cezar.ch scrie:Osanza asta ranceda de Gerula sa ia nota de faptul ca asociatia pe care o conduc nu a avut sediul niciodata in vreun apartament sau debara, ca federatia lui popescu. In cele doua sedii ale noastre ar incape 7 federatii d'ale lui popescu.semlecangheorghe scrie:Jumara mustacioasa a scris
Cu alte cuvinte, din momentul in care Federatia ia CIS-ul, LRS nu va mai putea organiza vreo competitie (asa neoficiala) fara arbitrii Federatiei, de pilda, Chestie care ne arata si de ce se da de ceasul mortii alde cezar.ch , cel care se invatase ca asociatia lui de apartament sa ia bani din arbitraje
P.S. Cand o veni Stefan Popescu sa spuna ca Federatia are treaba cu aia de la punctul 4. mai discutam. Pana atunci ramane cum am stabilit, sunteti niste dobitoci inepti.
Brae lichefiatule ,tin sa te anunt ca in conformitate cu propriul statut, arbitrii lu nentu Popescu nu pot arbitra decit competitii la nivel judetean.Si asta pentru ca nu sint decit stagiari.Asa de bine a fost facut statutul federatiei,incit acesta nu se poate aplica...![]()
![]()
Asa ca ineptia fiind mai mult decit evidenta,dobitoci sinteti voi, aia care a-ti facut(copiat) acest regulament,precum si voi toti care ii sutineti....
Mai mult nu am a comenta, tot n-ar intelege, el este obisnuit cu cocina !
Iar alde sa-i spui consoartei tale (daca ai !) sau lui popescu (daca el iti e consoarta) !
Auzi, bai, prostu satului, putoare agramata ce esti !
Cat despre arbitraj, baietii nostri vor arbitra ca si pana acum, chiar daca fac congestie cerebrala si godarlanul-sluga si Mangafaua de stapan'su !
Apropo, sa recunoasca Mangafaua cum se ruga de mine si de colegii mei sa-l ajutam cu arbitrii priceputi, pentru ca el este total strain de cauza !
CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Am fi vrut sa cumparam, dar trebuie sa-i notificam intai pe cei din brigada de pompieri ca :semlecangheorghe scrie:Domnu Cezar,da acu pa bune, masina de pompieri pentru concursuri ,aveti??
- am participat la ultimele 15 editii ale Balului pompierilor
- detinem C.I.S.
- am fost acceptati in Confederatia intergalactica a pompierilor si salvamarilor
- avem alocati bani de la bugetul de stat pentru carburanti, cauciucuri de iarna si furtune de 3 1/2 inch
- vom organiza sesiuni de scolarizare le Alba Iulia pentru soferii masinii, ca si pentru servantii de la furtune.
- furtunele vor fi multifunctionale, din import si vor putea fi folosite si pentru efectuarea unor clisme periodice ziaristilor slaninosi, iar produsul rezultat in urma clismelor va fi oferit spre consum unui presedinte auto-ales al unei anumite "federatii fantoma" avand ca obiect pescuitul asa-zis sportiv, dar practicat fara sportivi.
Deci, inca n'avem masina de pompieri, asta-i adevarul !
cezar.ch scrie:Am fi vrut sa cumparam, domn' Gigi, dar trebuie sa-i notificam intai pe cei din brigada de pompieri ca :semlecangheorghe scrie:Domnu Cezar,da acu pa bune, masina de pompieri pentru concursuri ,aveti??
- am participat la ultimele 15 editii ale Balului pompierilor
- detinem C.I.S.
- am fost acceptati in Confederatia intergalactica a pompierilor si salvamarilor
- avem alocati bani de la bugetul de stat pentru carburanti, cauciucuri de iarna si furtune de 3 1/2 inch
- vom organiza sesiuni de scolarizare le Alba Iulia pentru soferii masinii, ca si pentru servantii de la furtune.
- furtunele vor fi multifunctionale, din import si vor putea fi folosite si pentru efectuarea unor clisme periodice ziaristilor slaninosi, iar produsul rezultat in urma clismelor va fi oferit spre consum unui presedinte auto-ales al unei anumite "federatii fantoma" avand ca obiect pescuitul asa-zis sportiv, dar practicat fara sportivi.
Deci, inca n'avem masina de pompieri, asta-i adevarul !
- semlecangheorghe
- veteran
- Bass Assassin
- senior
cezar.ch scrie:- furtunele vor fi multifunctionale, din import si vor putea fi folosite si pentru efectuarea unor clisme periodice ziaristilor slaninosi, iar produsul rezultat in urma clismelor va fi oferit spre consum unui presedinte auto-ales al unei anumite "federatii fantoma" avand ca obiect pescuitul asa-zis sportiv, dar practicat fara sportivi.
Masina ca masina , dar asta cu furtunele a fost "de coma"

