CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 22 Oct 2011, 19:35

Apropo nea Fane,la antrenorii astia a tai...asa-i ca le dai saptamana viitoare titlul de "antrenor federal" si peste doua saptamani titlul de "antrenor emerit" :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. sa-mi ti si mie un titlu din asta...pana nu se epuizeaza!!!! :shock: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Oct 2011, 20:44

apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu nu dau socoteala la imbecili. .
jegule , vezi ca te intreci !

Chiar nu vreau sa-ti vad fata tie si a catorva jeguri care te sustin !Fa un efort ca sa pricepi sensu propozitiei !

Desi , daca iau privatele ca martor s-ar putea sa am circumstante :lol:

Am fost in contra de ce au vrut cativa doritori de imbogatire acum catuva ani :wink: , si anume o federatie sportiva in care badea Gheorghe care da la caras in shantzu din spatele casei plateste o cotizatie ca io stiu ce IMBECIL lache se crede mare concurent pentru ce......let me guess....cativa dolari in plus :oops:

Tu , si alte jeguri care gandesc la fel despre pescuitu in Romania , si care joaca la doua capete :wink: , din partea mea , sa va bagati pofta-n cui , auzi ba jegule !

Tu , si restu de JEGURI care sustineti federatia , si prin urmare ideea ca oricare practicant , adica orice Bdea Gheorghe din minunata tara ar trebui sa cotizeze pentru ca unii sa poata pescui in competitii !

Vreau sa-l aud de SHOCO ca maraie ceva pe tema , pe VALI STRATONOV sau care or mai fi !

Vreau doar sa-i aud !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Oct 2011, 21:20

Aa , si ina ceva JEGULE , tinand cont de faptu ca dupa intrerpretarea ta idioata a legilor , toti pratianti de pescuit apartin federatiei , normal ar fi sa anunti intentiile federatiei dinainte , insa vad mersu pe burta , specific taratoarelor tie mai la indemana , tie dar si fluericilor federativi , sau mai bien va spun , JEGURILOR !

Am de gand sa retrag aceasta titulatur de JEG , oricand , atunci cand sustinatorii federatiei imi arata ca nu intentioneaza sa bage mana in buzunaru ORICARUI pescar care doar vrea sa-si vada de pescuitu lui , si pe care il doare-n cot de pescuitu de competitie :wink:

Vreau sa vad un singur sustinator a lui Popescu in chestiunea asta , vreau sa-l vad pe ala care vrea sa bage mana in buzunaru pescarului de rand ca el sa poata merge la concursuri ?

Hai ma , care esti ?

JEGURILOR !

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 23 Oct 2011, 00:31

[quote="apsalba"]
Tica,
Pentru tine, ca pescar cu state vechi, este o bila neagra pentru ca nu stii ca Romania a recunoscut pescuitul sportiv ca sport inca din anul 2002.

Nea Fane, poti sa demonstrezi!!!!...baga un copy paste, a unei astfel de recunoasteri din partea MTS-ului....ANTS-ului...Registrul Sporturilor!!! sau de unde vrei tu....dar fara sa-mi faci aluzie=referinte la legea 192/2001 facuta de niste retardati, senatori si deputati, care nici macar nu stiu cu ce se mananca pescuitul, recreativ="sportiv", cum l-au numit ei.

p.s. astept demonstratia :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Oct 2011, 07:37

ticairlandezu scrie:
apsalba scrie: Tica,
Pentru tine, ca pescar cu state vechi, este o bila neagra pentru ca nu stii ca Romania a recunoscut pescuitul sportiv ca sport inca din anul 2002.

Nea Fane, poti sa demonstrezi!!!!...baga un copy paste, a unei astfel de recunoasteri din partea MTS-ului....ANTS-ului...Registrul Sporturilor!!! sau de unde vrei tu....dar fara sa-mi faci aluzie=referinte la legea 192/2001 facuta de niste retardati, senatori si deputati, care nici macar nu stiu cu ce se mananca pescuitul, recreativ="sportiv", cum l-au numit ei.

p.s. astept demonstratia :wink:
Intra pe www.ants.gov.ro si vei gasi Registrul sportiv. Printre structurile sportive luate in evidenta vei gasi toate cluburile sportive din LRS, cluburile de crap, etc. Sunt, din evidentele pe care ANST le detine, peste 80 de cluburi care au ca sectii „pescuit sportivâ€

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Oct 2011, 08:12

Cum poti sa spui ca ai format arbitirii,cind practic nu existI??

