CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Noi 2011, 23:53

lazarini scrie: Vorba aia, daca-i sport, sport sa fie :D
Atentie, nu exista sport fara CIS. E ilegal 8) Nooj de zile...tic tac...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Noi 2011, 08:23

razvan m. scrie:Evident ca nu a putut si nu va putea " depune la dosarul cauzei întreaga documentaţie şi Ordinul prin care a fost recunoscută ca ramură de sport - Pescuit Sportiv la Crap Staţionar, Răpitor, Muscă Artificială, Pescuit Marin şi Casting" atat timp cat in Romania nu exista o astfel de ramura de sport.
E recunoscut doar pescuitul sportiv, nu struto-camila smechereasca a lui Popescu !
Am avut grija sa demonstrez instantei ca bazaconia nascocita de APCR este o prostie. In actul constitutiv pe care l-am depus la instanta, scrie negru pe alb ca ramura de sport pe care activeaza federatie este pescuit sportiv..
Asa ca spumegati in continuare. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Noi 2011, 08:40

Cat de bine ai reusit sa demonstrezi vei vedea la sfarsitul procesului. Iara dai tu hotararea pe internet inainte ca instanta sa se pronunte ?!

Zi mai bine cum stai cu cis-ul, despre care acum o luna spuneai ca il ai ! L-ai obtinut pana la urma sau, desi ei nu ti l-au dat, tu consideri ca l-ai primit ? :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2011, 08:56

Adevarata problema va fi cind il are,nu cind nu il are.Cind nu il are ,se va victimiza,ajutat de„batozel„care vine cu tot felul de precedente imaginare preluate de aiurea..

Problema va fi cind il va avea..(daca)...cu cine va face concursuri??

Citi membrii practicanti are clubul Cetate,dom Popescu??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Noi 2011, 08:59

semlecangheorghe scrie:Adevarata problema va fi cind il are,nu cind nu il are.Cind nu il are ,se va victimiza,ajutat de�batozel�care vine cu tot felul de precedente imaginare preluate de aiurea..

Problema va fi cind il va avea..(daca)...cu cine va face concursuri??

Citi membrii practicanti are clubul Cetate,dom Popescu??
36 de sportivi legitimați. Nu-ți fie teama. Dupa ce vom avea CIS-ul, cine nu este afiliat in federatie va fi un simplu particular. :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2011, 09:06

Stiu ca poti legitima pe oricine ,inclusiv pe bunica.Nu te fa ca nu vezi ca am scris „practicanti„,nu „legitimati..„

Trebuie sa demonstrezi ca ai 200 de practicanti.
Citi membrii ai clubului „Cetate„,si in ce competitii au practicat acestia „pescuitul aportiv„??
Si doar 36 de sportivi ai in clubul Cetate??Pe sit la Gerula ai scris in iarna trecuta ca nu mai ai locuri de citi sint inscrisi..Ai uitat??Vroia unul Anakin sa participe la competitii...La 36 ,gata ,lista s-a inchis??[/quote]

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2011, 10:08

No si asta,cind sa raspunda, ca si Dumitru,dispare...tace...vreo 2 saptamini..hala presedinte de federatie,ce-o sa faci cind te iau la intrebari aia „de sus„??

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 19 Noi 2011, 11:53

schizo scrie:Toate sporturile, indiferent că sunt practicate la nivel de amatori sau de profesioniști, au nevoie de antrenori. Sportul de performanță cuprinde ambele forme de practicare; amator și profesionist. Diferențele sunt simple, dar le ignorați voit. Sportivii amatori sunt în relație cu cluburile prin încheierea unui contract sportiv, iar cei profesioniști printr-un contract de muncă
Ati inteles ce vrea paranoicul ?
Pescuitul, pentru schizoid ,este un sport... si ca orice sport are nevoie de antrenori :lol: :lol: :lol:

Nea Semlecan , vezi ca nu mai poti merge la pescuit daca nu-ti angajezi antrenor si nu esti inscis la club :lol: :lol: :lol:

Nu-l interneaza nimeni la balamuc pe acest popescu ???

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Noi 2011, 15:04

apsalba scrie: 36 de sportivi legitimați. Nu-ți fie teama. Dupa ce vom avea CIS-ul, cine nu este afiliat in federatie va fi un simplu particular. :lol: :lol: :lol: :lol:
Sunt convins ca o sa fim reprezentati cu succes de lotul ales din cei 36 super-federalii...baza de selectie adevarata pt un lot de valoare. :lol: :lol: :lol: ...atunci sa vezi rezultate! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 19 Noi 2011, 19:08

apsalba scrie:
razvan m. scrie:Evident ca nu a putut si nu va putea " depune la dosarul cauzei întreaga documentaţie şi Ordinul prin care a fost recunoscută ca ramură de sport - Pescuit Sportiv la Crap Staţionar, Răpitor, Muscă Artificială, Pescuit Marin şi Casting" atat timp cat in Romania nu exista o astfel de ramura de sport.
E recunoscut doar pescuitul sportiv, nu struto-camila smechereasca a lui Popescu !
Am avut grija sa demonstrez instantei ca bazaconia nascocita de APCR este o prostie. In actul constitutiv pe care l-am depus la instanta, scrie negru pe alb ca ramura de sport pe care activeaza federatie este pescuit sportiv..
Asa ca spumegati in continuare. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I se cam "rupe" instantei de demonstratia ta "negru pe alb".
Bai, popescule, tu-i crezi prosti si pe judecatori ?
Aia judeca cu capul lor, nu cu dovleacul tau, scobit la ultimul Halloween!
Tu trebuie sa demonstrezi ca "pescuit sportiv crap, stationar, rapitor, musca artificiala si casting" este ramura de sport.
Ai bagat la cap ?
Poate pescuit sportiv inseamna "alergari pe diferite distante, cu trusa de pescuit standard in spinare".

Ai auzit de proba OLIMPICA de "mistret alergator" la tir ?
Aia n-are nimic comun cu padurea, cu mistretii, cu alergarea...
Doar, se trage cu carabina in niste siluete care aluneca pe o sina !

Tot faci tu piste de concurs peste tot : specializeaza-le pe ce-am scris eu mai sus !

Scrie răspuns