concursuri pe lacul grebla

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Aug 2009, 17:31

imi pare rau ca sunt nevoit sa folosesc expresia asta dar ... razi ca pr***** ... au plecat nesatuii de la ajvps si ati aparut voi ... faina schimbare ... alti nehaliti pe care nu ii intereseaza decat scosul baniilor fara a face nimic ...

in momentul in care voi auzi ca ati si populat respectivele lacuri cu rapitori, ca intr-adevar se prinde peste, ca nu se braconeaza la greu, ca neamurile si prietenii patronilor care au terase, pensiuni si hoteluri deschise pe marginile lacurilor nu pescuiesc dupa bunul lor plac, cand o sa aud ca se fac controale si se dau amenzi atunci va voi spune cu cea mai mare sinceritate RESPECT ...

pana sa ajungeti sa faceti asta din punctul meu de vedere sunteti la fel de corupti, hoti si profitori ca si precedentii ...

am pescuit mult si bine pe toate lacurile amintite mai sus si inca nu a venit nimeni sa ma intrebe de pescuit ...

o singura data am avut de-a face cu un oarecare individ de la Breazova si toata chestia nu avea de-a face cu pescuitul ... voiam doar sa vizitez lacul si cica nu era voie ... evident ca dupa clasica Vodca Polar oferita ratatului aluia orice a fost posibil ... si sunt convins ca daca ma duc saptamana viitoare acolo totul se rezolva in acelasi mod ...

da ... viitorul suna tare bine ... :cry:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 06 Aug 2009, 17:32

daca ne interesa marele profit de care pomenesti puneam taxa pe lacuri

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Aug 2009, 17:33

si apropo ... unde e in Resita sediul APS pentru ca zilele urmatoare ajung pe acasa si as vrea sa imi fac si eu un permis de pescuit ...

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 06 Aug 2009, 17:37

pe rosiorilor 24 fata in fata cu cantina studenteasca

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Aug 2009, 17:47

apscaras scrie:pe rosiorilor 24 fata in fata cu cantina studenteasca
merci de informatie ... si imi poti spune te rog si care e orarul, care e pretul si daca mai am nevoie de altceva in afara de buletin si poza ...

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 06 Aug 2009, 17:56

apscaras.
Sincer? Nu cred ca, indiferent ce ati semnat voi cu TMK, veti avea exclusivitate in ce priveste pescuitul pe lacurile respective. Poate TMK are drept de exploatare e apei din acele lacuri, in scopul obtinerii de energie electrica, dar pestii te asigur ca nu sunt ai TMK-ului.

Pe Grebla, situatia sta altfel, pentru ca aia e o incinta artficiala.

Atunci cand am cumparat un permis ANPA, am cumparat acel permis pe toate apele nationale, libere, si acele lacuri fac parte din acea categorie. Asadar, cel putin anul asta, sunt ape pe care mi-am cumparat deja dreptul de a pescui si nimeni nu poate sa ma oblige sa mai platesc odata pe un "bun" pe care am platit deja.

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 06 Aug 2009, 18:04

attilaf cu parere de rau te anunt ca in exstrasul de carte funciara scrie proprietar tmk.a fost notificata si anpa iar pe aceste ape nu ne intereseaza permisele anpa

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Aug 2009, 18:05

tot astept un raspuns referitor la pretul pe care trebuie sa il platesc in cazul in care vreau sa imi fac un permis la apscaras ... cat e permisul si cotizatia de membru? ...

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 06 Aug 2009, 18:07

d4md3od scrie:
apscaras scrie:pe rosiorilor 24 fata in fata cu cantina studenteasca
merci de informatie ... si imi poti spune te rog si care e orarul, care e pretul si daca mai am nevoie de altceva in afara de buletin si poza ...

de la 10,30-16,30 80 ron

ecstreit
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ecstreit » 06 Aug 2009, 19:15

"frumos", de populat o sa populati numa` cu ciprinide, asa`i? (bineinteles, dupa ce va populati intai lazile frigorifice :) )

Scrie răspuns