CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 24 Oct 2011, 12:45

@ Popescu
Unul dintre acestea, pe care l-am analizat cu foarte mare atentie este (cred ca nu te indoiesti) statutul AGVPSR. Desi l-am analizat articol cu articol, nu am gasit nicaieri ca AGVPSR organizeaza un campionat national, ca se ocupa cu selectarea, pregatirea si asigurarea participarii la competitiile oficiale ale sportivilor romani. [/quote]

Statutul Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi
din România
Adoptat în Congresul Ordinar din data de 20 iunie 2009

Art. 4. - (1) A.G.V.P.S. are următoarele atribuţii.....
f) organizează reuniuni, conferinţe, simpozioane, expoziţii, competiţii sportive în profil şi alte manifestări cinegetice şi de pescuit sportiv şi participă la astfel de manifestări în ţară şi în străinătate;
Art. 15. - (1) Pe lângă consiliu pot funcţiona comisii cu caracter consultativ şi de sprijin, printre care:
d) comisia de pescuit sportiv şi competiţii;
Art. 18. - Organizaţiile afiliate au următoarele drepturi:
g) să ia parte, prin echipe sau concurenţi individuali, la competiţiile sportive şi la alte activităţi de profil, organizate în ţară şi în străinătate;
Art. 19. - Organizaţiile afiliate au următoarele obligaţii:
k) să asigure o instruire corespunzătoare a membrilor vânători şi/sau pescari sportivi, precum şi a angajaţilor proprii;

PESCUIT SPORTIV

1. REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV STATIONAR
CONTINUARE»

2.REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV CU MUSCA ARTIFICIALA
CONTINUARE»

3. REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV LA CRAP
CONTINUARE»

4. REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI DE PESCUIT SPORTIV CU NALUCI ARTIFICIALE - SPINNING
CONTINUARE»

5. CALENDAR COMPETIÅ¢IONAL INTERN DE PESCUIT SPORTIV 2011
CONTINUARE»

Parerea mea e ca numai daca vrei...nu gasesti :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 24 Oct 2011, 12:54

dar nu il mai credeti in nimic din ce zice ... omul asta cum deschide gura (a se citi - scrie vreun cuvant) cum minte ...

are stofa de politician ... inginer care se apuca de politica, motiv pentru care ne si merge atat de bine ... in cazul de fata inginer care se apuca sa reorganizeze el tot pescuitul ... dar scopul e acelasi ...

ps : a nu se intelege ca as avea ceva cu inginerii (e si meseria mea) atat ca e bine ca fiecare sa isi stie locul ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Oct 2011, 13:35

Omul vede numai ceea ce vrea,nu v-ati prins...??N-ati vazut si in textele de lege citate ,sint marite numai expresiile si cuvintele care ii convin lui.Ca si cum ai lua o pagina deziar ,si marchezi acolo numai cuvintele sau propozitiile pe care vrei sa le unesti apoi in ceva dorit de tine si apoi strigi in gura mare”Pai asa scrie in ziar...”..Poti zice ca nu sint scrise in ziar??? :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 24 Oct 2011, 18:43

No, da si eu mi-am luat'o in "basca"....cateva postari mai sus!!!!...asa-i daca parasesti Romania in 2001... si nu in 2002!!!!...mai ratezi cateva "ordonante" in plus :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. Fane, mi-ai tras'o acolo :lol: :lol: :lol: noblesse oblige!!! :oops: :oops:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Oct 2011, 06:45

ticairlandezu scrie:No, da si eu mi-am luat'o in "basca"....cateva postari mai sus!!!!...asa-i daca parasesti Romania in 2001... si nu in 2002!!!!...mai ratezi cateva "ordonante" in plus :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. Fane, mi-ai tras'o acolo :lol: :lol: :lol: noblesse oblige!!! :oops: :oops:
Nu este vorba de asa ceva. Problema cu este ce-i de facut. Baietii astia vocali sunt orbiti de ura impotriva mea, pe care eu personal nu o inteleg, pe simplul motiv ca nu le-am facut nimic. Faptul ca AGVPSR are prins in statut organizarea pescuitului sportiv este un drept al sau. Ceea ce nu se intelege este faptul ca nici macar ei nu sunt mai presus de lege, desi fac asta de multa vreme. Faptul ca nu sunt structura sportiva si practica activitati sportive fara a fi autorizate in acest sens, va duce in final la dizolvarea ei. Odata si odata tot va fi aplicata legea in Romania. Eu sunt un tip rabdator. Insist in continuare. Si stiu ca in interiorul lor criticii mei imi dau dreptate.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2011, 06:56

