CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Oct 2011, 19:19

razvan m. scrie:Ceilalti respecta Omerta convenita la una din ultimele sedinte federale si merg "inainte" pe burta. Doar Protopopescu ce o mai incalca din cand in cand, dar o ia repede peste mustiuc de fiecare data si se retrage iarasi pentru cateva zile in barlogul federatiei. :lol:

Sau cum zice legenda, mai striga cind il apuca..„pamint,pamint...” :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oare ce mai face „piftiuta„?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Oct 2011, 19:34

Popescu Stefan a scris
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

de popescu stefan pe Octombrie 21st, 2011, 10:24 am

Răspunsul va fi in curând cunoscut. FRPS a notificat CIPS asupra situației nou create în organizarea pescuitului sportiv din România, odată cu înființarea federației

Federatia va fi infiintata cind are c.i.s.Deocamdata nu are.Poti dovedii contrariul ,cu proba??Acum,nu sa vii peste un timp si sa zici”nah eu am avut c.i.s.-ul”

Revenind,atita timp cit nu are c.i.s.,nu exista nimic nou in pescuitul romanesc.Ah ,ba da...Romania a luat niste locuri fruntase,de niste pescari sportivi,produsi de „miute in curtea blocului”,premiati”pe malul girlei” in concursuri organizate de structuri ”facute dupa ureche”cu presedinti”decerebrati”

.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 21 Oct 2011, 19:44

Ranga scrie:voua nu vi se pare ceva ciudat aici?
unde au disparut toti aplaudacii lui Popescu si a maretei lui federatiuni? :roll: :roll: :roll:
Nu ca ma consider aplaudac, pentru ca mi se pare un termen penibil, dar eu sunt unul din cei care sustineau si inca sustin ideea de Federatie. Beleaua in cazul de fata este ca de ceva timp am inceput sa am mari dubii legate de posibilitatile lui apsalba de a duce treaba asta la bun sfarsit.
Nu stiu ce face si cum face, dar transparenta aia de care dadea dovada pe la inceputul anului si claritatea cu care vedea lucrurile s-au cam dus pe apa sambetei. Eu acum am impresia ca se bate cu morile de vant in conditiile in care aproape a trecut anul si nu are nici un act doveditor la mana, si nu ma refer la ceva final cat macar ca a pus lucrurile in miscare.

Cu ocazia asta, semlecane (daca imi permiti sa iti zic asa), e posibil sa iti fac pe plac si la anul sa ma poti urmari dand cu batu-n balta si la propriu si la figurat :lol: , in openul LRS. :wink:

Hai noroace si numai bine pescuitului romanesc :bere:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Oct 2011, 20:06

Toata povestea asta cu CIS-ul si federatia sportiva care va rezolva ca prin farmec problemele pescuitului de competitie e mult supraevaluata.
Indiferent de persoana (non grata :D ) lui Popescu, in fond, aceasta federatie nu aduce nimic concret in plus...
Bani de la buget nu vor fi avand in vedere vremurile.
Dreptul de a participa la competitiile internationale (desi si alea sunt supraevaluate...cel putin unele) exista deja pe filiera AGVPS.
Concursurile exista, sunt organizate mai bine sau mai putin bine, dar asta depinde de calitatea si capacitatile oamenilor implicati, nu de existenta unei hartii, chiar daca scrie CIS pe ea.
Asadar, ce aduce concret in plus federatia sportiva?
Vor fi mai multi pesti in apa? Piste de concurs mai bune? Evident NU, gropile excavate pentru balast vor fi bune cel mult pentru concursuri de stationar pentru prescolari...nu pentru competitii cu pretentii.
Vor fi mai ieftine concursurile? Sau premii mai mari? De unde bani ?
De la bugetul de stat nicio sansa.
Sa nu-mi spuneti ca vor face coada sponsorii cand vor auzi ca exista CIS:)
Deci NU
Regulamente mai bune? Tot oamenii din interiorul fenomenului le pot imbunatati... indiferent in ce structura vor fi grupati, federatie sportiva, liga, asociatie, etc
Inca un NU
Si atunci?
Care-i spilu cu federatia?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Oct 2011, 20:44

T. Adrian a scris
Cu ocazia asta, semlecane (daca imi permiti sa iti zic asa), e posibil sa iti fac pe plac si la anul sa ma poti urmari dand cu batu-n balta si la propriu si la figurat , in openul LRS.
Inseamna ca iti trebuie musai un medium-light.Am si un medium daca te intereseaza..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Oct 2011, 23:53

Tavi scrie: Si atunci?
E vaca de muls a lui musiu popescu...ce nu e clar?!....ca nu va da lapte pt toata lumea?!....dar musiu nici nu doreste asa ceva! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Oct 2011, 08:46

Adelin scrie:
Tavi scrie: Si atunci?
E vaca de muls a lui musiu popescu...ce nu e clar?!....ca nu va da lapte pt toata lumea?!....dar musiu nici nu doreste asa ceva! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Atunci organizarea concursurilor de pescuit sportiv de catre clubul vostru pentru stabilirea clasamentelor nationale va deveni o frumoasa amintire. Am urmarit cu atentie concursurile organizate de WSB si dadea pe plus daca scadeai din suma taxelor, cheltuielile.
Ai avut dreptate; vaca voastra de muls va intarca. Sunt convins ca stiti mai bine ca mine cati se zgaraie pe ochi ca nu sunt invitati la masa si ca au dat cu piciorul la o sansa pe care au avut-o.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Oct 2011, 11:15

Iarasi dai cu perdele de fum pe noi ? Explica-i mai bine lui jhonny cum e cu contabilitatea federatiei anterioare, pe care ai falimentat-o cu geniul tau organizatoric si dupa aia mai vorbim !

Concursurile noastre nu te privesc si nu iti dam noi tie socoteala. Suntem privati si nu ti-am bagat tie mana in jeb !:arrow:

In schimb noi te putem trage la socoteala, pentru ca tu vrei sa te hranesti cu bani publici, adica ai fiecaruia dintre noi. :idea:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Oct 2011, 11:49

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu nu dau socoteala la imbecili. Nu are decat sa le ceara la prietenul lui. Esti asa de superficial ca nici nu meriti bagat in seama. Confunzi o asociatie cu o federatie.
Cat despre chestia aia cu privatul, afla ca si federatia sportiva este persoana juridica de drept privat, asa ca eventual ma poti trage de socoteala, nu la socoteala.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 22 Oct 2011, 14:32

Bai jegosule , pe cine faci tu imbecili ? Chiar ti-o cauti, se pare !

Auzi ce tupeu la jegosul asta mort de foame , sa vina aici sa-i faca pe toti imbecili .

Scrie răspuns