Poate ca asa e...Dar stai relaxat. Eu nu am treaba cu apa. APSCaras poate sa imi fac dosare penale fara numar daca cumva eu ii fur apa. Eu am treaba cu pestii din apa.... Apa sa si-o tina pentru ei.apsalba scrie:old_radu,
attilaf, vezi art. 23 alin.3 din OUG23/2008. Poate asa te lamuresti. Si lacurile respective sunt proprietate privata. Apa din lac este cumparata de propietar de la ANAR.
concursuri pe lacul grebla
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Payti,
In tara asta sunt niste legi, asa de multe ca te pierzi prin ele. Citeste Legea 400/2005, Anexa 4 si vezi ce intelegi. Ceea ce trebuie inteles este ca lacurile respective sunt proprietate privata intabulate cu acte in regula de TMK. Faptul ca acest lucru nu se cunoaste nu este vina aps caras. Puteti verifica in baza unei cereri la oficiul de cadastru.
In tara asta sunt niste legi, asa de multe ca te pierzi prin ele. Citeste Legea 400/2005, Anexa 4 si vezi ce intelegi. Ceea ce trebuie inteles este ca lacurile respective sunt proprietate privata intabulate cu acte in regula de TMK. Faptul ca acest lucru nu se cunoaste nu este vina aps caras. Puteti verifica in baza unei cereri la oficiul de cadastru.
Fain asa, am dat si apele la austrieci
http://www.artrom.ro/about.php
http://www.artrom.ro/about.php
...asta e urmarea faptului ca in "esaloanele superioare" se afla oameni a caror facultate este "o functie a anumitor organe umane".apsalba scrie:Poate asa intelegeti si scopul in care ne-am constituit si de ce incercam sa cascam ochii la oameni.... O tara fara o societate civila organizata este vai de ea....
...in ce priveste "cascatul ochilor" , cred ca te referi doar la sclipirea irisului din ochii tai , atunci cand auzi vorbindu-se de euro, dolari...
...fi mai modest , poate ti-ar sta mai bine (vezi "modest" in DEX, nu cred ca acel organ al gandirii a avut loc si pt termenul asta , in cazul tau)
sunt in concediu, asa ca momentan nu ma pun sa scriu aiurea si sa pierd timpul pe forum ... voi reveni dupa ...
pana atunci tot ce pot sa zic este ca se scriu o gramada de porcarii pe aici si fruntea lor e din nou APS-ul care cu tot dinadinsul se pare ca vrea sa ajunga AJVPS ...
concediu placut ...
pana atunci tot ce pot sa zic este ca se scriu o gramada de porcarii pe aici si fruntea lor e din nou APS-ul care cu tot dinadinsul se pare ca vrea sa ajunga AJVPS ...
concediu placut ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
cam tarziu dar mai bie decat niciodata1
vad ca din nou aps caras arata adevarata fata a acestei pseudo asociatii
pe astia nu ii intereseaza binele pescuitului si al membrilor pescari di orice asociatie ci doar cum sa puna bete in roate celor de la ajvps
vad ca din nou aps caras arata adevarata fata a acestei pseudo asociatii
pe astia nu ii intereseaza binele pescuitului si al membrilor pescari di orice asociatie ci doar cum sa puna bete in roate celor de la ajvps
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
-
- veteran
unde sunt afirmatiile de anul trecut ca ajvps nu mai da permise si se desfiinteaza si cel de la aps caras dau amenzi la dunare ca au dreptul?
si apropo afacerea cu concursul de pescuit
sunt curios ce caras si crap e in lacul grebla in afara de puietul pe care probabil l-au aruncat din galeata organizatorii inainte de concurs
si apropo afacerea cu concursul de pescuit
sunt curios ce caras si crap e in lacul grebla in afara de puietul pe care probabil l-au aruncat din galeata organizatorii inainte de concurs
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
Stefi....sa lasam atacurile gratuite la adresa lor.
Pacat ca au inceput sa se dea la fund, caci chiar eram interesat sa vad ce mai zic de "lacurile TMK-ului" pe care numai membrii APS au voie sa pescuiasca din 15 august.
Sau cel putin, faptul ca AJVPS ar fi populat luna trecuta acele lacuri cu cateva tone de caras le-a cam taiat "macaroana"?
Pacat ca au inceput sa se dea la fund, caci chiar eram interesat sa vad ce mai zic de "lacurile TMK-ului" pe care numai membrii APS au voie sa pescuiasca din 15 august.
Sau cel putin, faptul ca AJVPS ar fi populat luna trecuta acele lacuri cu cateva tone de caras le-a cam taiat "macaroana"?