CUPA GOSTILELE editia a 2a. 28.octombrie.2006

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 05 Noi 2006, 11:51

Am facut aceasta precizare pt. respectarea in totalitate a adevarului nu de altceva.Poate cineva dorea sa o reciteasca si nu o gasea in versiunea expusa de tine.
Despre asta e vorba si in posturile anterioare ,ar fi bine sa se lase acuzatiile neintemeiate la adresa unuia sau altuia sau daca se pot dovedi sa faca bine sa le spuna public .
Sincer nu am inteles partea cu cei ce si atunci cind vin la concursuri ... tac milc.
Poate ma luminezi.
Si inca ceva ,multumesc pt.ca-mi apreciezi vigilenta . :o
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 05 Noi 2006, 13:15

dragii mei, nu le dau pe goarna decat cand va fi Marea adunare, la care am inteles ca pot participa TOTI concurentii.
inca o data, nu voi spune eu, vor spune altii, eu am doar catteva mici chestii, care e dee preferat sa nu le spun, ar leza diferite imagini, asa cum altii mi-au lezat-o pe a mea, la acel moment nejustificat...

netul nu e accesibil tuturor, nu toti vor afla ce spun daca scriu aici, si vad ca aici se nasc polemici din subiecte. cred ca la intrunire vor mai veni si pescari, nu numai netari, si ma refer aici la cei ce merg pe apa mai mult decat stau pe net... :lol: , si care de asemeni stiu cu ce se mananca pescuitul de competitie.

cam atat, si nu mai fierbeti, mai are timp oala sa ddea in clocot...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 05 Noi 2006, 16:45

Astept cu mare interes acea intilnire ,poate ca acolo se vor putea spune pe fata toate cele bune si mai ales cele rele ,asta daca se bazeaza si pe realitate.
Atacurile la persoana de pina acum la adresa unuia sau altuia nu duc la nimic bun mai ales cind se vorbeste dupa ureche.
Vom vedea ce se va spune atunci fata in fata si daca nu cumva cei ce 'ameninta"cu dezvaluiri senzationale nu se vor ascunde ca si .......in iarba,s-au sa fie prinsi cu "pisica" moarta-n sac.
"

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Noi 2006, 08:08

terrybill scrie:dragii mei, nu le dau pe goarna decat cand va fi Marea adunare, la care am inteles ca pot participa TOTI concurentii.
Deci pe 18 nov aflam pe cine acuzai in mesajele anterioare! Super!
terrybill scrie: inca o data, nu voi spune eu, vor spune altii, eu am doar catteva mici chestii, care e dee preferat sa nu le spun, ar leza diferite imagini, asa cum altii mi-au lezat-o pe a mea, la acel moment nejustificat...
Deci pe 18 nov nu aflam pe cine acuzai in mesajele anterioare! Super nasol!

Ai cam dat-o cotita! Alta data sa te mai credem?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 06 Noi 2006, 09:05

mrvily scrie:
leba scrie:
ovidiu scrie:ma scuzati ca va intrerup "cearta":
da' biban s-a prins la concursul asta? (pe gostilele in general s-a mai prins bibi?)
ca de salau m-am cam saturat....
s-a prins, tata, s-a prins. io de ex. daca vargatii nu i-am gasit.... :(
Leba tata nu-mi amintesc sa fi fost la Gostilele????????????Sau ma insel eu?????????Cred ca vorbesti de alta locatie si de alt concurs.

tata, m-am trezit dupa aia...sorry! :oops: am crezut ca scriu la topicul despre Salmo. :lol:
inca o cafea mare la masa asta... :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Noi 2006, 12:48

Incepe sa semene cu povestea" Petrica si Lupul "sau e mai degraba vorba de Pinochio. :?: :lol: :lol:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 07 Noi 2006, 18:16

MihaiV, vrei sa afli TU ce voiam sa spun? si cine sunt cei ce vor sa ma "creada"? crezi ca am nevoie de asa ceva? nu-i nevoie de multi, ca uite unde s-a ajuns in tara asta... i-am crezut pe rand pe toti "capii", si ne-am ales cu...zi tu cu ce! sau poate tu te-ai ales cu mai mult, daca ai facut mai mult, nu?

