concursuri pe lacul grebla

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 06 Aug 2009, 19:32

[quote="ecstreit"]"frumos", de populat o sa populati numa` cu ciprinide, asa`i? (bineinteles, dupa ce va populati intai lazile frigorifice :) )[/quote

ce comuna faci de ras? :lol:

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 06 Aug 2009, 20:11

Trei Ape apartine de voi acuma? in anii trecuti cand mergeam pe acooo trebuia sa mai platesc o taxa de 15 lei in plus fata de permisul de la ajps.de acum in colo cum o sa fie.mentionez ca in fiecare vara obisnuiesc sa merg cu cortul macar cateva zile pe acolo si ma intereseaza in ce conditii o sa se desfasoare toata treaba
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 06 Aug 2009, 20:23

nu platiti alte taxe,daca vi se solicita taxa sunati la 112 pe lacul trei ape se va pescuii doar cu carnet aps caras

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 06 Aug 2009, 20:29

curand vor fi afisate pe panouri conditiile de pescuit pe lacul trei ape,lacul secu si valiug

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 06 Aug 2009, 20:30

conditiile si regulamentul

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 07 Aug 2009, 01:55

aham, foarte frumos.ma gandesc la urmatorul lucru: daca o sa scuip in centrul resitei, iar in acel scuipat o sa prind un peste mare, oare vine aps caras sa imi ia scuipatul in concesiune?ati bagat voi vreun peste acolo inainte?normal, iese malaiul, fraierul cotizeaza, ce va pasa voua?din asociatii non profit, scoateti bani garla de la fraieri.oricum, mult succes.sa nu ne invadati si apa de la dushuri.

payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 07 Aug 2009, 07:29

nu inteleg cum daca am permis la lata asociatie nu pot sa pescuiesp pe secu sau trei ape!?!
sau o sa mi trebuiasca permis si pt intrarea in judet????

payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 07 Aug 2009, 07:30

asta i chiar revoltator!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Aug 2009, 09:10

payti scrie:nu inteleg cum daca am permis la lata asociatie nu pot sa pescuiesp pe secu sau trei ape!?!
sau o sa mi trebuiasca permis si pt intrarea in judet????
Raspunsul il gasesti in OUG 23/2008, art. 23, alin.3. Spor la citit.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Aug 2009, 09:28

da ... permisul de pescuit costa din cate am inteles 30Ron daca il iei de la anpa si in cazul in care vreau sa imi fac permis la voi atunci se pare ca trebuie sa platesc si cotizatie de 70ron ... pai voi nu ganditi tocmai normal as zice eu ... pai iata de unde scoateti voi banii, nu trebuie sa puneti taxa pe zi pentru a pescui pe lacurile respective (ceea ce mi s-ar parea de o nesimtire iesita din comun pentru cineva care ar fi membru al asociatiei voastre) ...

deci intr-un cuvant ... s-a dus ajvps, nu e nici o problema, apar alti nesatui care intr-un fel sau altul vor reusi sa scoata de la pescari bani ... sunt curios cand va veti satura ...

nu mi se pare o chestie deloc normala sa aveti pretentiile astea avand in vedere ca nu ati facut nimic pentru lacurile respective si nici nu veti face nimic in sprijinul pescarului ...

daca voi avea timp, chiar o sa trag o tura de pescuit pe unul dintre lacurile astea (fara permis APS) ca sa vad cate controale vor veni sa ma intrebe de permis, daca am retinut pesti, sa vada daca sunt la dimensiunea legala, sa verifice cu cate bete pescuiesc si alte chestii care ar trebui sa fie normale ... raspunsul ti-l dau de pe acum ...ZERO ... si apele in continuare vor fi pline de "pescari", de pesti subdimensionati in plase si evident evantiul de bete insirate pe mal ...

pana una alta, nu sunteti decat un alt vierme care nu stie cum sa faca bani fara a face nimic ... ceva specific, toata lumea ar vrea sa stea si sa le pice banii din cer ...

ps : daca vreau sa pescuiesc pe lacurile alea pomenite mai sus, trebuie sa fiu neaparat membru al asociatiei voastre? in cazul in care nu trebuie sa fiu si trebuie sa platesc nu stiu ce bullshit-uri de taxe pe la voi imi veti demonstra intr-un fel sau altul ca faceti ceva pentru pescari cu banii aia ... :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns