Unul dintre acestea, pe care l-am analizat cu foarte mare atentie este (cred ca nu te indoiesti) statutul AGVPSR. Desi l-am analizat articol cu articol, nu am gasit nicaieri ca AGVPSR organizeaza un campionat national, ca se ocupa cu selectarea, pregatirea si asigurarea participarii la competitiile oficiale ale sportivilor romani. [/quote]
Statutul Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi
din România
Adoptat în Congresul Ordinar din data de 20 iunie 2009
Art. 4. - (1) A.G.V.P.S. are următoarele atribuţii.....
f) organizează reuniuni, conferinţe, simpozioane, expoziţii, competiţii sportive în profil şi alte manifestări cinegetice şi de pescuit sportiv şi participă la astfel de manifestări în ţară şi în străinătate;
Art. 15. - (1) Pe lângă consiliu pot funcţiona comisii cu caracter consultativ şi de sprijin, printre care:
d) comisia de pescuit sportiv şi competiţii;
Art. 18. - Organizaţiile afiliate au următoarele drepturi:
g) să ia parte, prin echipe sau concurenţi individuali, la competiţiile sportive şi la alte activităţi de profil, organizate în ţară şi în străinătate;
Art. 19. - Organizaţiile afiliate au următoarele obligaţii:
k) să asigure o instruire corespunzătoare a membrilor vânători şi/sau pescari sportivi, precum şi a angajaţilor proprii;
PESCUIT SPORTIV
1. REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV STATIONAR
CONTINUARE»
2.REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV CU MUSCA ARTIFICIALA
CONTINUARE»
3. REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV LA CRAP
CONTINUARE»
4. REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI DE PESCUIT SPORTIV CU NALUCI ARTIFICIALE - SPINNING
CONTINUARE»
5. CALENDAR COMPETIÅ¢IONAL INTERN DE PESCUIT SPORTIV 2011
CONTINUARE»
Parerea mea e ca numai daca vrei...nu gasesti