da ... permisul de pescuit costa din cate am inteles 30Ron daca il iei de la anpa si in cazul in care vreau sa imi fac permis la voi atunci se pare ca trebuie sa platesc si cotizatie de 70ron ... pai voi nu ganditi tocmai normal as zice eu ... pai iata de unde scoateti voi banii, nu trebuie sa puneti taxa pe zi pentru a pescui pe lacurile respective (ceea ce mi s-ar parea de o nesimtire iesita din comun pentru cineva care ar fi membru al asociatiei voastre) ...
deci intr-un cuvant ... s-a dus ajvps, nu e nici o problema, apar alti nesatui care intr-un fel sau altul vor reusi sa scoata de la pescari bani ... sunt curios cand va veti satura ...
nu mi se pare o chestie deloc normala sa aveti pretentiile astea avand in vedere ca nu ati facut nimic pentru lacurile respective si nici nu veti face nimic in sprijinul pescarului ...
daca voi avea timp, chiar o sa trag o tura de pescuit pe unul dintre lacurile astea (fara permis APS) ca sa vad cate controale vor veni sa ma intrebe de permis, daca am retinut pesti, sa vada daca sunt la dimensiunea legala, sa verifice cu cate bete pescuiesc si alte chestii care ar trebui sa fie normale ... raspunsul ti-l dau de pe acum ...ZERO ... si apele in continuare vor fi pline de "pescari", de pesti subdimensionati in plase si evident evantiul de bete insirate pe mal ...
pana una alta, nu sunteti decat un alt vierme care nu stie cum sa faca bani fara a face nimic ... ceva specific, toata lumea ar vrea sa stea si sa le pice banii din cer ...
ps : daca vreau sa pescuiesc pe lacurile alea pomenite mai sus, trebuie sa fiu neaparat membru al asociatiei voastre? in cazul in care nu trebuie sa fiu si trebuie sa platesc nu stiu ce bullshit-uri de taxe pe la voi imi veti demonstra intr-un fel sau altul ca faceti ceva pentru pescari cu banii aia ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...