Nu ai C.I.S.-NU EXISTI..

Este ca si cum o universitate particulara incepe anul scolar ,da diplome la final ,dar ea nu este recunoscuta de ministerul educatieibla,bla,bla...Ce valabilitate au diplomele emise de acesta??

Te rog spune-ne cine sint arbitrii astia formati de federatie??Ii putem cunoaste si noi?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Oct 2011, 09:06

semlecangheorghe scrie:Cum poti sa spui ca ai format arbitirii,cind practic nu existI??

Nu ai C.I.S.-NU EXISTI..

Este ca si cum o universitate particulara incepe anul scolar ,da diplome la final ,dar ea nu este recunoscuta de ministerul educatieibla,bla,bla...Ce valabilitate au diplomele emise de acesta??

Te rog spune-ne cine sint arbitrii astia formati de federatie??Ii putem cunoaste si noi?
Vezi, aici ai tu oarecare lipsuri. Federatia s-a infiintat cu avizul ANST si a dobandit personalitate juridica. Activitațile ei sunt cuprinse in statut, iar faptul ca CIS-ul a intarziat, este un fapt depasit. Nu plange, ca nu pierzi nimic. Ar fi interesant sa analizezi site-ul cips-fips.com si sa vezi activitatea competitionala a Romaniei sub egida AGVPSR. Este rusinoasa.
Ia si studiaza:
http://www.fips-ed.com/palmares.htm
PS Arbitri sunt postati pe site-ul federatiei.
PPS Cine nu are CIS si desfasoara activitati competitionale exista? :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Oct 2011, 12:17

Dom Popescu ,eu nu pling ca n-am de ce.

Am o problema cu”C.I.S.-ul a intirziat”....nu cred ca ar fi taman cea mai potrivita expresie...Din moment ce afost nevoie de hotarire judecatoreasca care sa impuna acordarea sau neacordareaC.I.S.-ului,inseamna ca nu l-ai primit pentru ca cine trebuia sa-l dea are indoieli in a face acest lucru.Banuiesc ca stii de ce are indoieli...de la C.V.se trage..

Cit despre C.I.S.-ul A.J.V.P.S.-ului nu ma pronunt,dar stiu ca din p.d.v.al celor de la C.I.P.S.II DOARE-N BASCA DACA IL AU SAU NU.

Totusi ,remarc faptul ca recunosti lipsa C.I.S.-ului ca fiind factor determinant in a stabili existenta unei entitati sportive,dar il aplici numai la A.J.V.P.S.
Poi daca ei nu il au,nu il ai nici tu,asa ca tot acolo se ajunge.Cu diferenta ca A.J.V.P.S.va reprezenta si la anul Romania la Mondiale,in Egipt,pe cind Federatia o va reprezenta in proaspetele excavatii care vor tine loc de piste de concurs federale...

Citeste ce a scris T.Adrian despre impresia care i-a lasat-o prestatia ta de anul acesta si nu numai si nu te mira ca iti pierzi si bruma de credibilitate pe care o aveai...Sorry...pe bune..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Oct 2011, 13:14

Ia uite , dle , ce scrie aici :

În plan internaţional, A.G.V.P.S. din România a rămas cu continuitate, din anul 1931, membră în Consiliul Internaţional al Vânătorii şi al Protecţiei Vânatului (C.I.C.) şi, din anul 1954, membră în Confederaţia Internaţională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.)

A.G.V.P.S. din România este acum persoana juridică de drept privat şi de utilitate publică, apolitică, cu patrimoniu propriu, distinct şi indivizibil. Este înscrisă, definitiv şi irevocabil, în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor de pe lângă Judecătoria sectorului II, sub nr. 4/2000, şi în Registrul Naţional al Asociaţiilor şi Fundaţiilor, sub nr. 1561/A/2000.

Sa nu-ti vina sa crezi ! Se poate asa ceva ?!

Unora le cade greu la ficat treaba asta ,si fac spume la gura , sa fie oare adevarat ? :lol: :lol: :lol:

Oare din ce an este federatia popesciana membră în Confederaţia Internaţională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.), stie cineva sa raspunda ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 23 Oct 2011, 17:31

Jeg...JEG....JEGULE......!!!!!
Ce mai vrei, ca asa te chiama. asa te striga, ASA sa iti ramana numele si prenumele mai FFFF....!!

Scrie răspuns