Asta suna a...."Daca voi nu ma vreti....eu va vreau" :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Oct 2011, 06:56

Stefan Popescu a scris
PS Arbitri sunt postati pe site-ul federatiei
PARTEA I
COMISIA CENTRALA A ARBITRILOR DE PESCUIT SPORTIV

CAPITOLUL I
DISPOZIŢII GENERALE
Articolul 1
1. Organizarea şi desfăşurarea activităţii arbitrilor de Pescuit Sportiv din România se realizează prin Comisia Centrală a Arbitrilor de Pescuit Sportiv, denumita in continuare prescurtat C.C.A.P.S
Articolul 74

Prezentul Regulament a fost aprobat de Comitetul Executiv al F.R.P.S în şedinţa din data de …………. şi intră în vigoare începând cu data de …………

Observ ca Federatia are deja arbitrii.Bun.Totusi,regulamentul in urma caruia au fost„ produsi”acesti arbitrii nu este intrat in vigoare,caci la art.75,citat mai sus nu este trecuta nici o data. :roll:

Apoi am mai vazut in stufosul regulamenr ca
1. În competiţiile de Pescuit sportiv si Casting organizate de F.R.P.S, pot fi delegaţi arbitri după cum urmează:
Pescuit Sportiv şi Casting:
- arbitri stagiari – până la categoria judeţeană;
- arbitri de categoria I-a – până la nivelul Asociaţiilor sau Cluburilor zonale.

- arbitri divizionari – până la nivel national si international, la competitiile organizate de F.R.P.S sau la cererea unor cluburi (asociatii)din strainatate;
2. Arbitrii pot fi delegaţi ca arbitru de rezervă la o categorie imediat superioară;
3. Arbitrii propuşi pentru promovare pot fi delegaţi şi la o categorie imediat superioară;
4. C.C.A.P.S îşi rezervă dreptul de a delega sau nu, orice arbitru de Pescuit Sportiv
Adicatelea arbitrii stagiari(”bibanii„,cum ar veni)nu pot arbitra decit la nivel judetean(care judete,alea vechi sau alea noi,in viziunea Basesciana?)

PROMOVAREA ŞI RETROGRADAREA ARBITRILOR

Articolul 20

1. Obtinerea calitatii de arbitru de Pescuit Sportiv si promovarea acestora într-o categorie superioară se fac pe bază de examen, anual, după cum urmează:
a) arbitru stagiar – după absolvirea cursului şi promovarea examenului;
b) arbitru de categoria I si arbitru divizionar – pe bază de examen teoretic scris şi probe practice (competiţii arbitrate şi note obţinute).

In concluzie,fara sa doresc sa fiu rau,Federatia a format niste arbitrii dupa un regulament care nu este intrat in vigoare.Acestia sint doar arbitrii stagiari,care, conform regulamentului neintrat inca in vigoare pot sa arbitreze cel mult la nivel judetean,avind nevoie de un an de arbitraj pentru a promova in categoria 1,pentru a putea sa arbitreze la nivel de asociatii ori cluburi zonale...
Asadar ca sa formezi arbitrii trebuie sa ai activitatea competitionala,ori Federatia nu are asa ceva.Si daca ar avea concursuri, aceste concursuri nu vor putea fi de anvergura nationala,pentru ca ,atentie,dupa propriul regulament,nu are cine sa le arbitreze ,si asta pentru ca ,proaspetii arbitrii nu sint decit stagiari...deci nu pot arbitra decit la nivel ....judetean :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chiar daca ,conform cu art.23,reduci cu o treime necesarul nr.ului concursurilor arbitrate,arbitrii domniei tale ,d-le Popescu, tot vor avea nevoie de cel putin 8 concursuri ,pentru a putea promova ,si deci de a arbitra competiti la nivel de club ori asociatie...Ori Federatia domniei tale nu a fost capabila sa organizeze..1concurs,1ca nu-i mult...

