Cel mai apropiat parastas e cel al Federatiei de carton pe care o pastoresti, la care s-ar putea sa asistam inainte de jumatatea anului viitor.apsalba scrie: As spune ca mai degraba a fost parastasul LRS. Bagă bine la cap.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cel mai apropiat parastas e cel al Federatiei de carton pe care o pastoresti, la care s-ar putea sa asistam inainte de jumatatea anului viitor.apsalba scrie: As spune ca mai degraba a fost parastasul LRS. Bagă bine la cap.
Oare s-a sfătuit cu "şeful baroului" din Alba Iulia, sau tampenia este rezultatul propriei sale inteligenţe creatoare ?razvan m. scrie:Oricum esti de-a dreptul caraghios. Dupa ce ai facut o cere pe care instanta ti-a respins-o, vii si faci pe desteptul ca nu era nevoie de ea. Si imi mai si faci mie talente ca nu as stii ca nu se investesc astfel de hotarari.
Pai bre, desteptule, eu te-am pus sa faci aberatia aia de cerere ???
Cu alte cuvinte, din momentul in care Federatia ia CIS-ul, LRS nu va mai putea organiza vreo competitie (asa neoficiala) fara arbitrii Federatiei, de pilda, Chestie care ne arata si de ce se da de ceasul mortii alde cezar.ch , cel care se invatase ca asociatia lui de apartament sa ia bani din arbitraje
P.S. Cand o veni Stefan Popescu sa spuna ca Federatia are treaba cu aia de la punctul 4. mai discutam. Pana atunci ramane cum am stabilit, sunteti niste dobitoci inepti.
Osanza asta ranceda de Gerula sa ia nota de faptul ca asociatia pe care o conduc nu a avut sediul niciodata in vreun apartament sau debara, ca federatia lui popescu. In cele doua sedii ale noastre ar incape 3 federatii d'ale lui popescu.semlecangheorghe scrie:Jumara mustacioasa a scris
Cu alte cuvinte, din momentul in care Federatia ia CIS-ul, LRS nu va mai putea organiza vreo competitie (asa neoficiala) fara arbitrii Federatiei, de pilda, Chestie care ne arata si de ce se da de ceasul mortii alde cezar.ch , cel care se invatase ca asociatia lui de apartament sa ia bani din arbitraje
P.S. Cand o veni Stefan Popescu sa spuna ca Federatia are treaba cu aia de la punctul 4. mai discutam. Pana atunci ramane cum am stabilit, sunteti niste dobitoci inepti.
Brae lichefiatule ,tin sa te anunt ca in conformitate cu propriul statut, arbitrii lu nentu Popescu nu pot arbitra decit competitii la nivel judetean.Si asta pentru ca nu sint decit stagiari.Asa de bine a fost facut statutul federatiei,incit acesta nu se poate aplica...![]()
![]()
Asa ca ineptia fiind mai mult decit evidenta,dobitoci sinteti voi, aia care a-ti facut(copiat) acest regulament,precum si voi toti care ii sutineti....