Unde, prin ce inscris/ordin/hotarare? Sau te gandesti la o recunostere implicita, plecand de la CIS-urile eliberate pe banda rulanta de ANST?razvan m. scrie:...
E recunoscut doar pescuitul sportiv, nu struto-camila smechereasca a lui Popescu !
CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nouazeci de zile si cevaTavi scrie:Doamne -feri, in acest caz nu vom mai putea pescui.lazarini scrie: In acest caz cred ca va urma, firesc, si anularea tuturor CIS-urilor eliberate cluburilor de pescuit
Io asa am inteles , ca fara CIS dinasta esti ilegal, ti se trimite notificare si te dizolvi. In termen de noozeci de zile.

Nu, e recunoscut in sensul ca daca meri la pesti si vezi pe unu ca pescuieste zici:lazarini scrie:Unde, prin ce inscris/ordin/hotarare? Sau te gandesti la o recunostere implicita, plecand de la CIS-urile eliberate pe banda rulanta de ANST?razvan m. scrie:...
E recunoscut doar pescuitul sportiv, nu struto-camila smechereasca a lui Popescu !
iote, un pescar sportiv. Deci l-ai recunoscut, deci e ok.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Superb rationament, dar nu prea tine in fata instanteiTavi scrie:Nu, e recunoscut in sensul ca daca meri la pesti si vezi pe unu ca pescuieste zici:lazarini scrie:Unde, prin ce inscris/ordin/hotarare? Sau te gandesti la o recunostere implicita, plecand de la CIS-urile eliberate pe banda rulanta de ANST?razvan m. scrie:...
iote, un pescar sportiv. Deci l-ai recunoscut, deci e ok.

Chiar exista. Nu iti pot da actul normativ acum pentru ca am lucruri mult mai importante cu care sa imi incarc memoria, dar uite aici un articol din presa sportiva, care sub titlul "Aţi auzit de Federaţia de "Hoţii şi vardiştii"? Se pregătesc majoretele şi tăiatul de lemne!", din editia online din 10 nov. 2010 a ziarului Prosport, ridiculizeaza aparitia a tot felul de asa-zis sporturi noi, zicand:lazarini scrie:Unde, prin ce inscris/ordin/hotarare? Sau te gandesti la o recunostere implicita, plecand de la CIS-urile eliberate pe banda rulanta de ANST?razvan m. scrie:...
"Ei bine, sublimul este atins prin ultimele ramuri recunoscute de MTS, ANST sau cum s-a numit în ultimii ani forul tutelar al sportului. Pe listă au apărut federaţiile de chanbara, airsoft, karting, majorete, columbofili, sambo, pescuit sportiv, korfball, darts şi poker, iar în aşteptare sunt "megastructurile" de tăiat lemne, paintball şi atelaje trase de câini husky!"
http://www.prosport.ro/alte-sporturi/al ... ne-7709447[/b]
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.