,3 kg
12. Mihai Sofonea - 2,7 kg
13. Andrei Zabet - 2,4 kg
14. Eugen German - 1,85 kg
15. Ciprian Diaconu "Superbaloane" - 0,63 kg
16. Florin Smeu - 0 kg
17. Robert - 0 kg
18. Bogdan Sofonea - 0 kg
19. Dragomir S. - 0 kg
Premiile au fost mai mult decat consistente, atat in bani cat si in scule de pescuit (lansete, mulinete) si accesorii, de la sponsorii deosebit de generosi.
Locul I - 10 milioane + lanseta si mulineta Shimano (GIPO)
Locul II - 6 milioane + scule de pescuit
Locul III - 3 milioane + scule de pescuit
Locul IV - lanseta + mulineta + accesorii
Locul V - lanseta + mulineta + accesorii
Locul VI - lanseta + mulineta + accesorii
Cea mai mare captura - 3 milioane + lanseta Shimano si mulineta St. Croix (AQUAMANIA)
Lansetele si mulinetele oferite ca premii locurilor II, III, IV, V si V au fost asigurate de GIPO.
Toti concurentii au primit premii de participare neasteptat de consistente si de utile - linguri Gipo, shad-uri Lunker City, sepci de la Energofish etc.
Gratarul imbelsugat dat de organizatori, alaturi de vinurile de Focsani si berea rece au pus capac unui "event" reusit, mai ales prin prisma capturilor - in cateva ore, s-au prins peste 84 kg de salau (si ceva stiuci) in 15 oameni. Semn ca salaul a inceput sa manance bine. Cei care l-au cautat pe gropane si apa adanca in general au avut castig de cauza - racirea apei a determinat salaii sa paraseasca deja platourile cu apa mica si sa se retraga pe structurile din adanc - praguri, substrat cu cocioc etc.
Una peste alta, a fost un concurs reusit, cu o atmosfera prieteneasca, unde toata lumea s-a simtit bine - atat concurentii cat si ceilalti invitati. Organizatorii, gazde excelente, n-au lasat nici o clipa mesenii fara mancare in farfurii si bauturi in pahare.
premiile buclucase
A fost un concurs relativ reusit ,spun asta pt ca acordarea premiilor a lasat de dorit deoarece locul 1 a primit un bat schimano in valoare de250ron,locul 2 a primit un bat lamiglas in valoare de700ron ca sa nu mai vorbim de celelalte accesorii.Sper ca pe viitor sponsorii concursurilor sa fie mai atenti cu participantii care ajung pe podium in fata asa zisor favoriti care au descoperit apa potabila si mersul pe jos