concursuri pe lacul grebla

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 07 Aug 2009, 17:16

attilaf scrie:administrator in sus, administrator in jos.
Una e sa fii administratorul apei din baraj, alta e sa fii administratorul fondului piscicol, care parca era ANPA.
In fine, pararea AJVPS CS am obtinut-o deja, mai ramane sa primesc raspunsul de la ANPA...

:lol: "parerea ajvps cs"

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Aug 2009, 17:43

apscaras scrie:
attilaf scrie:administrator in sus, administrator in jos.
Una e sa fii administratorul apei din baraj, alta e sa fii administratorul fondului piscicol, care parca era ANPA.
In fine, pararea AJVPS CS am obtinut-o deja, mai ramane sa primesc raspunsul de la ANPA...

:lol: "parerea ajvps cs"
spuse-se AJVPS CS 2 intitulat si APS CS ... :oops: :oops: :oops:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 07 Aug 2009, 18:46

d4md3od,pana acum ti-am vb.frumos,ne faci hoti,ne faci infractori sau cum ati vine la gura,daca te trimit la origini te superi

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 07 Aug 2009, 21:15

ideea e asta si una suparatoare pt toata lumea:daca un grup mai potent de pescari(potent financiar)fac o asociatie si concesioneaza cativa km de dunare si incep sa elibereze permise si numai cu permisele respective se poate pescui acolo atunci vine alt grup si mai ia cativa km si uite asa ne trezim ca ne trebuie zeci de permise sa pescuim in cateva locuri pe dunare.si lasa treaba aia ca pe dunare nu se populeaza si alte chestii ca nici in alte balti si lacuri concesionate nu se face asta iar in alea in care se face pescuitul se plateste pe zi de pescuit.si uite asa incapatanelile unor oameni care vor sa traga din bunul public ne transforma pe noi pescarii sportivi in braconieri.nu va face nimeni hoti(numai k toti se pare ca asta gandesc).probabil pana o sa se limpezeasca apele si pe la noi, multora o sa li se mai aplece sa mai mearga la pescuit.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 08 Aug 2009, 03:59

d4md3od, chestia e ca sefu` de la aps caras se bate cu pumnu` in piept ca a populat.ok, pana aici e bine.si eo pot sa spun ca is dumnezeu.nu ma opreste nimeni pana cand nu se demonstreaza contrariul.oricum, daca o sa fiu amendat, am sa merg cu ei pana in panzele albe.sa vedem care e treaba, pentru ca mie aici imi miroase a frauda mare de tot.domnule apscaras, de notiunile elementare de scris ati auzit?da` faceti pe marele director. :lol1: :arrow: :censored: si asa majoritatea is amarati.in loc sa faceti controale prin care sa se respecte metodele de pescuit si dimensiunile legale, o ardeti cu paru` in ochi cu diferite smecherii.plus ca ati luat si salupa.la ce va serveste?sa o umpleti cu peste de la plasarii pe care ii iertati?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 08 Aug 2009, 15:53

azi a avut loc cupa ucmr pe lacul grebla

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 08 Aug 2009, 18:35

domnule aps caras, constat ca aveti un tupeu iesit din comun.v-am invitat la o discutie.refuzati sau acceptati?nu va faceti ca ploua.oricum nu ne intereseaza concursurile care le organizati.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 08 Aug 2009, 21:10

aps ... doar zic ceea ce am de zis ... e o tara libera si nimeni nu ma poate opri sa spun ceea ce consider ...

pana in momentul de fata cam tot ce s-a facut post AJVPS s-a facut cu un singur scop ... nu are rost sa il zic pentru ca oricum il stie toata lumea ...

ma mira ca doar atat ai de spus la toate intrebarile si alte cele ce au fost spuse pe aici ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 08 Aug 2009, 21:38

pe 15 august urmeaza cupa politiei

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 09 Aug 2009, 00:04

hahahahahaha.admirabil cum va purtati cu cotizantii dvs.rusine, rusine, rusine sa va fie.aveti o asoc. penala.srl-istilor.nu va mai bateti cu pumnu` in piept aiurea ca am sa va pun afise pe fiecare stalp din resita si din timisoara, sa stie lumea ce asociatie aveti.va multumesc ptr atentie. :arrow: aici e directia in care sa va duceti.OBLIGATORIU.

Scrie răspuns