concursuri pe lacul grebla
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
pe mine draga attila ma deranjeaza ca asa zisii pescari de internet se bat in piept ca au facut si au dres da sunt jalnici in incercarea lor de a discredita ajvps ul
asta e stilul modern de a aburda proverbul cu capa vecinului acum nu mai e faza sa moara capra vecinului ci sa moara vecinul sa iau si capra lui
asta e stilul modern de a aburda proverbul cu capa vecinului acum nu mai e faza sa moara capra vecinului ci sa moara vecinul sa iau si capra lui
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
Stefi...aici te contrazic.stefi oprea scrie:unde sunt afirmatiile de anul trecut ca ajvps nu mai da permise si se desfiinteaza si cel de la aps caras dau amenzi la dunare ca au dreptul?
si apropo afacerea cu concursul de pescuit
sunt curios ce caras si crap e in lacul grebla in afara de puietul pe care probabil l-au aruncat din galeata organizatorii inainte de concurs
In Grebla este caras, nu foarte mult, dar este. Crap, este mai putin, doar cateva exemplare la 3-4 kg am vazut dealungul anului patruland pe langa ziduri.
Dar, sa organizezi concurs pe un asemenea lac, urmarind doar caras si crap...hilar de-a dreptul. Daca facea concurs pe "toate speciile" s-ar fi castigat detasat cu bibani subdimensionati si ceva babusca. Nici macar nada aruncata in lac nu cred ca a facut ca, carasul sa vina la masa chiar in mansele concursului.
Doar APS ne poate elucida

-
- veteran
-
- veteran
da ... se pare ca apscaras se batea cu caramida in piept atata timp cat nimeni nu intervenea dar in momentul in care si-au mai dat cu parerea o mana de pescar au disparut ...
din pacate o gramada de oameni au vrut cu orice pret sa desfinteze AJVPS-ul (pe care nu ii agreez) ca sa apara ca ciupercile dupa ploaie gramezi de asociatii pe care nu ii intereseaza catusi de putin pescuitul ci doar scoaterea cat mai multor bani de pe spatele oamenilor fara sa se chinuie prea mult ... ca doar asta e ceva caracteristic noua ...
din pacate nici ajvps-ul nu isi facea treaba dar oricum era mai bine cand era doar o institutie care fura, acum fura cine poate si cat poate ...
anul asta din pacate nu am apucat sa pescuiesc decat de 3 ori dar de fiecare data am vazut braconieri cu plase, cu curent, persoane care pescuiau cu grebla, persoane cu mii de bete insirate pe tot malul, persoane cu aceasi pesti subdimensionati si exemplele pot continua si absolut nimeni nu venea in control ... pretentiile parca erau altele din moment ce toata lumea a vrut sa scape de ajvps pentru ape mai bine pazite, cu mai mult peste si de ce nu, ape mai curate ...
singura diferenta fata de anii precedenti este ca acum sunt mai multe maini care fura ...
asta s-a vrut ... asta avem ...
din pacate o gramada de oameni au vrut cu orice pret sa desfinteze AJVPS-ul (pe care nu ii agreez) ca sa apara ca ciupercile dupa ploaie gramezi de asociatii pe care nu ii intereseaza catusi de putin pescuitul ci doar scoaterea cat mai multor bani de pe spatele oamenilor fara sa se chinuie prea mult ... ca doar asta e ceva caracteristic noua ...
din pacate nici ajvps-ul nu isi facea treaba dar oricum era mai bine cand era doar o institutie care fura, acum fura cine poate si cat poate ...
anul asta din pacate nu am apucat sa pescuiesc decat de 3 ori dar de fiecare data am vazut braconieri cu plase, cu curent, persoane care pescuiau cu grebla, persoane cu mii de bete insirate pe tot malul, persoane cu aceasi pesti subdimensionati si exemplele pot continua si absolut nimeni nu venea in control ... pretentiile parca erau altele din moment ce toata lumea a vrut sa scape de ajvps pentru ape mai bine pazite, cu mai mult peste si de ce nu, ape mai curate ...
