CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

iar l-ati bagat in gaura de sarpe ma?
bai SF-ule, dar esti chiar nesimtit
cum adica sa il intrebi unde ie antrenorii
alea,aleleau, pun ramashag cu tine ca nu iti mai raspunde
dar sti ce e haios? ca in ardoarea lui de a te face sa pari prost , a dato ca prostu de gard
hai albanezule, sari cu lista, uite , eu si SF suntem de acord ca tu si federatia ta conform legii aveti dreptul sa pregatiti antrenorii
dar acum dupa atatea ore intensive si cursuri, vrem sa ii cunoastem si noi, pe ei, pe arbitrii care i-ati pregatit si nu in ultmul rand vrem sa vedem si calendarul competitional, deci tine minte, nu vrem sa vedem unde s tipulat in lege cine si cum face astea, vrem sa vedem ca tu le-ai facut
P.S. onoare si curaj, ce dreq
bai SF-ule, dar esti chiar nesimtit
hai albanezule, sari cu lista, uite , eu si SF suntem de acord ca tu si federatia ta conform legii aveti dreptul sa pregatiti antrenorii
P.S. onoare si curaj, ce dreq
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Si eu mi-am permis sa-ntreb inca de prin primavara si n-a vrut sa-mi raspunda decat evaziv, cum o face el de obicei, da` sti ca m-am prinsVali Vesa scrie:Exact ce am vrut si eu sa intreb. Cine sunt profesorii???Bass Assassin scrie: ...Dar nu spune cine sunt "profesorii" care pregatesc antrenorii , eu pana acum n-am auzit de nimeni care are ca specializare profesor de "pescuit sportiv"
De exemplu, daca Maty sau Tata Nitu vor sa devina antrenori cine o sa-i scoleasca???![]()
![]()
Chiar vreau sa vad asta
postare a lui popescu, azi, pe crapmania.ro
În plus, mulțumită vicepreședintelui Petru Diaconița, pe o suprafață de 1 ha, înființăm o fermă de râme, pentru a realiza și altfel de venituri
Investitiile lui "mihai viteazul"!
Fratilor, m-am stricat de ras ! Asta este de "cascadorii rasului"!
Asta nu se mai face bine nici daca ploua cu medicamente !
Auziti, ferma de rame pe un hectar !
În plus, mulțumită vicepreședintelui Petru Diaconița, pe o suprafață de 1 ha, înființăm o fermă de râme, pentru a realiza și altfel de venituri
Investitiile lui "mihai viteazul"!
Fratilor, m-am stricat de ras ! Asta este de "cascadorii rasului"!
Asta nu se mai face bine nici daca ploua cu medicamente !
Auziti, ferma de rame pe un hectar !
-
Ionut the carp
- veteran

-
Ionut the carp
- veteran

acum intrebarea ar fi alta...
societatea care va detine ferma de rame este a federatiei si veniturile vor fi directionate direct federatiei sau societatea este o terta parte care va incheia contracte fructuoase cu federatia?
am mai citit pe undeva (parca pe lrs) ca a incheiat un contract cu constructorul autostrazii deva-sibiu... in prima faza adevarat, s-a incheiat un contract de extragere agregat iar in locul respectiv se va amenaja un lac... voi reveni mai tarziu cu niste detalii despre acest contract
societatea care va detine ferma de rame este a federatiei si veniturile vor fi directionate direct federatiei sau societatea este o terta parte care va incheia contracte fructuoase cu federatia?
am mai citit pe undeva (parca pe lrs) ca a incheiat un contract cu constructorul autostrazii deva-sibiu... in prima faza adevarat, s-a incheiat un contract de extragere agregat iar in locul respectiv se va amenaja un lac... voi reveni mai tarziu cu niste detalii despre acest contract
o sa livreze la metro rame cu camionul
o sa se faca populari cu rame in diverse zone calamitate
se va restabili populatia de rame pe teritorul RSR
se va semna un acord cu statul italian pt furnizarea unui imprumut de rame ...ca doar aia mananca toate rahaturile

se va semna un acord cu statul italian pt furnizarea unui imprumut de rame ...ca doar aia mananca toate rahaturile
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
Ionut the carp
- veteran

MuskMd scrie:o sa livreze la metro rame cu camionul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sa cad de pe scaun nu alta
Va iesi Romania din criza financiara.....MuskMd scrie:o sa livreze la metro rame cu camionul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.: bai, ma scuzati de offtopic....dar s-a rupt tot biroul de ras
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...