CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Dec 2011, 10:17

apsalba scrie: As spune ca mai degraba a fost parastasul LRS. Bagă bine la cap.
Cel mai apropiat parastas e cel al Federatiei de carton pe care o pastoresti, la care s-ar putea sa asistam inainte de jumatatea anului viitor. :wink:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Dec 2011, 11:03

Intre timp vad ca ti s-a mai respins o cerere. :lol:

"Respinge cererea de investire cu formulă executorie. " este solutia data de Curtea de Apel Alba cu privire la o noua cerere a lui Popescu, de investire cu formula executorie a hotararii pronuntate in procesul cu ANST. Stiti voi care, aia cu care se lauda Popescu ca ar tine loc de cis - http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... MDAxNDkwNw**

Acuma, convingandu-se pe propria piele ca lucrurile stau asa cum i-am spus noi, incearca sa execute hotararea prin executorul judecatoresc. :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Dec 2011, 11:28

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ea este executorie de drept, cf art. 24 din legea 554/2004, dar tu nu te pricepi decat la divorturi. Cererea a fost investită cu definitiva și irevocabila si a fost depusă la ANST. Sic! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Motivul a fost simplu; nu a fost recurata. Ce chestie!
Macar atat ar trebui si tu sa stii ca nerecurarea in termen duce la solutia amintita. Daca nici atat lucru nu sti, fa-te hamal. O sa avem nevoie de caratori de bagaje la federatie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Dec 2011, 11:37

Daca esti atat de ocos (destept in ungureste; in partea asta de tara se foloseste in sens peiorativ :D ) , de ce ai mai cerut sa ti-o investeasca ?! Sau te-ai ocosit abia dupa ce ai vazut motivarea hotararii de respingere a cereri de investire :idea:
De ce nu m-ai intrebat, ca iti spuneam io pe gratis, cum ti-am mai spus atatea altele... pe care n-ai vrut sa le asculti, dar care s-au adeverit pana la urma.... In loc sa intrebi, tu tii tot timpul sa deranjezi judecatorii cu prostii. :lol:

Acuma ca ti s-a respins cererea de investire, de care nici nu era nevoie, e clar ca lucrurile au intrat pe ultima suta de metri. Obtinerea cis-ului a devenit (pentru a cata oara ?! :roll: ) o simpla formalitate !!! :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Dec 2011, 11:41

Oricum esti de-a dreptul caraghios. Dupa ce ai facut o cere pe care instanta ti-a respins-o, vii si faci pe desteptul ca nu era nevoie de ea. Si imi mai si faci mie talente ca nu as stii ca nu se investesc astfel de hotarari.
Pai bre, desteptule, eu te-am pus sa faci aberatia aia de cerere ??? :oops:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Dec 2011, 12:12

:shock: Astea-a un fel de dueluri d-alea ..avocatesti..Ptiu drace...auzi iexpresie..„nu a fost ...recurata„ :shock: Moammaaa,..„.recurata„ :!: :roll: :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 13 Dec 2011, 16:58

razvan m. scrie:Oricum esti de-a dreptul caraghios. Dupa ce ai facut o cere pe care instanta ti-a respins-o, vii si faci pe desteptul ca nu era nevoie de ea. Si imi mai si faci mie talente ca nu as stii ca nu se investesc astfel de hotarari.
Pai bre, desteptule, eu te-am pus sa faci aberatia aia de cerere ??? :oops:
Oare s-a sfătuit cu "şeful baroului" din Alba Iulia, sau tampenia este rezultatul propriei sale inteligenţe creatoare ? :D :D :D

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 13 Dec 2011, 19:25

Auzi ce porecla ...PROSTANAC...ca pe ala....pai ce sa-i ceri la un PROSTANAC.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Dec 2011, 20:11

Jumara mustacioasa a scris

Cu alte cuvinte, din momentul in care Federatia ia CIS-ul, LRS nu va mai putea organiza vreo competitie (asa neoficiala) fara arbitrii Federatiei, de pilda, Chestie care ne arata si de ce se da de ceasul mortii alde cezar.ch , cel care se invatase ca asociatia lui de apartament sa ia bani din arbitraje

P.S. Cand o veni Stefan Popescu sa spuna ca Federatia are treaba cu aia de la punctul 4. mai discutam. Pana atunci ramane cum am stabilit, sunteti niste dobitoci inepti.

Brae lichefiatule ,tin sa te anunt ca in conformitate cu propriul statut, arbitrii lu nentu Popescu nu pot arbitra decit competitii la nivel judetean.Si asta pentru ca nu sint decit stagiari.Asa de bine a fost facut statutul federatiei,incit acesta nu se poate aplica... :lol: :lol:
Asa ca ineptia fiind mai mult decit evidenta,dobitoci sinteti voi, aia care a-ti facut(copiat :evil: ) acest regulament,precum si voi toti care ii sutineti....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 20 Dec 2011, 20:44

semlecangheorghe scrie:Jumara mustacioasa a scris

Cu alte cuvinte, din momentul in care Federatia ia CIS-ul, LRS nu va mai putea organiza vreo competitie (asa neoficiala) fara arbitrii Federatiei, de pilda, Chestie care ne arata si de ce se da de ceasul mortii alde cezar.ch , cel care se invatase ca asociatia lui de apartament sa ia bani din arbitraje

P.S. Cand o veni Stefan Popescu sa spuna ca Federatia are treaba cu aia de la punctul 4. mai discutam. Pana atunci ramane cum am stabilit, sunteti niste dobitoci inepti.

Brae lichefiatule ,tin sa te anunt ca in conformitate cu propriul statut, arbitrii lu nentu Popescu nu pot arbitra decit competitii la nivel judetean.Si asta pentru ca nu sint decit stagiari.Asa de bine a fost facut statutul federatiei,incit acesta nu se poate aplica... :lol: :lol:
Asa ca ineptia fiind mai mult decit evidenta,dobitoci sinteti voi, aia care a-ti facut(copiat :evil: ) acest regulament,precum si voi toti care ii sutineti....
Osanza asta ranceda de Gerula sa ia nota de faptul ca asociatia pe care o conduc nu a avut sediul niciodata in vreun apartament sau debara, ca federatia lui popescu. In cele doua sedii ale noastre ar incape 3 federatii d'ale lui popescu.

Mai mult nu am a comenta, tot n-ar intelege, el este obisnuit cu cocina !
Iar alde sa-i spui consoartei tale (daca ai !) sau lui popescu (daca el iti e consoarta) !
Auzi, bai, prostu satului, putoare agramata ce esti !

Cat despre arbitraj, baietii nostri vor arbitra ca si pana acum, chiar daca fac congestie cerebrala si godarlanul-sluga si Mangafaua de stapan'su !
Apropo, sa recunoasca Mangafaua cum se ruga de mine si de colegii mei sa-l ajutam cu arbitrii priceputi, pentru ca el este total strain de cauza !

Scrie răspuns