concursuri pe lacul grebla

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 07 Aug 2009, 09:59

administrator in sus, administrator in jos.
Una e sa fii administratorul apei din baraj, alta e sa fii administratorul fondului piscicol, care parca era ANPA.
In fine, pararea AJVPS CS am obtinut-o deja, mai ramane sa primesc raspunsul de la ANPA...

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 07 Aug 2009, 10:06

Din cate am inteles, domnule apscaras, s-a facut o populare cu puiet de stiuca pe lacul Secu, iar una pe lacul Trei Ape cu pastrav.asa e?cred ca da.ne puteti pune la dispozitie o filmare?un proces verbal de constatare?martorii?unde sunt lucrurile astea care sa demonstreze ca ati aruncat o cantitate de X peste in lacurile astea doua?cel mai bine ar fi o filmare, ca la acte se fac aranjamente groaznice.aratati-mi si mie cum ati scos pestii din cisterne si i-ati aruncat in apa, si atunci va cred pe cuvant si am sa platesc si eo "cotizatia" aia plus taxa de populare.fara rusine, doar curaj.va invit la discutii.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 07 Aug 2009, 10:12

atilla, e vorba de prea multi bani aici.nu prea ai idee ce invarteli is.se scot bani grei.asociatiile care le avem noi, is SRL-uri.si tot degeaba, ca nu prinzi mare lucru pe apele "administrate" de ei.s-au batut cu pumnii in piept unii inspectori ai aps caras ca o sa fie amenzi, ca nu o sa mai vedem tambalul de lansete pe mal, de la bazias si pana la cozla.aiureli.nu poate omul sa dea linistit la un salau, pentru ca trebuie sa faci slalom printre firele lor, care variaza intre 5 si 10 la numar.cool, nu?apoi mai vezi cate o scanteie la suprafata apei, iti ies in mal mucosi amortiti.apoi vezi bunii nostri barcagii, cu salaiasi cat palma prinsi in plase, numai buni de dat la gaini si la porci, sau cum inchid golfurile cu plasele, sau cum te trezesti cu plasa la 10 metri de mal.astea unde le mai pui?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Aug 2009, 10:13

doryan scrie:Din cate am inteles, domnule apscaras, s-a facut o populare cu puiet de stiuca pe lacul Secu, iar una pe lacul Trei Ape cu pastrav.asa e?cred ca da.ne puteti pune la dispozitie o filmare?un proces verbal de constatare?martorii?unde sunt lucrurile astea care sa demonstreze ca ati aruncat o cantitate de X peste in lacurile astea doua?cel mai bine ar fi o filmare, ca la acte se fac aranjamente groaznice.aratati-mi si mie cum ati scos pestii din cisterne si i-ati aruncat in apa, si atunci va cred pe cuvant si am sa platesc si eo "cotizatia" aia plus taxa de populare.fara rusine, doar curaj.va invit la discutii.
esti sigur Doryane ca apscaras a facut popularea aia? de unde ai auzit de ea?

nu stiu in ce masura are rost sa astepti dupa dovezile alea, pentru ca degeaba arata cum varsa un sac de peste in lac daca pe acte ei au "cumparat" 10 saci de peste cica ... si asta e cea mai mica manareala posibila ...

pe langa asta, degeaba populeaza daca nu au grija uletrior, in cazul in care va lipsi paza atunci se va intampla exact ca la 3Ape acum cativa ani, cand cica s-a populat cu salau si in perioada imediat urmatoare de cate ori ajungem pe acolo, cand intrebam cate un pescar daca a prins ceva, se ridica de pe fotoliul infipt in mal si imi arata mandru ca a prins nu stiu cati salai, pe care daca se chinuia putin reusea sa ii ascunda in palma de cat erau de mari ...

foarte bine attila, afla in felul asta cate drepturi au cei de la apscs sa ia lacurile respective care la fel stiam si eu, nu sunt proprietatea TMK ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 07 Aug 2009, 10:53

iti spun eu, pe secu pescuiesc de vreo 3 ani, inca nu am vazut vreun control, in schimb gunoaie la greu, si mai putin pesti, in coada se baga plase pt a satisface nevoile celor de sus :shock: , la grebla se pescuieste si pe interzis fara problema. la 3 ape mai se plimba un nene, (anul asta o data din 4 l am vazut) m-a intrebat daca am permis i am zis ca da si a fost multumit, nu a mai trebuit sa i-l arat :D. De pesti nici nu a mai intrebat. Acolo se retin strapi si clenuti de pe la 10-15 cm, aia se prind cel mai usor la pestisor salam si viermusi de majoritatea "pescarilor" :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Aug 2009, 11:11

