CUPA GOSTILELE editia a 2a. 28.octombrie.2006

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 01 Noi 2006, 12:13

Gyorg scrie:Sper ca si pe mine , la fel cu m-ai primit data trecuta :lol:
...de fiecare data...faci parte din categoria oamenilor FAINI !

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 01 Noi 2006, 13:23

Danoc scrie:Gyorg, cred ca esti prea idealist. Nu cred sa gasesti acel administrator care sa-ti permita gratuit antrenamente. Eu zic sa-i intrebi pe cei care au organizat concursuri in locatiile particulare, sigur au propus asta administratorului. Vezi care a fost raspunsul.
Plus ca o zi iti aduce ceva informatii, dar nu suficient cat sa compensezi diferenta fata de clientii locului. Tocmai asta e si ideea in turneu, sa pescuiesti pe locatii mai mult sau mai putin cunoscute.
La rogojesti desi a fost un concurs organizat de oameni f inimosi, a fost slaba organizarea in ceea ce priveste arbitrajul si respectarea deciziilor anterior luate. In multe situatii de anul asta s-au facut mari concesii, iar regulamentul nu a fost aplicat. Dar sper ca de la anu' sa nu mai existe discutii. Cine e prins cu mata-n sac...sa si fie sanctionat. Si-ti spun ca eu sunt sigur, ca odata exclus un participant la un concurs pe motiv ca a incalcat grav regulamentul, o a doua abatere din partea altuia nu va apare curand.
Si Gyorg, vreau sa fi convins ca avem acelasi scop in aceste discutii, un regulament cat mai clar si cinstit.
DAN,
cu taxa m-ai inteles , doua variante ori moca ( ce bine suna) ori taxa modica , omeneasca nu jde euro , maxim un mil .

Asta cu sanctionarea mai discutam ... ai vazut tu macar vre-un avertisment in concursurile sustinute, cu toate ca au fost destule abateri !?
Poate o idee ar fi liga , unde daca faci parte din ea si te-am prins la vre-o magarie , out !

Cu siguranta ca amandoi discutam pentru a imbunatatii ceva si sa speram ca ne aud si altii si tin cont de parerile noastre !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 01 Noi 2006, 13:37

Sanctiuni nu s-au dat fiindca se creease precedentul in primele concursuri. Dar, daca se incepe in forta, cu acceasi unitate de masura fata de fiecare, atunci in mod cert, abaterile vor fi mult mai putine.

Iar legat de taxe, cred ca interesul unui astfel de turneu este si implicarea unui numar cat mai mare de pescari. Ori daca stai sa pui cheltuielile necesare pt deplasare, taxa de participare, cateva zile de antrenament, cazare, masa....si sa nu uitam logistica....ajungem la niste sume frumusele. Si nu stiu cati vor fi dispusi sa cheltuiasca asemenea sume.
Nu contest ca trebuie facute niste sacrificii...dar trebuie sa fim atenti pana unde ne intindem.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 01 Noi 2006, 13:37

La Gostilele, in vara la atreia etapa din trofeul ALP. am ajuns la lac cu o zi inainte de concurs, am pescuit in si chear am primit barca de la administratori, si nu au vrut sa ne ia bani deloc, chear daca conform politici lacului ar fi trebuit sa platim 120 ron pentru pescuit si 60 ron pentru barca.
Cu ocazia asta tin sa le multumesc , au fost adevarati Domni!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 01 Noi 2006, 14:03

Danoc scrie:Sanctiuni nu s-au dat fiindca se creease precedentul in primele concursuri. Dar, daca se incepe in forta, cu acceasi unitate de masura fata de fiecare, atunci in mod cert, abaterile vor fi mult mai putine.