- semlecangheorghe
- veteran
S-a scremut gazetarasul,tare de tot,uuufff,si pin la urma ..a iesit
Incredibil ce spalare de creier i-a tras Popescu...
Mah Gerula,daca ar fi asa,de ce nu da Popescu in judecata L.R.S.,ca si asa le are cu procesele..Ii este cumva frica ca il pierde???

P.S. @ticairlandezu: acolo nu-i nici o ilegalitate, cata vreme e vorba de o competitie neoficiala (Cupa Presei) iar Federatia inca nu a obtinut CIS-ul. Pentru LRS ilegalitatea consta in faptul ca au pretins ca organizeaza un Campionat National (chestie pe care pur si simplu nu le-o permite legea) ca sa obtina o sponsorizare. Daca ii ziceau "Cupa Neumarkt la spinning" nu le putea zice nimeni absolut nimic, cata vreme Federatia nu avea CIS-ul la vremea cand s-a desfasurat competitia.
Incredibil ce spalare de creier i-a tras Popescu...
Mah Gerula,daca ar fi asa,de ce nu da Popescu in judecata L.R.S.,ca si asa le are cu procesele..Ii este cumva frica ca il pierde???

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Cetatene Gerula, oficiale-neoficiale ,deja incepi si tu sa ma aburesti la cap
Cu ce este mai "oficiala" Cupa Presei la ...fotbal,tir,polo sau alte discipline, la care ai participat si tu ...decat Cupa Presei la pescuit!!!!(de care zici ca e neoficiala)dar la care culmea, n-ai participat - sau n-ai fost invitat!!!!
Inteleg in parte din ceea ce spui ca, federatia nu are CIS ....adica exista, dar nu are putere legislativa!!!!...care sa se aplice asupra, Cupei presei -la Pescuit .
Dar atunci cum dreaq,Federatia asta "notifica", atentioneaza,ameninta si alte cele
...asta nu este" uzurpare de calitati oficiale"...zic si eu ca nu ma pricep!!!

Inteleg in parte din ceea ce spui ca, federatia nu are CIS ....adica exista, dar nu are putere legislativa!!!!...care sa se aplice asupra, Cupei presei -la Pescuit .
Dar atunci cum dreaq,Federatia asta "notifica", atentioneaza,ameninta si alte cele

- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
de popescu stefan pe Mar Mar 06, 2012 1:23 pm
Azi am sesizat ANAF-ul cu privire la organizarea tuturor competițiilor sportive de pescuit și se va proceda la verificarea acestora. Ca să nu credeți că am ceva cu cineva, sugerez să depună declarația la ANAF cu privire la spălarea de bani. Cum se face? Citiți Regulamentul de organizare al Registrului Național ONG, sau întrebați la Administrația Finanțelor Publice.
Atenție că se vor verifica și autorizațiile de funcționare eliberate de ANST, precum și competițiile organizate până în prezent. Sper că s-au plătit impozitele către stat!
popescu stefan
Azi am sesizat ANAF-ul cu privire la organizarea tuturor competițiilor sportive de pescuit și se va proceda la verificarea acestora. Ca să nu credeți că am ceva cu cineva, sugerez să depună declarația la ANAF cu privire la spălarea de bani. Cum se face? Citiți Regulamentul de organizare al Registrului Național ONG, sau întrebați la Administrația Finanțelor Publice.
Atenție că se vor verifica și autorizațiile de funcționare eliberate de ANST, precum și competițiile organizate până în prezent. Sper că s-au plătit impozitele către stat!
popescu stefan