singura diferenta fata de anii precedenti este ca acum sunt mai multe maini care fura ...
asta s-a vrut ... asta avem ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
ati facut controalele alea? ce ati facut cu organele? hahahahaha ... probabil ca vizita in restia s-a facut pentru un weekend de relaxare pe la valiug sau 3ape ca e frumos pe acolo ... nu?apsalba scrie:PS Sa te fereasca dumnezeu sa te gaseasca in neregula cand vin in control. Vezi ca vin cu organele statului si pe banii lor.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
attilaf scrie:Stefi....sa lasam atacurile gratuite la adresa lor.
Pacat ca au inceput sa se dea la fund, caci chiar eram interesat sa vad ce mai zic de "lacurile TMK-ului" pe care numai membrii APS au voie sa pescuiasca din 15 august.
Sau cel putin, faptul ca AJVPS ar fi populat luna trecuta acele lacuri cu cateva tone de caras le-a cam taiat "macaroana"?
ai vrut sa spui carasei poate,si taie cuvintul tone
@ apscaras
http://www.adevarul.ro/articole/resita- ... scari.html
Si ar mai fi vreo 1-2 articole care spun acelasi lucru...dar na...mint ei...mint si eu.
Ideea e ca macar eu nu ma ascund si raspund la toate provocarile, pe cand apscaras a ales sa bage capul in pamant ca strutul si nu mai raspunde provocarilor.
Era oare greu sa raspundeti cati carasi sau crapi s-au prins in cele 3 concursi de pe grebla?
Sau oare ce se mai aude de atat de mult trambitatul "acord" cu tmk?
PS. Sa stiti ca daca o sa tot stati cu capul in pamant (ca strutul), multa lume o sa vi-o traga pe la spate, si nici nu o sa ii vedeti cand vin...
Asa ca, acceptati dialogul strict la subiect...si pot iesi si lucruri bune din acest lucru...
http://www.adevarul.ro/articole/resita- ... scari.html
Si ar mai fi vreo 1-2 articole care spun acelasi lucru...dar na...mint ei...mint si eu.
Ideea e ca macar eu nu ma ascund si raspund la toate provocarile, pe cand apscaras a ales sa bage capul in pamant ca strutul si nu mai raspunde provocarilor.
Era oare greu sa raspundeti cati carasi sau crapi s-au prins in cele 3 concursi de pe grebla?
Sau oare ce se mai aude de atat de mult trambitatul "acord" cu tmk?
PS. Sa stiti ca daca o sa tot stati cu capul in pamant (ca strutul), multa lume o sa vi-o traga pe la spate, si nici nu o sa ii vedeti cand vin...
Asa ca, acceptati dialogul strict la subiect...si pot iesi si lucruri bune din acest lucru...
Dupa cate stiu eu nu a fost niciodata vorba de a urmari doar crapul si carasul la aceste concursuri ...Dar, sa organizezi concurs pe un asemenea lac, urmarind doar caras si crap...
Am fost la primul si la ultimul - adica la studenti si la politie si pestele preponderent a fost babusca, a mai fost prins ceva bibanel ... la cele la care n-am fost nu stiu exact ce peste a fost prins. Oricum un numar de 15 - 20 de pescari la fiecare etapa sau distrat intr-un cadru organizat. Asteptam finala cu toti cei de pe primele locuri de la cele 4 concursuri. Au fost acordate diplome tuturor participantilor, cupe si niste premii simbolice castigatorilor si in plus dupa fiecare concurs toti participanti au servit o masa la un local din Resita ... si asta doar pe cheltuiala asociatiei, fara taxe de participare .
Asa ca nu cred ca merita sa aruncam cu noroi in organizator pentru faptul ca a incercat sa faca ceva.
Si sa nu uit ... la aceste concursuri au fost si membri AJVPS

S'altare și bunăstare !