CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 21 Oct 2011, 14:58

Tavi scrie:
apsalba scrie: PS Daca ai mess cu camera, intra si ti-o arat. Mi-e teama ca unii nu stiu s-o citeasca.
Nu ma intereseaza daca nu o faci publica.
Avand in vedere faptul ca sunt in concediu de pe 20 oct., nu prea aveam cum sa sun de la locul de munca. Iar telefoane mobile platite de institutie nu au decat parlamentarii (ceea ce eu nu sunt).
Maine dimineata plec in Delta, dar promit ca-mi pastrez cateva zile de concediu! Poate-mi fac drum pe la Alba...
Popescule, fii atent ce tampenii mai scrii, ca sorcoveala pe care ti-au servit-o femeile din Orastie va fi mangaiere fata de ce-ti dau eu.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Oct 2011, 14:59

apsalba scrie: ...........
PS Daca ai mess cu camera, intra si ti-o arat. Mi-e teama ca unii nu stiu s-o citeasca.
Dintre noi, singurul care nu stie sa citeasca esti chiar tu ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 21 Oct 2011, 15:10

Popelule , nu si-a facut efectul haloperidolul si ti-a crescut limba ?

Nu mai ascultati la delirul popescian , asta nu are bani sa treaca strada la cata foame-n glanda are ,si mai viseaza CIPS-FIPS si mail-uri .

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 21 Oct 2011, 15:26

Dar, doar asa, de dragul discutiei, sa zicem ca a trimis fax/mail/scrisoare la secretariatul C.I.P.S.
La ce-i va folosi ?

Ce-ati zice daca peste putine zile, va veni si va spune : Dom'le, eu le-am notificat treaba, le convine, nu le convine, au raspuns, n-au raspuns, nu conteaza, Federatia e membra C.I.P.S. :D :D :D :D :D :D

Poate vor fi cativa pacaliti, popescu le va umfla banii, apoi va dispare putin si va reveni cu replica celebra : Dom'le, eu am vrut, m-am zbatut, mi-am cheltuit toti banii si toata energia, dar ...m-a invins SISTEMUL !
Poate va pretinde si ajutoare materiale de la pescari ! :D :D :D

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 21 Oct 2011, 15:29

apsalba scrie:
Tavi scrie:Daca exista CIS-ul era deja fluturat pe toate siteurile. La fel si cu notificarea. Probabil nu prea e de aratat ce scrie acolo :D.
Altfel nu vad de ce atata mister.
Asa ca domnul Cezar, nu va ma irositi telefoanele. :D
Nu le plateste din buzunar, le platesti tot tu. Telefoanele parlamentului sunt platite tot din bani publici. Curios ca nu da si numele persoanei cu care a vorbit. Secretarele sunt amabile de obicei, dar e-mailul a fost trimis direct secretarului general. De ce nu l-a cerut mincinosul la telefon? Avea o parere avizata, direct de la adrisant. :lol: :lol: :lol:
Popescule, ai terminat Rudotelul ? Nu ti le mai da compensat, bibicule ?
Medicamenteeeee ! :D :D :D

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 21 Oct 2011, 15:43

Mai era un tovaras johnny, care ma acuza ca am furat aps alba si ma ameninta cu puscaria. Expertiza cu care ma ameninta a fost facuta. Cica totul este ireprosabil.[/quote]

De data asta, minti cu nerusinare, de fapt minti ca de fiecare data.
NU s-a facut nici o expertiza, INCA.
Fondatorii de la APSAlba au luat arhiva cu PV, ce a mai gasit din ea, ca era totul vraiste, nici registrele de casa nu erau complete si URMEAZA.
M-au sunat pe mine sa le sugerez ce este de facut, ca la ce acte contabile au luat de la tine esti de bagat la HOPA_HOPA.

I-am rugat sa-mi trimita prin FAN CURIER tot sacul acela de plastic cu actele contabile recuperate de la sbsolul casei tale.

Ai observat ca de ceva vreme te las in pace ca nu meriti .
Dar daca vrei incepsa postez scanat din ineptiile care leai debitat si care le-ai facut in contabilitate, TU si butucul tau.
INCEARCA-MA.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Oct 2011, 15:49

voua nu vi se pare ceva ciudat aici?
unde au disparut toti aplaudacii lui Popescu si a maretei lui federatiuni? :roll: :roll: :roll:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Oct 2011, 15:56

Ceilalti respecta Omerta convenita la una din ultimele sedinte federale si merg "inainte" pe burta. Doar Protopopescu ce o mai incalca din cand in cand, dar o ia repede peste mustiuc de fiecare data si se retrage iarasi pentru cateva zile in barlogul federatiei. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 21 Oct 2011, 16:21

razvan m. scrie:Ceilalti respecta Omerta convenita la una din ultimele sedinte federale si merg "inainte" pe burta. Doar Protopopescu ce o mai incalca din cand in cand, dar o ia repede peste mustiuc de fiecare data si se retrage iarasi pentru cateva zile in barlogul federatiei. :lol:
Da, si-l baga pe fraierul asta retard in fata ! :D :D :D

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 21 Oct 2011, 18:56

Spune mincinosule, vrei sa vorbesc cu Bele sa-mi trimita contabilitatea lui APSAlba (tot sacul, ca dosare snuruite si bilanturi nu ai facut, registrele de casa sunt cu file rupte etc) si sa postez aici ZILNIC toate matrapazlacurile tale, ia zii butucule???????

Scrie răspuns