p.s. sa-mi ti si mie un titlu din asta...pana nu se epuizeaza!!!!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
jegule , vezi ca te intreci !apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eu nu dau socoteala la imbecili. .
Intra pe www.ants.gov.ro si vei gasi Registrul sportiv. Printre structurile sportive luate in evidenta vei gasi toate cluburile sportive din LRS, cluburile de crap, etc. Sunt, din evidentele pe care ANST le detine, peste 80 de cluburi care au ca sectii „pescuit sportivâ€ticairlandezu scrie:apsalba scrie: Tica,
Pentru tine, ca pescar cu state vechi, este o bila neagra pentru ca nu stii ca Romania a recunoscut pescuitul sportiv ca sport inca din anul 2002.
Nea Fane, poti sa demonstrezi!!!!...baga un copy paste, a unei astfel de recunoasteri din partea MTS-ului....ANTS-ului...Registrul Sporturilor!!! sau de unde vrei tu....dar fara sa-mi faci aluzie=referinte la legea 192/2001 facuta de niste retardati, senatori si deputati, care nici macar nu stiu cu ce se mananca pescuitul, recreativ="sportiv", cum l-au numit ei.
p.s. astept demonstratia
Vezi, aici ai tu oarecare lipsuri. Federatia s-a infiintat cu avizul ANST si a dobandit personalitate juridica. Activitațile ei sunt cuprinse in statut, iar faptul ca CIS-ul a intarziat, este un fapt depasit. Nu plange, ca nu pierzi nimic. Ar fi interesant sa analizezi site-ul cips-fips.com si sa vezi activitatea competitionala a Romaniei sub egida AGVPSR. Este rusinoasa.semlecangheorghe scrie:Cum poti sa spui ca ai format arbitirii,cind practic nu existI??
Nu ai C.I.S.-NU EXISTI..
Este ca si cum o universitate particulara incepe anul scolar ,da diplome la final ,dar ea nu este recunoscuta de ministerul educatieibla,bla,bla...Ce valabilitate au diplomele emise de acesta??
Te rog spune-ne cine sint arbitrii astia formati de federatie??Ii putem cunoaste si noi?