CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Noi 2011, 18:16

Si daca federatia asta este doar un "pion de sacrificiu" ?:wink:
Poate chiar face federatie internationala inscrisa la OSIM , dezaxati ca el gaseste in toata lumea ... care-i problema ? :lol: :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Noi 2011, 18:24

tocmai, ca nu e nicio problema. doar s-o faca repede ca sa treaca iarna mai usor. cred ca as ride ca la filmele cu stan si bran. de fapt, daca il pui intr-o poza cu geruloidul, ai putea crede ca sint stan si bran :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 23 Noi 2011, 18:50

Bass Assassin scrie:Si daca federatia asta este doar un "pion de sacrificiu" ?:wink:
Poate chiar face federatie internationala inscrisa la OSIM , dezaxati ca el gaseste in toata lumea ... care-i problema ? :lol: :lol:
Se pare că a şi găsit ! M-ai sunt nişte refuzaţi ca el, prin Slovacia, iar popescu vrea să facă o bilaterală la crap cu ei ! :D :D :D

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Noi 2011, 19:06

Nu mai radeti domnilor !!!! :lol:

Dupa 15 ianuarie 2012 o sa apara urmatorul anunt

CĂTRE,
CIPS-FIPS

Prin prezenta, avem deosebita plăcere de a vă aduce la cunoştiinţă că, începand cu data de ....2012, fiinţează COMITETUL INTERNATIONAL DE PESCUIT SPORTIV SI RECREATIV la crap, staţionar, răpitori, muscă artificială, pescuit marin şi casting ( CIPSR...) , înfiinţată în baza prevederilor Legii 69/2000 legea sportului, a O.G. 26/2000 privind asociaţiile şi fundaţiile. pe baza avizului expres la Autoritătii Naţionale pentru Tineret şi Sport din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului

Avand în vedere prevederile legale în materie, C.I.P.S.R. este singura autoritate în domeiul pescuitului sportiv si recreativ internationat, ca ramură de sport, conform art.36 alin. 1 din Legea 69/2000. Printre atribuţiile stabilite de lege, se numără, conform art. 37 alin. 1 lit. b) din Legea 69/2000, organizarea, conducere, controlul si supravegherea activităţilor şi competiţiilor sportive oficiale la nivel naţional, în baza statutelor si regulamentelor adoptate şi conform art.37 alin. 2)

Dat fiind această stare de fapt, vă solicităm respectos să sa depuneti cererea de aderare insotitat de intreaga documentatie necesara la secretariatul general spre a fi luata in discutia adunarii generale

Cu stimă şi deosebită consideraţie.

Presedinte
Tot eu sunt !

:lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet , orice asemanare cu personaje sau intamplari reale este absolut intamplatoare

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 23 Noi 2011, 20:07

Mi-a placut diversiunea unui nemernic ! Sint doi ??? Deci fed...exista!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Noi 2011, 20:28

Nemernic scrie:
semlecangheorghe scrie: Afacere pentru toata lumea???Fire-ati al naibii cu excavatoarele si cu exploatarile voastre..Asa afacere sa fie pentru voi ,cum sint balastierele pentru Mures,asa sa va ajute cel de sus..
Gheorghe :lol: ....e simplu, ma :D ... daca nu e balast... nu e beton....daca nu e beton... nu e fundatie...daca nu e fundatie...nu e casa.....daca nu e casa n-o sa ai tu de munca :wink:

Amice nu stiu pa unde te-ai informat ,da io n-am treaba cu balastrul si constructiile.Io am treaba cu lemnele si ce mai rezulta din ele.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Noi 2011, 20:34

Mai da acolo pe site-ul ala de crapari ,nu-l flintueste nimeni,pe dom capitan al nostru??

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Noi 2011, 20:47

La flituit un tip pe crapmania de nu se vede bine :lol: :lol: :lol: :lol:

Numai bucati de carne macra ii baga pe gat ! :lol: :lol: :lol:

Ii ureaza ...sa-i cresca crescatoria de viermi pe el :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Noi 2011, 20:54

Popescu Stefan a scris
Constat că ai câteva lacune cu privire la ce este CIPS. Cips nu recunoaște persoanele juridice române și nici alte persoane juridice. Ea este o confederație sportivă, la care se afiliază reprezentanții națiunilor, recunoscute de statul respectiv. Dobândirea calității de membru, precum și pierderea acesteia se face în conformitate cu statutul CIPS. Îti recomand să citești acest statut, întrucât constat că nu îl cunoști. Cu precizare clară asupra pierderii acestei calități (art.6, alin 2, lit.b).
Apropo, CIPS a recunoscut APCR? Si lasă lozinca aia cu AGVPSR, care nici macar nu v-a aprobat cererea de afiliere. Faptul că dinozaurii de la AGVPSR se folosesc de banii pescarilor sportivi, nefiind autorizați la rândul lor pentru competiții sportive oficiale, este o vină pe care trebuie să ti-o asumi. Pentru confirmare ai aici un link:
http://www.agvps.ro/vanatori.php
La ce poziție apare APCR?

Si nu încerca să te dezvinovățești. Obiectul dosarului este anularea unui act administrativ, nu o acțiune în constatare. Iar actul atacat este avizul de constituire al federației. Chiar crezi că stai de vorbă cu o gloată de troglodiți? Postează cererea in contencios, dacă esti bărbat și nu un mincinos de duzină.
Aștept.
Fire-ai al naibii da mincinos..Oare cit te mai suporta ..balastrul..
Asta de unde ai mai scos-o ...??

.

ClaudiuCozma
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ClaudiuCozma » 23 Noi 2011, 21:14

semlecangheorghe scrie:Mai da acolo pe site-ul ala de crapari ,nu-l flintueste nimeni,pe dom capitan al nostru??
Cu voia dumneavoastra Domnilor , o umila epigrama
Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare :D

Frati pescari ce asteptati , de nu va afiliati
Imediat si cu ardoare , ca am CIPS-ul la picioare
Parai , ron sau euroi , vreau sa primesc de la voi
Sa am si eu fratioare , un jeep ... pentru deplasare

Cred ca am fost explicit , va astept la mazilit
Indignat eu sunt mai frate , ca nu a-ti cazut pe spate
Pescarii din Romania , nu prea au prins smecheria
Stau ... nu se afiliaza , si ma tot , boicoteaza

Trebuie neaparat , sa veniti toti la palat ( demisol :D )
Elegant fara emotii , vreu ca sa semnati cu toti

Sa nu avem suparere , e clar , eu sunt cel mai tare
Faraon printre pescari , si cu bani in buzunar
Imediat vreau sa devin , nu prelungi-ti acest chin
Deja simt mai fratioare , ca i-mi fac o casa mare :shock:
Evident din bani vostri , vreu sa i-mi cresc si nepotii :shock:
Atat ... cat pot sa fentez , fara ca sa v-a stresez
Zau asa , unde-am gresit , de nu prea v-am aburit
Am sa fac presiuni intru-na , pana o sa primesc arvuna .

Scrie răspuns