tu oricum ai plecat de la inceput ca un pic de Gigi Contra, si bag seama ca vrei musai sa grabesti lucrurile... eu zic ca, daca e cazul, si daca vad ca se ingroasa gluma, si sper ca banui la ce mod, SPER SA AFLI (sau sa nu afli) ce voiam sa spun. daca nu se ingroasa gluma, NU AFLI !!! ;-)))

SUPER NASOL DE TARE!

una din cele mai naspa chestii a fost ca, cu exceptia celor 2 (1 cu rezerva...) concursuri din ardeal, plus ultima etapa (Sarulesti), ARBITRAJUL A FOST EGAL CU APROAPE ZERO, sau chiar INTENTIONAT lasat la voia intamplarii !!! in aceste conditii, cum spunea si Stefan Dinu, nu mai pleaca toti cu sanse egale! si de aici... dezvolta!

sa zicem ca ajunge ptr azi, si pana la episodul urmator, va dorim fierbere maxima!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 07 Noi 2006, 18:59

SUPER NASOL DE TARE!

una din cele mai naspa chestii a fost ca, cu exceptia celor 2 (1 cu rezerva...) concursuri din ardeal, plus ultima etapa (Sarulesti), ARBITRAJUL A FOST EGAL CU APROAPE ZERO, sau chiar INTENTIONAT lasat la voia intamplarii !!! in aceste conditii, cum spunea si Stefan Dinu, nu mai pleaca toti cu sanse egale! si de aici... dezvolta!

sa zicem ca ajunge ptr azi, si pana la episodul urmator, va dorim fierbere maxima![/quote]

pasaricha, ti-a spus cineva ca ai probleme cu capul? daca nu, iti spun eu acum.Cum poti sa afirmi ca arbitrajul a fost aproape zero?Nu ti se pare ca ataci cam multe persoane care s-au sacrificat de dragul competitiei sa stea in carca concurentilor sa nu se faca acele "murdariri de scutece" de care tu te tot cramponezi dar in realitate nu sti ce vrei sa spui? Eu zic sa te si gandesti cateodata cand versi din tine balegi de genul asta :evil: :evil: :evil:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Noi 2006, 19:06

terrybill scrie:tu oricum ai plecat de la inceput ca un pic de Gigi Contra,
Imi pare rau daca ti-am creat impresia asta. N-a fost deloc intentia mea.
terrybill scrie:MihaiV, vrei sa afli TU ce voiam sa spun? si cine sunt cei ce vor sa ma "creada"? crezi ca am nevoie de asa ceva? nu-i nevoie de multi, ca uite unde s-a ajuns in tara asta... i-am crezut pe rand pe toti "capii", si ne-am ales cu...zi tu cu ce! sau poate tu te-ai ales cu mai mult, daca ai facut mai mult, nu?
Fiind organizator la una dintre etape, acuzele tale generale din mesajele anterioare, fara a numi etapele cu probleme, m-au facut sa ma intreb daca s-a furat la 3 Lacuri chiar asa de nasol! Pentru a corecta pe viitor problemele de organizare, trebuie sa stiu care sunt acelea. Asa ca te rog sa nu ma intelegi gresit si sunt convins ca si tu vrei ca la anul sa fie mai bine, caci loc e, slava Domnului!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 07 Noi 2006, 19:26

in sfarsit, m-ai inteles, MihaiV!

am sa incerc sa iti fac legatura un om care a fost acolo, si poate te lamureste el!
mie nu-mi purta pica, daca aveam bani, poate CHIAR DACA N_AVEAM TIMP, as fi venit la TOATE concursurile! eu le consider experiente, nu prilej de batut cu pumnul in piept! cand e cazul, o facem si pe asta...

iar pt cei ce nu pricep, ca mai avem si d-astia, nu are rost sa desenez, ca desi ma pricep bine la asta, cred ca nici asa nu pot sa inteleaga! sau unii nu vor, desi au pricipit din prima... :wink:

Scrie răspuns