Aia la care te gandesti tu au dungile pe verticala.old_radu scrie:...@ apsalba
...ce bine iti vine haina asta :
http://www.adevarul.ro/photo_list.php?p ... opescu.jpg
...ai grija , nene , sa nu se lateasca dungile , de la atata "gandit" si "proiecte"
![]()
![]()

Daca tot sunteti asa de sceptici, de ce nu faceti o vizita in Alba? Va suport eu cheltuielile de deplasare. Si aveti si posibilitatea sa vedeti si viitoarele proiecte. Primul va fi la Alba unde vom face o baza a FNPSR (vreo 40 ha luciu de apa). Ati avea posibilitatea sa vedeti ca aici se face treaba, nu vorbe. Cei care sunt din judet stiu. Este adevarat ca unii se uita cas, dar asta e. Nu poti sa-i multumesti pe toti. Important este ca acest proiect inceput la Alba in parteneriat cu autoritatile locale prinde contur si este apreciat ca atare. Sper sa fie preluat si de alte judete. Este spre binele pescuitului, chiar daca eu nu am timp de pescuit.
Nu am vazut totusi nici o apreciere pentru apscaras care prin parteneriatul facut cu TMK da dovada ca face ceva pentru membri sai. Numai carcoteli. Daca pentru voi a face ceva este egal cu a nu face nimic, care este (in opinia voastra) solutia pentru redresarea pescuitului?
PS old_radu, ganditutl este o facultate pe care nu o au prea multi. Se vede ca si tu ai lipsuri la capitolul asta. Daca esti asa documentat in domeniu, spune pe unde s-au mai facut sau se fac asemenea investitii? Te-ai intrebat vreodata de fac aceste proiecte pentru asociatie si federatie si nu firma mea? Daca gasesti un raspuns, as fi curios sa-l aflu. Stiu ca la mentalitatea de azi, asemenea proiecte par o nebunie. Mi-au mai spus-o si altii.
PPS ''Nu haina face pe om, ci ''stofa''. ''