Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Este o gandire chiar "ascetica", mistica... daca o putem numi asa.Ce sa zicMihaiV scrie:N-ai inteles nimic! Legea nu ii permite sa te lase in pace. E obligat sa se tina scai de tine. Si... de fapt, iti face un serviciu si tu nu intelegi!
ticairlandezu scrie:de popescu stefan pe Mar Mar 06, 2012 1:23 pm
Azi am sesizat ANAF-ul cu privire la organizarea tuturor competițiilor sportive de pescuit și se va proceda la verificarea acestora. Ca să nu credeți că am ceva cu cineva, sugerez să depună declarația la ANAF cu privire la spălarea de bani. Cum se face? Citiți Regulamentul de organizare al Registrului Național ONG, sau întrebați la Administrația Finanțelor Publice.
Atenție că se vor verifica și autorizațiile de funcționare eliberate de ANST, precum și competițiile organizate până în prezent. Sper că s-au plătit impozitele către stat!
popescu stefan
Si noi cu cine/ce... ne mai "distram", musiusemlecangheorghe scrie:No , acuma se poate raspunde la titlul topicului...Federatia Romana de Pescuit Sportiv,cind se va naste,sa nu fie condusa de Popescu Stefan..
Pun pariu ca nu o sa treaca o luna doua,si o sa vina cu un nou"proiect'...ticairlandezu scrie:Si noi cu cine/ce... ne mai "distram", musiusemlecangheorghe scrie:No , acuma se poate raspunde la titlul topicului...Federatia Romana de Pescuit Sportiv,cind se va naste,sa nu fie condusa de Popescu Stefan....
![]()
Eu sunt conducatorul,care-a stiut si stie,
Ca sufletele noastre, nu-s niste cai pustii![]()
![]()
Pentru a avea o "Federatie", bogata, demna, vie![]()
![]()
Sunt necesare "balastiere" si "procese"....
Nu pescari de competitie...si vedete![]()
![]()
Sursa de inspiretie....http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009 ... -1980.html (click pe film)