Iar legat de taxe, cred ca interesul unui astfel de turneu este si implicarea unui numar cat mai mare de pescari. Ori daca stai sa pui cheltuielile necesare pt deplasare, taxa de participare, cateva zile de antrenament, cazare, masa....si sa nu uitam logistica....ajungem la niste sume frumusele. Si nu stiu cati vor fi dispusi sa cheltuiasca asemenea sume.
Nu contest ca trebuie facute niste sacrificii...dar trebuie sa fim atenti pana unde ne intindem.
Pai si atunci ce facem , interzicem antrenamentul ca unii nu "poate" ?
Hai Dane , fi mai flexibil - competitii , sacrificii - rezultate , antrenamente sustiute - sau alternativa .... ZONALEEE, si o luam de la capat cu discutiileee .... :lol:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 01 Noi 2006, 14:07

zander scrie:La Gostilele, in vara la atreia etapa din trofeul ALP. am ajuns la lac cu o zi inainte de concurs, am pescuit in si chear am primit barca de la administratori, si nu au vrut sa ne ia bani deloc, chear daca conform politici lacului ar fi trebuit sa platim 120 ron pentru pescuit si 60 ron pentru barca.
Cu ocazia asta tin sa le multumesc , au fost adevarati Domni!
Mie mi-au luat banii .... poate stiau ca are balta peste :evil: - a mea ca a lor in curand va fi transformata in teren de fotbal

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 01 Noi 2006, 15:01

Dupa cite imi aduc aminte s-a decis ca Turneul AVP sa se dersfasoare in sistem OPEN avind o miza f.mare ca primii 5 clasati sa fie reprezentativa Romaniei intr-o competitie externa .In cosecinta sloganuri ca :"egalitate de sanse,conditii egale ..etc."le cosider fara rost atunci cind vorbim de performanta, atita timp cit nu te obliga nimeni sa participi si cu atit mai mult sa faci parte din lot daca nu faci tot ceea ce iti sta in putinta atit din punct de vedere financiar cit si ca "meserie"in pescuit.
Ma bucur sincer ca in acest an toti cei 5 clasati isi merita din plin locul in lot facind mari eforturi financiare sa fie cu citeva zile inainte la etapele din Belis,Rogojesti si Gilau in timp ce altii stateau acasa si faceau scenarii.
FELICITARI Eugen,Paco,Sabin,Cristi , Bogdan .
Aceleasi eforturi le-au facut si Petre ,Mihai S. ,Gyorg care se regasesc in primii 10 clasati asta dovedeste ca performanta se obtine cu sudoare si talent.
Interzicerea antrenamentului pe banii concurentului e o prostie si nu ajuta pe nimeni in schimb a permite unora sa se antreneze si altora nu ,nu e corect.
Infintarea Ligii de spinning ar indirji lupta pentru a ocupa un loc cit mai bun la sfirsit de sezon eliminind astfel pe cit posibil intimplarea si norocul lasind loc performantei
Un regulament unic si respectat in toate punctele sale de catre toti concurentii si mai ales de organizatori ar face ca lucrurile sa intre pe un fagas normal.
Trebuie inteles ca viata "MOCA" s-a terminat in Romania.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 01 Noi 2006, 16:06

valistrati scrie:
.........asta dovedeste ca performanta se obtine cu sudoare si talent.
..........concurentii si mai ales de organizatori ar face ca lucrurile sa intre pe un fagas normal.
Trebuie inteles ca viata "MOCA" s-a terminat in Romania.
Vali nu stiu daca ai fost sau esti director , da cu siguranta ai stofa..... :D :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 01 Noi 2006, 16:12

Asa cum numai un ardelean putea sa o expuna !
Merci Vali pentru apreciere si sunt intru totul de acord cu tine , definirea clara a unui regulament stric care sa nu lase loc de "hai asa sau hai invers" nu face decat sa sporesca credibilitatea si numarul de participanti avand astfel pretentia de a fi recunoscut ca un sport ! Asta trebuie sa fie telul comun: cinste , corectitudine , ajutor si indrumare a celor ce vor sa participe si nu in ultimul rand incurajarea altor zone de a dezvolta acest minunat sport !

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 01 Noi 2006, 18:28

Eu ma etrag din discutia asta...n-am chef de polemici cu anumiti " a tot stiutori". Oricum, vom vedea cuvantul ce-l vor avea asociatiile la adunarea de la Bucuresti.
Numai de bine...si Fir Intins!

Scrie răspuns