CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Noi 2011, 20:25

Bass Assassin scrie:@ranga
De cand am ajuns eu clona ta , poti sa-i explici nebunului ca nu ne cunostem ?

:lol: :lol: :lol:
Prietene...crede-ma ca totul este in zadar,chiar si el... :lol: Are o imaginatie atat de bogata...de ma si mir cum de nu l-au luat aia de Disney. :lol: :lol: :lol:
Eu zic sa-l lasi in lumea lui, este pierdere de vreme cu nebunul. :oops:

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 18 Noi 2011, 20:29

D-le Cezar , noi (pecarii recreativi, hobby ) cand ne putem apara de aceste specimene ?

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 18 Noi 2011, 21:31

http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjcyNzA4

Astazi a fost termen, vad ca s-a amanat pentru 13.01.2012. Stie cineva mai multe detalii?

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 18 Noi 2011, 22:22

lazarini scrie:http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjcyNzA4

Astazi a fost termen, vad ca s-a amanat pentru 13.01.2012. Stie cineva mai multe detalii?
Se pare ca ANST nu ar fi depus la dosar documentele cerute de instanta !

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 18 Noi 2011, 22:26

Bass Assassin scrie:D-le Cezar , noi (pecarii recreativi, hobby ) cand ne putem apara de aceste specimene ?
Pai nu ne aparam ? Ce sa-i facem, sa-l eutanasiem ? :shock:

N-are nici o sansa sa obtina ce vrea. Mai pacaleste pe cine poate, mai gaseste cate un "botanist" pe ici-colo, dar...din ce in ce mai putini !

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 18 Noi 2011, 23:01

cezar.ch scrie:
lazarini scrie:http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjcyNzA4

Se pare ca ANST nu ar fi depus la dosar documentele cerute de instanta !
Pai nu prea cred ca are ce sa depuna.
Am mai insistat pe aici cu chestia asta, in fapt conform disp.art.27 alin.1, 5 si 6 din HG 884/2001 recunoaşterea oficială a practicării unei ramuri de sport în România se face de către Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Ordin al ministrului. Iar tocmai aceasta recunoastere sta la baza acordarii avizului pentru constituirea unei federatii sportive. Ori acest ordin in mod clar nu exista, de aici si imposibilitatea ANST de a prezenta documentele solicitate de instanta.
In stilul cunoscut instantele incearca sa simplifice la maxim judecarea unei cauze, vezi cazul FRPS vs LRS, solutionata prin respingerea cererii de dizolvare tocmai in lipsa recunoasterii pescuitului la rapitori ca ramura sportiva. Probabil ca APCR si-a bazat cererea pe aceasta speta, iar instanta a prins ideea din zbor.
Daca se insista pe chestia asta presimt ca instanta va dispune anularea avizului de constituire a federatiei, pe motivul nerecunoasterii pescuitului ca ramura de sport. In acest caz cred ca va urma, firesc, si anularea tuturor CIS-urilor eliberate cluburilor de pescuit, pentru aceleasi considerente (plecand de la rationamentul ca CIS-ul se elibereaza doar cluburilor practicante ale unei ramuri sportive recunoscute in RO).
Oricum, interesanta speta, e de urmarit :D

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Noi 2011, 23:19

Probabil s-a amanat pentru comunicarea cu partile din dosar a cererii de interventie facuta de Federatia popesciana sau pentru studiererea cererii de interventie si formularea intampinarilor.
Asta daca Protopopescu a facut o astfel de cerere, asa cum se lauda zilele trecute pe forum....
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 18 Noi 2011, 23:21

razvan m. scrie:Probabil s-a amanat pentru comunicarea cu partile din dosar a cererii de interventie facuta de Federatia popesciana sau pentru studiererea cererii de interventie si formularea intampinarilor.
Asta daca Protopopescu a facut o astfel de cerere, asa cum se lauda zilele trecute pe forum....
Asta poate fi doar unul dintre motive. Si pe crapmania cineva sustinea ca ANST -ul nu s-a conformat dispozitiilor instantei.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Noi 2011, 23:28

Evident ca nu a putut si nu va putea " depune la dosarul cauzei întreaga documentaţie şi Ordinul prin care a fost recunoscută ca ramură de sport - Pescuit Sportiv la Crap Staţionar, Răpitor, Muscă Artificială, Pescuit Marin şi Casting" atat timp cat in Romania nu exista o astfel de ramura de sport.
E recunoscut doar pescuitul sportiv, nu struto-camila smechereasca a lui Popescu !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Noi 2011, 23:29

lazarini scrie: In acest caz cred ca va urma, firesc, si anularea tuturor CIS-urilor eliberate cluburilor de pescuit
Doamne -feri, in acest caz nu vom mai putea pescui.
Io asa am inteles , ca fara CIS dinasta esti ilegal, ti se trimite notificare si te dizolvi. In termen de noozeci de zile.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns