CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 22 Oct 2011, 14:36

Tavi scrie:Si atunci?
Care-i spilu cu federatia?
Tavi, cu tot respectul spun ca este fara cusur argumentatia ta.
Cat despre final... jos palaria !

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 22 Oct 2011, 14:57

Eu cred ca nu va primi niciodata CIS-ul...ar fi unicat in Lume.Am fi singura tara care ar recunoaste pescuitul ca si SPORT in adevaratul sens al cuvantului.Urmeaza includerea pescuitului si pe lista sporturilor Olimpice(tot printr-o notificare)
Ulterior probabil ca si pestii vor cere drepturi...din drepturile de televiziune :lol: :lol: :lol:

p.s. normal, nea Fane se va opune :wink: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Oct 2011, 16:37

ticairlandezu scrie:Eu cred ca nu va primi niciodata CIS-ul...ar fi unicat in Lume.Am fi singura tara care ar recunoaste pescuitul ca si SPORT in adevaratul sens al cuvantului.Urmeaza includerea pescuitului si pe lista sporturilor Olimpice(tot printr-o notificare)
Ulterior probabil ca si pestii vor cere drepturi...din drepturile de televiziune :lol: :lol: :lol:

Tica,
Pentru tine, ca pescar cu state vechi, este o bila neagra pentru ca nu stii ca Romania a recunoscut pescuitul sportiv ca sport inca din anul 2002. De asemenea, probabil doar din ignoranta, nu stii ca CIPS organizeaza competitiile sportive sub insemnele CIO si are acest lucru inscris in statut. Mai mult decat atat face demersuri, inca de acum cativa ani, pentru includerea pescuitului printre sporturile olimpice. (Articolul 2. Obiectul, scopul ÅŸi activitatea

1. C.I.P.S. este o organizaţie non-profit care îşi urmăreşte obiectivele sale în încercarea de a promova înţelegerea reciprocă şi prietenia între membrii săi. C.I.P.S. îşi alege ca obiect de activitate promovarea păcii între membrii ei, în conformitate cu principiile idealului olimpic.)
Oricum, nu esti singurul cu aceasta lacuna.
Si mai vrei sa te si atestezi ca antrenor. Poate te atestezi ca arbitru. Federatia a licentiat prima serie de arbitri de pescuit sportiv. Da o geana pe site-ul federatiei.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Oct 2011, 16:50

Bass Assassin scrie:Bai jegosule , pe cine faci tu imbecili ? Chiar ti-o cauti, se pare !

Auzi ce tupeu la jegosul asta mort de foame , sa vina aici sa-i faca pe toti imbecili .
Nu ii fac pe toti imbecili. Tu si acest ipochimen johnny ati dovedit-o din plin ca sunteti. Este suficient sa-ti citesti propriile postari si te convingi singur.

Tavi,
Spilul cu federatia ma asteptam sa-l intelegi. Sunt convins ca l-ai si inteles, iar motivatia ta este puerila, manata doar de dorinta de „gica contraâ€

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Oct 2011, 17:24

Fanica fara frica, daca pe ceilalti ii mai poti fenta cu mine nu merge , eu am actele tale contabile si butucule, ca sa nu zic contabile, ai cam sfeclit-o. Cand le am pe toate, (astept fan curier) expertiza, serial aici , si PAC;PAC vorba lui ala cu 5-0 ca nu mai stiu cum il cheama.
Stai cuminte sa primesc arhiva, poate se ofera cineva sa execute reconstituirea si expertiza la bani mai putini, poate facem o cheta sau o platesti tu ca sa iti dovedesti nevinovatia.

Rabdare si daca nu iti place nu imi dai nici un leu.
Si cand vei auzi de pescuit vei fugi ca dracu de tamaie. Ce zici??????

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Oct 2011, 17:27

Apropo, zimi doua motive pentru care ma faci imbacil.
Daca sti sa motivezi corect, esti tare daca nu tu esti imbeciiiiiiiiiil !!!!!!!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Oct 2011, 17:34

jhonny scrie:Apropo, zimi doua motive pentru care ma faci imbacil.
Daca sti sa motivezi corect, esti tare daca nu tu esti imbeciiiiiiiiiil !!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Esti atat de dobitoc incat nu-ti dai seama? Nu vezi ca te faci singur imbecil?
„Daca stii sa motivezi corect, esti tare.â€

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Oct 2011, 17:43

Argumente, ca dau drumu la contabilitate !!!!!!
Dar tu nu intelegi ca esti.....inginer somer si vrei sa faci bani din pescuit.
Vrei sa iti gasesc servici, sa vorbesc cu niste prieteni....de la DINAMO???

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 22 Oct 2011, 17:48

Esti prea post ca sa intelegi ca esti prost . Esti doar o tarfa ieftina si aroganta ,cu veleitati de "pesedinte" de federatie sportiva , care vrea sa faca bani .

Ai infiintat acesta federatie din megalomanie ,pentru ca asta se vrea si ultima ta sursa de venit constant(asa visezi tu) , in rest esti doar un tzepar ordinar de cea mai josa speta .
Tu n-ai nimic in comun cu pescuitul dar vrei sa fii "presedinte" peste toti pescarii , dar n-ai nici tactica , nici stil ...pentru ca esti doar un ratat care vrea sa prosteasca lumea !

In viata ta n-ai sa vezi afiliere la CIPS-FIPS nici in delirul tau cel mai crunt , asa ca ...n-o mai terfeli pe toate forumurile de pescuit aiurea cu prosteala ta , lumea te cunoste si stie ce-ti poate pielea ...

Nu mai acuza pe altii de impostura , singurul impostor din lumea pescuitului esti tu ,cu toate masinatiunile tale schizoide izvorate dintr-o minte bolnava !

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 22 Oct 2011, 19:13

apsalba scrie:
ticairlandezu scrie:Eu cred ca nu va primi niciodata CIS-ul...ar fi unicat in Lume.Am fi singura tara care ar recunoaste pescuitul ca si SPORT in adevaratul sens al cuvantului.Urmeaza includerea pescuitului si pe lista sporturilor Olimpice(tot printr-o notificare)

Tica,
Pentru tine, ca pescar cu state vechi, este o bila neagra pentru ca nu stii ca Romania a recunoscut pescuitul sportiv ca sport inca din anul 2002. De asemenea, probabil doar din ignoranta, nu stii ca CIPS organizeaza competitiile sportive sub insemnele CIO si are acest lucru inscris in statut. Mai mult decat atat face demersuri, inca de acum cativa ani, pentru includerea pescuitului printre sporturile olimpice. (Articolul 2. Obiectul, scopul ÅŸi activitatea

1. C.I.P.S. este o organizaţie non-profit care îşi urmăreşte obiectivele sale în încercarea de a promova înţelegerea reciprocă şi prietenia între membrii săi. C.I.P.S. îşi alege ca obiect de activitate promovarea păcii între membrii ei, în conformitate cu principiile idealului olimpic.)
Oricum, nu esti singurul cu aceasta lacuna.
Si mai vrei sa te si atestezi ca antrenor. Poate te atestezi ca arbitru. Federatia a licentiat prima serie de arbitri de pescuit sportiv. Da o geana pe site-ul federatiei.
N-ai reusit de data asta decat sa ma amuzi :wink:
Desfasurarea unei activitati in "conformitate cu principiile idealului olimpic"...nu inseamna ca esti si membru CIO.
Sa ma anunti,cand se va tine urmatoarea Olimpiada, sa ma uit si eu la Disciplina Pescuit :wink:
Cat priveste licentierea antrenorilor...mie mi-ai zis ca prima serie va fi peste 2-2,5 ani!!!!dupa ce fac si ei "scoala"!!!!No ca am ratat prima serie
:lol:
Stai linistit eu mi-am depus deja actele AICI...de la anul incep cursurile...ne auzim peste trei ani!!!daca iau diploma,bine'nteles :oops: :oops: :oops:

Scrie răspuns