payti scrie:iti spun eu, pe secu pescuiesc de vreo 3 ani, inca nu am vazut vreun control, in schimb gunoaie la greu, si mai putin pesti, in coada se baga plase pt a satisface nevoile celor de sus :shock: , la grebla se pescuieste si pe interzis fara problema. la 3 ape mai se plimba un nene, (anul asta o data din 4 l am vazut) m-a intrebat daca am permis i am zis ca da si a fost multumit, nu a mai trebuit sa i-l arat :D. De pesti nici nu a mai intrebat. Acolo se retin strapi si clenuti de pe la 10-15 cm, aia se prind cel mai usor la pestisor salam si viermusi de majoritatea "pescarilor" :lol:
a dat norocul peste noi si s-a infiintat APSCaras si de acum situatia va fi diferita ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alta termita care sa stea si sa roada un os pe spatele unor oameni care nu isi doresc altceva decat sa iasa in natura unde sa fie curat, sa mai prinda si cate un peste, sa petreaca o zi linistita fara a auzi pe fundal vreun ritm turcesc de manea imputita ...

intr-adevar, avem pretentii prea mari ... noi doar trebuie sa platim si sa inghitim toate rahaturile de care avem parte ...

stiu situatia de pe lacurile respective (mai putin la valiug unde nu am mai pescuit de mult de tot pentru ca nu stiu din ce motiv nu aveam voie) si stiu prea bine ca se retine absolut tot ce se prinde, si cum pestii cei mai des prinsi sunt clenutii cat degetul si mai stiu eu ce alevini de salai evident ca Pescarul Sportiv nu pleaca acasa cu mana in c** si atunci de ce nu ar retine niste pesti de acvariu ...

ps : chiar daca s-ar prinde in proportie de 90% clean peste 500 de grame si restul sa fie cei de 10cm oricum o proportie zdrobitoare de pescari ar fi retinut si pestisorii aia ... cale lunga e ... lunga de tot ...

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 07 Aug 2009, 11:25

Scuze ca ma bag in discutia asta dar am o nelamurire. Apscaras se bate cu pumnul in piept ca a pus mana pe lacurile mai sus mentionate. Nu poate scana si atasa un document precum se adevereste ca a intrat in posesia drepturilor de pescuit si atunci se schimba treaba . In Romania nu trebuie sa ne mai mire nimic. :fluch . Cat despre populat LASATINEEEEE, ca pe asta chiar nu o mai cred Pastrav Stiuca :censored: . Bine ar fi dar nu o cred ceva acte de cumparare a puietului mai ales ca Stiuca trebe sa fie din Ungaria ca la noi am inteles ca e la super pret. Asa ca de laude suntem plini actele vorbesc.

ecstreit
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ecstreit » 07 Aug 2009, 15:51

Maine merg la 3 ape cu permis ANPA. Ii astept pe domnii de la APS Caras.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Aug 2009, 16:06

ecstreit scrie:Maine merg la 3 ape cu permis ANPA. Ii astept pe domnii de la APS Caras.
poti sa ii astepti mult si bine ... eventual singurul care va veni sa te intrebe va fi un mosulica pe un micut scuter care nu stii sigur daca e treaz sau e beat si o sa te intrebe daca ai permis cu speranta ca nu ai si eventual ii pica si lui vreun banut in felul asta ...

fii sigur ca sub nici o forma nu va fi nici un apscaras pe acolo sa vina sa te intrebe de sanatate ... ei sunt prea interesati de cei 70ron pe care trebuie sa ii platesti ca sa devi membru a lor ...

fir intins ...

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 07 Aug 2009, 16:11

in anii trecuti am inteles ca s-au facut cate 2 pupulari cu salai cat unghia de mari si am auzit ca s-au bagat destul de multi.anul trecut cand am fost am pescuit la shaduri si erau o gramada nu mai mari decat palma.doar 2 am intepat si aia 2 au fost eliberati.pe mine ma intriga faptul ca daca vreu sa vin sa stau 2-3 zile cu cortul si din alea 2-3 zile o sa pescuiesc 2-3 ore trebuie sa platesc nush ce bull.... de taxa la o asociatie care e nou infiitata si pe un lac in care se retine orice.weekendu trecut am facut o tura la treiape si nu a venit nimeni in control decat un baietas de 18-20 de ani care ne-a intrebat daca am pescuit.pana in momentul in care venise el chiar nu pescuisem dar a 2 zi am iesit o ora pe lac sa vad ce s-a mai intamplat.vreu sa spun ca era plin de pescari la rotativa.voblere,am vazut si 2 muscari plus o gramada din aia cu telescopice care se plimba pe mal dupa un clenutz ceva.este o zona frumoasa de mers cu cortul dar mai bine le dau foc la banii aia decat sa dau pe nush ce carnet de membru care nu valoreaza nici hartia pe care e tiparit pentru mine
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Scrie răspuns