Nu ma mir atunci ca numele arbitrilor stagiari promovati proaspat,de proaspata (?)federatie,nu este trecut pe site,dupa cum afirmi.Le-o fi rusine oamenilor ca au luat teapa,ti-o fi domniei tale rusine ca nu poti demara niste competiti impiedicat de propriul regulament?? :roll: :roll:
Da nu te necaji, si la footbal se mai da auto gol... :lol: :lol:

Ce planuri are fedratia(?)pentruanul care vine???Ala competitional,binenteles,caci L.R.S.V-A TRIMITE LOT IN EGIPT :wink: :wink: :oops: :oops:
http://www.lrs.ro/blog/?p=841
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Oct 2011, 07:05

@ Fane Popesco

Iarasi vorbesti neadevaruri. A practica sportul este un drept pe care il poti exercita fie prin intermediul structurilor sportive fie in mod independent. Citeste cu atentie Legea sportului sau plateste pe cineva sa ti-o traduca daca nu o poti face singur !

Daca AGVPS este in ilegalitate deoarece practica activitati sportive fara a fi autorizata, atunci in aceeasi ilegalitate a fost si fosta ta federatie FNPSR, care nici ea nu a fost autorizata in acest sens ori constituita ca structura sportiva.
A dizolvat cineva FNPSR-ul pentru treaba asta ???? Nu, pentru ca nu avea cum, nu exista temei legal pentru ceea ce aberezi tu !

Interesant cum ti-ai dat seama de nelegalitate abia acum. Cand fraiereai oamenii prin intermediul FNPSR, organizand concursuri cu premii la Sfantu'-asteapta, atunci nu considerai ca esti in ilegalitate.
Pai daca ar fi asa cum sustii, tu ar trebui sa infunzi puscaria pentru inselaciune, caci ai inselat pescarii prin atragerea lor in activitati ilicite, prezentandu-le ca adevarate situatii nereale, in scopul de a obtine un profit de pe urma lor. Pentru asta se da parnaie !

PS Apropo, cum merge dosarul de inselaciune, care ti s-a deschis in urma plangerii penale formulate de concurentii pagubiti de FNPSR si mneata ? S-au finalizat cercetarile sau mai dureaza ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Oct 2011, 07:14

apsalba scrie:

Problema cu este ce-i de facut. Baietii astia vocali sunt orbiti de ura impotriva mea, pe care eu personal nu o inteleg, pe simplul motiv ca nu le-am facut nimic. Faptul ca AGVPSR are prins in statut organizarea pescuitului sportiv este un drept al sau. Ceea ce nu se intelege este faptul ca nici macar ei nu sunt mai presus de lege, desi fac asta de multa vreme. Faptul ca nu sunt structura sportiva si practica activitati sportive fara a fi autorizate in acest sens, va duce in final la dizolvarea ei. Odata si odata tot va fi aplicata legea in Romania. Eu sunt un tip rabdator. Insist in continuare. Si stiu ca in interiorul lor criticii mei imi dau dreptate.
Da, problema e ce e de facut...
Desfiintam AGVPS, infiintam Federatii sportive, Ligi, asociatii, care apoi se cearta intre ele ne certam intre noi, facem corp de arbitrii, trimitem loturi in tari exotice, ne batem cu caramida in piept ca servim patria pescuind in apele ingrijite de altii...:? ...
Iar in timpul asta apele se duc naibii.
Vom ajunge ca in bancul ala bancul ala cu bordelul, curve n-avem, dar va place organizarea?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Oct 2011, 07:16

@razvan mihuta,
Corect spus. Sportul se practica prin structuri sportive sau independent. Nu exista alta cale legala. Faptul ca pana acum a fost posibil este doar pentru ca nu exista structura sportiva reprezentativa, iar solicitarea suspendarii organizarii acestora o poate face doar o persoana interesata, cum este acum cazul. FNPSR nu a mai organizat competitii tocmai din acest motiv.
Stii de asemenea foarte bine ca dosarul de care vorbesti nu mai are obiect, premiile fiind platita (cu exceptia unor premii minore pentru care titularii nu s-au prezentat sa le ridice) dar o tii langa, doar ca sa poti macula imaginea unui om care nu a facut altceva decat sa creeze cadrul legal de desfasurare a competitiilor sportive de pescuit. Simti ceva dimineata cand te privesti in oglinda?

PS Citeste art. 14 din OG 26/2000.

Scrie răspuns