Atentie, nu exista sport fara CIS. E ilegallazarini scrie: Vorba aia, daca-i sport, sport sa fie

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am avut grija sa demonstrez instantei ca bazaconia nascocita de APCR este o prostie. In actul constitutiv pe care l-am depus la instanta, scrie negru pe alb ca ramura de sport pe care activeaza federatie este pescuit sportiv..razvan m. scrie:Evident ca nu a putut si nu va putea " depune la dosarul cauzei întreaga documentaţie şi Ordinul prin care a fost recunoscută ca ramură de sport - Pescuit Sportiv la Crap Staţionar, Răpitor, Muscă Artificială, Pescuit Marin şi Casting" atat timp cat in Romania nu exista o astfel de ramura de sport.
E recunoscut doar pescuitul sportiv, nu struto-camila smechereasca a lui Popescu !
36 de sportivi legitimați. Nu-ți fie teama. Dupa ce vom avea CIS-ul, cine nu este afiliat in federatie va fi un simplu particular.semlecangheorghe scrie:Adevarata problema va fi cind il are,nu cind nu il are.Cind nu il are ,se va victimiza,ajutat de�batozel�care vine cu tot felul de precedente imaginare preluate de aiurea..
Problema va fi cind il va avea..(daca)...cu cine va face concursuri??
Citi membrii practicanti are clubul Cetate,dom Popescu??
Ati inteles ce vrea paranoicul ?schizo scrie:Toate sporturile, indiferent că sunt practicate la nivel de amatori sau de profesioniști, au nevoie de antrenori. Sportul de performanță cuprinde ambele forme de practicare; amator și profesionist. Diferențele sunt simple, dar le ignorați voit. Sportivii amatori sunt în relație cu cluburile prin încheierea unui contract sportiv, iar cei profesioniști printr-un contract de muncă
Sunt convins ca o sa fim reprezentati cu succes de lotul ales din cei 36 super-federalii...baza de selectie adevarata pt un lot de valoare.apsalba scrie: 36 de sportivi legitimați. Nu-ți fie teama. Dupa ce vom avea CIS-ul, cine nu este afiliat in federatie va fi un simplu particular.![]()
![]()
![]()
I se cam "rupe" instantei de demonstratia ta "negru pe alb".apsalba scrie:Am avut grija sa demonstrez instantei ca bazaconia nascocita de APCR este o prostie. In actul constitutiv pe care l-am depus la instanta, scrie negru pe alb ca ramura de sport pe care activeaza federatie este pescuit sportiv..razvan m. scrie:Evident ca nu a putut si nu va putea " depune la dosarul cauzei întreaga documentaţie şi Ordinul prin care a fost recunoscută ca ramură de sport - Pescuit Sportiv la Crap Staţionar, Răpitor, Muscă Artificială, Pescuit Marin şi Casting" atat timp cat in Romania nu exista o astfel de ramura de sport.
E recunoscut doar pescuitul sportiv, nu struto-camila smechereasca a lui Popescu !
Asa ca spumegati in continuare.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()