CUPA GOSTILELE editia a 2a. 28.octombrie.2006

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 30 Oct 2006, 14:09

parerea mea e ca au gasit niste locuri "concentrate" - cu f. multi salai stransi la un loc... cel putin asa a prins Aurel Onut - toti pestii pe un singur loc.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 30 Oct 2006, 14:20

Vezi, asta este prost cand ai o singura mansa... cazi pe un loc (pe care il stii , de cele mai multe ori) si-ai castigat concursul .... cel mai bine 3 manse
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 30 Oct 2006, 17:26

eu zic ca onutz a cumparat pestele de la cherhana :wink:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Oct 2006, 17:27

sau cherhanaua de la el ? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 30 Oct 2006, 17:28

NUUUUUUU..... ASTA ESTE CAZUL CAND PESCARUL CUMPARA :twisted: :twisted: :twisted:

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de superbaloane » 30 Oct 2006, 18:37

Eu personal am plecat intr-un loc in care am mai dat doar o singura data. Am dat in stanga "la pompe" dar pe platou si se pare ca am gresit. Noroc cu acest concurs ca am aflat si noi unde se prinde mai bine in perioada asta - vezi partea buna a lucrurilor.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 30 Oct 2006, 20:02

Gyorg scrie:Vezi, asta este prost cand ai o singura mansa... cazi pe un loc (pe care il stii , de cele mai multe ori) si-ai castigat concursul .... cel mai bine 3 manse
oportunism?....daca la crap loteria locurilor guverneaza intrecerea se pare ca la spinning oportunistul sta la putere.... :lol: sau ce sa inteleg?....ca cine pedelazeaza mai repede din vasle si ajunge primul la locul incercat in prealabil castiga?....daca asa este clar este prea meschin....asta este un concurs intre oportunisti klar.... :lol:
Este greu sa faci un concurs corect de spinning pe lacurile noastre deschise cu plata la "antrenamente"....
Mai bine sa gasesti locatii noi pt. concursuri (avand in vedere ca nu-i poti impune unui patron de balta sa opreasca pescuitul o luna)decat sa ajuungi la astfel de discutii ....intemeiate dealtfel avand in vedere ca cei din Moldova sau Transilvania nu sunt riverani cu balta... :twisted:
Si nici macar "riveranii" nu au timp sa o bata inaintea concursului..... :wink:
De fapt vroiam sa spun ca la romanik concursurile de spinning nu pot fi nici pe departe considerate concursuri de spinning ci concursuri intre oportunisti printre care se intercaleaza din cand in cand si cativa norocosi....bafta in continoare si sper sa inventeze astia criogenia in tara noastra ....sa ma dezghetati si pe mine in 2020 poate se schimba ceva in Romania :twisted:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 31 Oct 2006, 13:12

musKloiu scrie:Este greu sa faci un concurs corect de spinning pe lacurile noastre deschise cu plata la "antrenamente"....
Mai bine sa gasesti locatii noi pt. concursuri (avand in vedere ca nu-i poti impune unui patron de balta sa opreasca pescuitul o luna)decat sa ajuungi la astfel de discutii ....
Oricum, cred ca este mult mai corect un astfel de concurs decat unul pe un lac unde doar anumiti pescari au acces la antrenamente...
pana la urma cine se antreneaza mai bine castiga... asa e la orice sport...

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 31 Oct 2006, 13:21

Iar ca sa ajungi sa faci o departajare obiectiva si eu cred ceea ce spune si Gyorg... mai multe manse, mai multe sectoare... eu cred ca totusi doua sunt de ajuns... (trei manse in doua zile sunt cam obositoare, si nu cred ca e cazul sa facem concursuri de rezistenta... strange barca sau urc-o pe masina...dezumfl-o, umfl-o la loc..., si asta repede, ca peste doua ore incepe alta mansa)...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 31 Oct 2006, 14:24

nenea nu imi dai si mie o lingura daia cu rosu? :twisted:

Scrie răspuns