CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Oct 2011, 11:35

Domnu Popescu, ca veni vorba de megalomanie :lol: :lol: ,da sa nu va suparati pe mine ,din filmuletul acela asa reiese..Cind sinteti filmat din fata ,in camasa alba(cine merge pe santier in camasa alba? :lol: ),si faceti gestul acela cu mina ..asa larg..de parca incadrezi orizontul... :lol: :lol: ,nu mai pot zau asa,parca il vad pe Ceausescu la t.v.,cind eram copchil.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Cum stati cu proiectul Orastie???A-ti turnat fundatiile la casute??A-ti excavat viitoarele piste??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Oct 2011, 11:47

Camasa era galbena, nu alba.
Da am sapat fundatiile, am tras linia electrica si am facut podul peste rau. Luni sapam fundatia pentru pensiune si incepem al doilea lac. Probabil ca betonul se va turna saptamana viitoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Oct 2011, 12:09

:lol: Atentie la excavari ,poate dati si voi de asa ceva
http://www.trombon.ro/national/ciuciu-p ... ii-orastie
:lol: :lol:
Faina chimesa ,oricum..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Oct 2011, 12:19

N-am avut norocul asta. Insa au beneficiat de el constructorii autostrazii Deva Sibiu. Apropo, autostrada trece pe langa lacuri, asa ca ai sansa sa ajungi repede de la Arad cand o sa taie panglica. :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Oct 2011, 12:25

Naaa,io glumeam ,sa nu te superi.. :lol:

In privinta taierii de panglica..nu se stie niciodata...

Da brae,de Rosia Montana,ce parere ai domnia ta??

.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 06 Oct 2011, 12:36

Inca o scurta relatare, dar in legatura cu aspiratiile la recunoasterea FIPS-CIPS.

Serviciul ma trimite de multe ori pe an la Bruxelles, cu treburi ale institutiei unde lucrez. Am profitat de o asemenea deplasare, pentru a ma clarifica asupra eventualei afilieri a federatiei la CIPS. Mi-am aranjat telefonic o audienta de 15 minute la unul dintre vicepresedinti, acesta m-a primit cu amabilitate.
I-am precizat din primul moment ca nu ma reprezint decat pe mine, ca pescar sportiv, dar intrunesc si calitatea de presedinte la o mica asociatie privata de pescari. I-am mai spus ca avem in plan, daca dezvoltarea asociatiei se produce pe coordonatele dorite de noi, sa organizam in Romania, in viitorul nu foarte indepartat,un concurs international la rapitor.
Cele 15 minute s-au transformat in aproape doua ore, am cunoscut un adevarat gentleman, care era la curent cu destul de multe aspecte legate de pescuitul de competitie (si nu numai) din Romania.
A evocat cu placere cateva dintre performantele sportivilor romani la diverse specialitati si s-a declarat "invidios" pe extraordinarul patrimoniu natural pe care-l detine Romania.
A evocat cu placere cele cateva vizite in Romania, ca oaspete al AGVPS, precum si o excelenta "sedinta" de pescuit in Delta Dunarii, in incinta de la Periprava.
Am profitat de ocazie sa-i vorbesc despre initiativa cu federatia si de posibilitatea ca aceasta sa aiba recunoastere internationala (FIPS-CIPS).
Omul stia cate ceva, a zambit si m-a intrebat ce parere am despre initiator, dupa informatiile sale, o persoana "controversata".
Aici am fost eu "diplomat" si i-am dat un raspuns foarte neutru, in primul rand pentru ca nu-mi vorbesc niciodata de rau conationalii.
Concluzia, trasa de interlocutorul meu a fost ca sansele sunt =0 !
AGVPS, chiar daca va dispare ca entitate juridica, va avea succesori, care vor ocupa locul ramas.
Alta entitate din aceeasi tara nu poate fi acceptata, conform statutului CIPS.
Chiar daca, in urma unor fapte grave ale AGVPS (in teorie, posibile), acesta nu poate fi exclus, ci eventual, lipsit de anumite drepturi, intre care cele de reprezentare. Atunci, reprezentarea internationala a Romaniei va fi delegata altui membru, in principiu dintr-o tara vecina.
Lucrurile astea s-au mai intamplat, intre altele cu reprezentarea temporara a tarilor baltice, a tarilor din fosta Jugoslavie, etc.
A mai afirmat ca CIPS nu este sensibila la influente politice sau presiuni de orice alta natura, ca este compusa din gentlemeni cu indelungate si vizibile merite in acest sport, etc. (ma cutremur cand mi-i inchipui pe oamenii aia dand mana cu dl. Stefan Popescu!).
Deci, sanse FNPS la CIPS - nule.

Pentru a evita intrebari ulterioare ale...stiti dvs cui, interlocutorul meu se numeste Roland Marcq, presedintele Comisiei Tehnice CIPS

Scuze daca postarea a fost mai lunga decat doream chiar eu, dar cred ca ajuta la lamurirea unei probleme.

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 06 Oct 2011, 13:05

@cezar.ch
Multumim pentru informatii !
Rugaminrea mea e , daca poti sa trimiti si pe forumul LRS :D .
La sectiunea:
FRPS invita cluburile sportive la dialog

http://www.lrs.ro/f/viewtopic.php?f=13& ... 260#p16260
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Oct 2011, 13:39

:D :D :D :D :D :D
Mincinosul dovedit incearca o abureala demna de un asemenea specimen. Habar nu are ca afilierea se solicita la CIPS, nu la FIPS si se indica la ce federatii doresti sa te inscri. Cetateanul respectiv indicat de mincinos, il poate gasi oricine dand o cautare pe web-ul FIPS. Cat despre reprezentarea Romaniei de alte tari vecine daca mamica lui AGVPS dispare din peisaj, e de tot hazul. Culmea ca, desi dovedit ca mincinos, unii il si cred.
Pentru curiosi, cititi art. 6 pct. 2 lit. b din statutul CIPS si va lamuriti.
http://www.cips-fips.com/cips/download/ ... 20CIPS.pdf

Pentru doctorul in drept, cineva sa-i traduca ce scrie. Ce zici mihuta? Te bagi?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Oricum este interesant aspectul sesizat cum ca FIPS este la curent cu ce se intampla in Romania.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 06 Oct 2011, 14:54

MatrixVR5 scrie:@cezar.ch
Multumim pentru informatii !
Rugaminrea mea e , daca poti sa trimiti si pe forumul LRS :D .
La sectiunea:
FRPS invita cluburile sportive la dialog

http://www.lrs.ro/f/viewtopic.php?f=13& ... 260#p16260
S-a facut !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Oct 2011, 15:10

Timpul prezent:
am inceput (scoala de arbitrii, amenajari de balti, bla bla)
am demarat (bla, bla )
am creat cadrul pentru:
Timpul viitor:
vom obtine CIS
ne vom afilia la FIPS
vom organiza campionate nationale
lista continua aici:
http://www.rapitori.ro/forum/about15171.html
Timpul trecut:
am facut....inca o federatie :D

apsalba a scris:
Trimis: Mie 02 11, 2009 9:50 am
Rezultate, nu vorbe.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns