Daca chiar vrei iti dau eu,MOCA sunama si tio aduc la magazin.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
terrybill scrie:vijelie, iti cam place iconul asta:![]()
sa inteleg ca iti e dor de el? respectiv de ala michi(dutza)?
iti facilitez o calatorie pana la el;, insa doar dus! de intors, vezi tu daca mai e cazul. daca iti palce, poti sa ramai, si sa ne scrii sa ne spui cum e! poate se mai antureaza unu-altu...![]()
![]()
Tare suparat esti FlorinemusKloiu scrie:oportunism?....daca la crap loteria locurilor guverneaza intrecerea se pare ca la spinning oportunistul sta la putere....Gyorg scrie:Vezi, asta este prost cand ai o singura mansa... cazi pe un loc (pe care il stii , de cele mai multe ori) si-ai castigat concursul .... cel mai bine 3 mansesau ce sa inteleg?....ca cine pedelazeaza mai repede din vasle si ajunge primul la locul incercat in prealabil castiga?....daca asa este clar este prea meschin....asta este un concurs intre oportunisti klar....
Este greu sa faci un concurs corect de spinning pe lacurile noastre deschise cu plata la "antrenamente"....
Mai bine sa gasesti locatii noi pt. concursuri (avand in vedere ca nu-i poti impune unui patron de balta sa opreasca pescuitul o luna)decat sa ajuungi la astfel de discutii ....intemeiate dealtfel avand in vedere ca cei din Moldova sau Transilvania nu sunt riverani cu balta...
Si nici macar "riveranii" nu au timp sa o bata inaintea concursului.....
De fapt vroiam sa spun ca la romanik concursurile de spinning nu pot fi nici pe departe considerate concursuri de spinning ci concursuri intre oportunisti printre care se intercaleaza din cand in cand si cativa norocosi....bafta in continoare si sper sa inventeze astia criogenia in tara noastra ....sa ma dezghetati si pe mine in 2020 poate se schimba ceva in Romania
Cu toata prietenia, sper ca nu insinuezi ceva! Cu exceptia concursului de la Darvari ( prima etapa AvP ) nu cred sa fi fost probleme cu pauza dintre manse.Gyorg scrie:
Petre,
trei manse nu mi se par obositoare decat cand se petrec pe trei lacuri diferite , iar pana la urma e vorba de un sport care oricum are nevoie de ceva antrenament chiar daca vorbim de cel de pescuit sau de facut un efort suplimentar !
Asta nu insemna ca trebuie sa includem si o etapa de fugit cu barca in spate ....![]()