concursuri pe lacul grebla
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Iata o idee buna. Unde-s multi, puterea creste. Ce vreau sa subliniez insa, este faptul ca nimeni nu-ti da de-a moaca un lac, doar asa, de sanchi. Prin contractele incheiate o sa aveti o groaza de obligatii. Basca faptul ca, fiind non profit, nu o sa puteti face cu banii orice. Legea va obliga sa-i folositi doar pentru scopul in care v-ati constituit.doryan scrie:atilla, d4md3od, hai in brisca mea sa ne facem si noi o asociatie, sa mergem si noi la tmk sa ne dea si noua "lacurile alea ale lor" sa ne apucam sa facem si noi un ban cinstit.ca doar e la moda.mai si "populam" asa din cand in cand pe sustache, sa nu se stie nimeni.o sa iasa banu`, va spun eo.
Oricum, prin faptul ca intelegeti ca asocierea este totusi o solutie, reprezinta un progres. Daca o sa o faceti, o sa constatati si cu ce greutati o sa va confruntati. Nu o spun ca sa va descurajez. Nu mizati pe faptul ca o sa va imbogatiti. Nu vor fi banii vostri si cei care cotizeaza au dreptul sa va intrebe ce ati facut cu ei. De regula asociatiile merg in pierdere. Alea care fac cu banii ceea ce trebuie.
PS Puteti pune si de ceva proiecte de finantare. Promit sa va ajut sa le scrieti si sa le implementati. APS Caras beneficiaza de un asemenea proiect pe care il va depune spre finantare. Dar de ce cred oare ca ma iluzionez?
Serios? Ia da o geana:old_radu scrie:...stai "relax"...tu esti gata "iluzionat"...apsalba scrie:... Dar de ce cred oare ca ma iluzionez?![]()
![]()
http://www.adevarul.ro/articole/alba-iu ... rtivi.html
Ce zici? Iluziile le las la cei de teapa ta. Eu chiar fac spre deosebire de altii.
"Reporterul : Mureşul este un râu bogat în peşte?
Åž.P.: „Din păcate MureÅŸul este distrus, din cauza braconajului ÅŸi a poluărilor. Au dispărut peÅŸtii paÅŸnici, ÅŸi au rămas doar răpitorii, somnul, ÅŸalăul. PeÅŸtii sunt infestaÅ£i cu metale grele ÅŸi eu nu aÅŸ avea curajul să-i mănâncâ€
Åž.P.: „Din păcate MureÅŸul este distrus, din cauza braconajului ÅŸi a poluărilor. Au dispărut peÅŸtii paÅŸnici, ÅŸi au rămas doar răpitorii, somnul, ÅŸalăul. PeÅŸtii sunt infestaÅ£i cu metale grele ÅŸi eu nu aÅŸ avea curajul să-i mănâncâ€
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Ştefan Popescu spune că nu este pasionat de pescuit. Afirmă că este mai interesat de protejarea resurselor acvatice vii, care exploatate la modul corect pot aduce beneficii însemnate României.

APSALBA cat ai platit pentru articol ? ca vreu si eu sa-mi ridic in slavi realizarile in domeniul consultantei ... nici eu nu-s pasionat de consultanta da-mi place sa dau sfaturi la altii„Am foarte puţin timp de pescuit. Mie îmi place să gândesc proiecte. "

S'altare și bunăstare !
...@ apsalba
...ce bine iti vine haina asta :
http://www.adevarul.ro/photo_list.php?p ... opescu.jpg
...ai grija , nene , sa nu se lateasca dungile , de la atata "gandit" si "proiecte"

...ce bine iti vine haina asta :
http://www.adevarul.ro/photo_list.php?p ... opescu.jpg
...ai grija , nene , sa nu se lateasca dungile , de la atata "gandit" si "proiecte"