CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Noi 2011, 00:58

ClaudiuCozma scrie:
Cu voia dumneavoastra Domnilor , o umila epigrama
Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare :D

Frati pescari ce asteptati , de nu va afiliati
Imediat si cu ardoare , ca am CIPS-ul la picioare
Parai , ron sau euroi , vreau sa primesc de la voi
Sa am si eu fratioare , un jeep ... pentru deplasare

Cred ca am fost explicit , va astept la mazilit
Indignat eu sunt mai frate , ca nu a-ti cazut pe spate
Pescarii din Romania , nu prea au prins smecheria
Stau ... nu se afiliaza , si ma tot , boicoteaza

Trebuie neaparat , sa veniti toti la palat ( demisol :D )
Elegant fara emotii , vreu ca sa semnati cu toti

Sa nu avem suparere , e clar , eu sunt cel mai tare
Faraon printre pescari , si cu bani in buzunar
Imediat vreau sa devin , nu prelungi-ti acest chin
Deja simt mai fratioare , ca i-mi fac o casa mare :shock:
Evident din bani vostri , vreu sa i-mi cresc si nepotii :shock:
Atat ... cat pot sa fentez , fara ca sa v-a stresez
Zau asa , unde-am gresit , de nu prea v-am aburit
Am sa fac presiuni intru-na , pana o sa primesc arvuna .
Buna rau asta, mai ales cele scrise cu rosu. :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 24 Noi 2011, 08:45

De la poezia asta , schizo a devenit patetic ! Acum intreaba lumea pe cine a escrocat ... nu intelege de ce este blamat un om atat de "inocent si bineinteintionat" ca el .

Ba escrocule , daca pescarii nu te vor , vezi bine asta , de ce mai insisti ?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 24 Noi 2011, 09:41

la fel o sa zica si cind va fi luat la intrebari de DNA. EU NU, EU NU, astia pe care i-am angajat la federatie, ie toti niste iescroci, luati-i :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 24 Noi 2011, 10:46

Pe crapmania , la intrebarea daca este masochist sau ahtiat dupa bani , scizofrenicus raspunde :
schizo scrie: Obiectivul este mult mai important decât banii. Te asigur că sunt un om normal. Dar într-o țară în care banul a devenit principalul obiectiv, un om normal pare nebun. Cine mă cunoaște, poate confirma.
Escrocule , obiectivul tau este sa conduci pescuitul sportiv si recreativ in prima faza (asta se intampla doar cand delirezi ), urmeaza si banii prin escrocherie in a doua faza , in cazul in care tu ajungi la varf .
Cu siguranta tu nu esti nebun intr-o tara in care banul a devenit principalul obiectiv , tu doar iti urmezi cursul firesc al instictelor de escroc .

Mai esti si prost pe deasupra " Cine mă cunoaște, poate confirma " ... pana acum ti-au tot confirmat ca esti un escroc , acum ai recunoscut tu public .

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 25 Noi 2011, 10:43

Culmea idioteniei a fost atinsa azi , CIPS-FIPS si AGVPS au ajuns sa fie autorizate de Ministerul Tineretului şi Sportului pentru organizarea CM 2012 .
Nimeni nu mai poate organiza CM decat federatia jegosului mincinos in delirium tremens.

scizofrenicus scrie: Stai liniștit Vlăduț. Campionatul va fi organizat de FRPS.

HG 884/2001. Regulament de aplicare a Legii 69/2000.

ART. 20

Ministerul Tineretului şi Sportului autorizează participarea reprezentativelor naţionale la campionatele mondiale, europene şi regionale în baza cererii scrise a federaţiei sportive naţionale, care va cuprinde:
a) locul şi data desfăşurării acţiunii;
b) obiectivele de performanţă;
c) componenţa nominală şi calitatea oficială a fiecărui membru în delegaţie.

ART. 21

(1) Ministerul Tineretului şi Sportului autorizează desfăşurarea pe teritoriul României a campionatelor mondiale, europene şi regionale, în următoarele condiţii:
a) angajarea de negocieri cu organismele sportive internaţionale privind acceptarea candidaturii federaţiilor sportive naţionale de organizare în România a unor competiţii sportive oficiale – campionate mondiale, europene sau regionale – se poate realiza numai cu aprobarea prealabilă a Ministerului Tineretului şi Sportului;
b) aprobarea pentru depunerea candidaturii unei federaţii sportive naţionale de a organiza în România campionate mondiale, europene şi regionale se acordă cu respectarea următoarelor cerinţe:
- prezentarea devizului de cheltuieli şi precizarea surselor din care vor fi acoperite acestea;
- prezentarea angajamentului scris al deţinătorului bazei sportive în cadrul căreia urmează să se desfăşoare competiţia, care să confirme asigurarea tuturor condiţiilor necesare;
- prezentarea programului de măsuri privind organizarea şi desfăşurarea competiţiei.
(2) După acordarea dreptului de organizare în România a competiţiei sportive oficiale de către organismul internaţional federaţia sportivă naţională acţionează în scopul pregătirii, organizării şi desfăşurării competiţiei în cele mai bune condiţii.

De ce vă agitați? Federația se ocupă de organizare cu structurile propri. Cere este problema?
Bai ultima tentativa de escroc jegos , de cand esti tu afiliat la CIPS-FIPS ?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 25 Noi 2011, 11:32

asta, deja, o sa aiba un nou brevet. campionatele mondiale de pescuit in balastiera :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 25 Noi 2011, 12:21

Dati-l, dom'le, in ...Doamne iarta-ma, cu cacealmalele lui !

El n-are nici C.I.S. in Romania (si din cate am inteles, nici nu va avea), despre aderarea la C.I.P.S. nici nu poate fi vorba, n-are decat cateva "cluburi-fantoma" (de care n-a auzit nimeni), pescarii il iau la suturi pe unde-l prind...

Nu vedeti ceea ce vede toata lumea ? Popescu este ca un maidanez caruia ii curg balele la usa macelariei. Vrea sa intre, o incaseaza, dispare nitel, iar incearca sa se furiseze, iar o ia peste bot ...
Mai nou, am inteles ca-l pandesc si hingherii...

A incercat sa profite de buimaceala pescarilor, de unele lupte interne, sa-i ia pe toti "cu fulgi cu tot", cu procese, cu amenintari, cu citate aiuristice din legi, cu vorbarie ...

Acum il stie toata lumea ca pe un cal breaz.
Chiar credeti ca il crede cineva ? Nici macar aia putini care au crezut initial in promisiunile lui popescu si au acceptat functii si promisiuni au inceput sa-l ia intrebari si sa-si puna intrebari legate de felul cum s-au facut de ras.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 25 Noi 2011, 12:29

D-le Cezar , n-ati vazut cum ii imbarliga pe cei de pe crapmania intre ei ?

Schizoidul se crede geniul "manipularii" si merge pe principiul "divide et impera" , si cand colo ... el este ultima zdreanta de escroc !

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 26 Noi 2011, 07:00

Cei de la crap au fost mereu divizati. Dar si asa fane gogoasha n-a avut niciun succes fata de crapari ! Fane nu e decit un mascarici de duzina care provoaca doar repulsie la toata lumea.Mai gaseste el cite un fraier care insa face repede ochi.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Noi 2011, 12:36

Dom capitan ,pe cind si in Romania un....bassodrom??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns