CUPA GOSTILELE editia a 2a. 28.octombrie.2006

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 31 Oct 2006, 17:46

[quote="vijelie"] nenea nu imi dai si mie o lingura daia cu rosu? :twisted: [/quote]
Daca chiar vrei iti dau eu,MOCA sunama si tio aduc la magazin. :wink: :wink:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 31 Oct 2006, 17:48

ideea era sa imi dea el her producatores :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 31 Oct 2006, 19:28

mrvily scrie:
vijelie scrie: nenea nu imi dai si mie o lingura daia cu rosu? :twisted:
Daca chiar vrei iti dau eu,MOCA sunama si tio aduc la magazin. :wink: :wink:
Vreau si io una :twisted: sa ma suni cand mi'o aduci...
ÃŽmi plac peştele...

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 31 Oct 2006, 19:50

vijelie, iti cam place iconul asta: :twisted:
sa inteleg ca iti e dor de el? respectiv de ala michi(dutza)?
iti facilitez o calatorie pana la el;, insa doar dus! de intors, vezi tu daca mai e cazul. daca iti palce, poti sa ramai, si sa ne scrii sa ne spui cum e! poate se mai antureaza unu-altu... :lol: :lol: :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 01 Noi 2006, 10:29

terrybill scrie:vijelie, iti cam place iconul asta: :twisted:
sa inteleg ca iti e dor de el? respectiv de ala michi(dutza)?
iti facilitez o calatorie pana la el;, insa doar dus! de intors, vezi tu daca mai e cazul. daca iti palce, poti sa ramai, si sa ne scrii sa ne spui cum e! poate se mai antureaza unu-altu... :lol: :lol: :lol:

nu mai spune?! :shock: poti tu sa faci asta pt mine? vezi sa nu pleci inaintea mea :evil: sa ne scrii tu daca este cazul sa ramai sau sa te intorci :twisted:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 01 Noi 2006, 10:42

musKloiu scrie:
Gyorg scrie:Vezi, asta este prost cand ai o singura mansa... cazi pe un loc (pe care il stii , de cele mai multe ori) si-ai castigat concursul .... cel mai bine 3 manse
oportunism?....daca la crap loteria locurilor guverneaza intrecerea se pare ca la spinning oportunistul sta la putere.... :lol: sau ce sa inteleg?....ca cine pedelazeaza mai repede din vasle si ajunge primul la locul incercat in prealabil castiga?....daca asa este clar este prea meschin....asta este un concurs intre oportunisti klar.... :lol:
Este greu sa faci un concurs corect de spinning pe lacurile noastre deschise cu plata la "antrenamente"....
Mai bine sa gasesti locatii noi pt. concursuri (avand in vedere ca nu-i poti impune unui patron de balta sa opreasca pescuitul o luna)decat sa ajuungi la astfel de discutii ....intemeiate dealtfel avand in vedere ca cei din Moldova sau Transilvania nu sunt riverani cu balta... :twisted:
Si nici macar "riveranii" nu au timp sa o bata inaintea concursului..... :wink:
De fapt vroiam sa spun ca la romanik concursurile de spinning nu pot fi nici pe departe considerate concursuri de spinning ci concursuri intre oportunisti printre care se intercaleaza din cand in cand si cativa norocosi....bafta in continoare si sper sa inventeze astia criogenia in tara noastra ....sa ma dezghetati si pe mine in 2020 poate se schimba ceva in Romania :twisted:
Tare suparat esti Florine :lol: , pai daca te-ngheata cine mai adauga sare si piper pe aici ?
Sa stii ca mai multe manse echilibreaza bine balanta in astfel de concursuri, gandestete ca oportunismul poate functiona o singura data iar in urmatoarele mansa sa da-i gherla .. s-a mai vazut , chiar si eu am patit-o odata :lol:

Petre,
trei manse nu mi se par obositoare decat cand se petrec pe trei lacuri diferite , iar pana la urma e vorba de un sport care oricum are nevoie de ceva antrenament chiar daca vorbim de cel de pescuit sau de facut un efort suplimentar !
Asta nu insemna ca trebuie sa includem si o etapa de fugit cu barca in spate .... :lol:

Mi se pare absolut normal sa lasi sa se antreneze oricat doresc cei ce vor participa inaintea concursului chiar si cu o zi pentru ca este fi meritul lor, se antreneaza , castiga ... la fel ca oricare din alte sporturi !
Sa nu ma luati cu tulburi apa ca nu tine , daca lansezi 30 barci la apa inainte de nu stiu cate zile de pauza s-a terminat ......

Acum hai sa ne gandim la cei ce nu se antreneaza din cine stie ce motive , pai hai sa nu dam voie la nimeni 1 an pe balta unde se desfasoara concursul pentru ca nu au timp sau bani sa se antreneze .. , daca nu te-ai antrenat si crezi ca n-ai sanse , nu participi !
Gandestete si asociaza si cu alte concursuri !
Da intradevar , nu mi se pare corect sa se antreneze numai unii iar alti sa nu aiba acces sau sa li se perceapa taxe exorbitante !

Eu cred ca organizatorii ar trebui sa impuna sau sa solicite patronilor de balti , un antrenament oficial pentru toti ce vor sa participe cu o zi inainte de concurs !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 01 Noi 2006, 10:46

Gyorg scrie:
Petre,
trei manse nu mi se par obositoare decat cand se petrec pe trei lacuri diferite , iar pana la urma e vorba de un sport care oricum are nevoie de ceva antrenament chiar daca vorbim de cel de pescuit sau de facut un efort suplimentar !
Asta nu insemna ca trebuie sa includem si o etapa de fugit cu barca in spate .... :lol:
Cu toata prietenia, sper ca nu insinuezi ceva! Cu exceptia concursului de la Darvari ( prima etapa AvP ) nu cred sa fi fost probleme cu pauza dintre manse.

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 01 Noi 2006, 10:51

Cat priveste posibilitatea antrenamentelor, sunt multe pareri. Si trebuie adoptata o decizie unanima pt viitorul an. Regula sa fie regula si sa fie aplicata pe toate lacurile.
Pe lacurile particulare, nu prea poti sa obligi proprietarul sa lase antrenamente la liber, nu numai din cauza afectarii pistei de concurs, dar si datorita faptului ca oamenii sunt de multe feluri si nu poti garanta seriozitatea pt toata lumea.
Asa ca, eu consider ca fiind optim a se interzice complet antrenamentele cu minim o saptamana. Iar cine se va risca....va vedea cum este sa fi exclus din etapa sau chiar din intreg turneul. Nu cred sa fie multi care sa riste asta!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 01 Noi 2006, 10:57

administratorul nu poate decat sa fie multumit ca are parte si de antrenamente pe lacul sau ,contra taxei normale de pescuit de exemplu;
in alta ordine de idei daca o saptamana nu se pescuieste pe lacul respectiv ii obligi pe cei ce nu sunt din zona sa vina si o saptamana inainte pentru un antrenament si apoi alta deplasare la concurs ;
nu cred ca e plauzibila solutia

durerea e atunci cand organizatorul spune ..."nu se fac antrenamente "

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 01 Noi 2006, 11:02

durerea e atunci cand organizatorul spune ..."nu se fac antrenamente "[/quote]

cand adm spune asta....miroase a BLAT de la o posta. :wink: vezi ce s-a intamplat la sarulesti la ultima faza a trofeului AVP. cand chipurile nu se putea face antrenament dar unele persoane au dat in dracii mari zile intregi inainte de concurs :twisted: :evil: :twisted:

Scrie răspuns