CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Judecând după după reacţia insultătoare a lui ştefan popescu, se pare că postările mele l-au lovit exact unde doare mai tare, în larga zonă de putreziciune care-l caracterizează.
Cum nu am de gând, nici acum, nici de-acum încolo, să-i fac onoarea unor epitete, îl las în plata Domnului.
Nu pentru el am scris, ci pentru cei care chiar doresc să fie informaţi.
Cum nu am de gând, nici acum, nici de-acum încolo, să-i fac onoarea unor epitete, îl las în plata Domnului.
Nu pentru el am scris, ci pentru cei care chiar doresc să fie informaţi.
- semlecangheorghe
- veteran
Poi la inceput de an competitional afilierea era prezentata drept ”o formalitate”,si C.I.S.-ul drept un fapt implinit.apsalba scrie:Nu am solicitat, inca, afilierea la CIPS. Cand o voi face, veti afla cu totii.semlecangheorghe scrie:Domnu Popescu,de aia nu va primesc aia in cips,ca sinteti pe bune cu xenofobii,zau asa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Acuma vedem ca pina si pentru pronuntarea unei instante in favoarea sau defavoarea obtinerii C.I.S.-ului,a fost nevoie de hotarire judecatoreasca.
Avind in vedere aceste lucruri mai bine ne-ai anunta cind primesti afilierea,nu cind o soliciti.Este o diferenta.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Mai subnormalu , sustinatoru federatiei Shoco inca nu mi-o dat exemplu de tara unde se face dupa cum doresti tu , o incercat sa ma insulte si atata totapsalba scrie:Avocat de doi lei, spune care din structurile enumerate mai jos, sunt autorizate de ANST sa organizeze competitii sportive oficiale:
- AGVPSR
- Liga Romana de Spinnig
- APCR
Care este sancțiune dictata de lege pentru activitati neautorizate?

Tot o dai cu legea sportului pana ii infunda puscaria unde o sa poti infiinta federatia puscariasilor pescari . Ti-am mai spus , sansa ta ii sa pledezi nebun

apsalba scrie: Sambata se finalizeaza Calendarul competitional national si se supun spre avizare regulamentele competitionale care vor deveni legile pescuitului sportiv din Romania; peste aprox. o luna federatia va solicita afilierea la CIPS/FIPS,
Nea Fane, iti propun un pariu pe 1 leu.apsalba scrie:
Nu am solicitat, inca, afilierea la CIPS. Cand o voi face, veti afla cu totii.
Pana 31.12.2012 nu vei obtine afilierea FRPSC la CIPS/FIPS.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
- Bass Assassin
- senior
In fond pe escroc nu-l intereseaza decat banii , avem dovada incontenstabila aici :
Nu uita că obiectivul nostru este scoaterea din vocabular a modelului actual unde participarea la competiții se face pe banii participanților.
Modelul sau este sa merga la competitii toti aceia care-i sufla'n *** lui ,si asta , pe banii fraierilor pe care vrea sa-i inregimenteze fortat in federatie . Din aceasta cauza ,face spume la gura , minte si cauta sa ocoleasca subiectul disocierii pescuitului recreativ de cel competitional .Pentru ca escrocul stie doar un singur lucru , daca vrei sa pescuiesti trebuie neaparat sa cotizezi la federatia .
Nu uita că obiectivul nostru este scoaterea din vocabular a modelului actual unde participarea la competiții se face pe banii participanților.
Modelul sau este sa merga la competitii toti aceia care-i sufla'n *** lui ,si asta , pe banii fraierilor pe care vrea sa-i inregimenteze fortat in federatie . Din aceasta cauza ,face spume la gura , minte si cauta sa ocoleasca subiectul disocierii pescuitului recreativ de cel competitional .Pentru ca escrocul stie doar un singur lucru , daca vrei sa pescuiesti trebuie neaparat sa cotizezi la federatia .
Cum ar veni, daca eu bat mingea in fata blocului sau pe plaja, trebuie sa fiu inscris in Federatia de fotbal a lui Mircea Sandu ?Bass Assassin scrie:In fond pe escroc nu-l intereseaza decat banii , avem dovada incontenstabila aici :
Ca sa pescuiesc cateva ore, de placere, pe Arges trebuie sa ma legitimez la Federatia fantoma ?
E tare de tot !

- Bass Assassin
- senior
D-le Cezar , chiar nu-i de ras
Escrocul si acolitii sai , se pot urmarii topicurile forumului , inafara de controlul total a tot ce inseamna pescuit sportiv , doresc si controlul resursei piscicole si suprafetelor de apa . Asta chiar este paranoia !
Se pare ca, niste oameni care se cred "inteligenti" , au gasit o sursa inepuizabila de facut bani intr-o federatie de pescuit sportiv .
Dupa cum stiti , cele mai bune si profitabile afaceri se fac cu STATUL , si daca acestia n-au mai avut loc in alte afaceri, s-au gandit ei sa se transforme in bugetari prin infiintarea acestei federatii . Cum mai poti primi pomana sub forma de subventii in alt fel ?
Problema este insa ca , daca era doar o federatie sportiva de pescuit care sa reprezinte interesele escarilor de competitie , poate , nu avea nimeni nimic de comentat . Dar in halul in care pune problema acest escroc penal , deja se intrece orice masura .
Escrocul si acolitii sai , se pot urmarii topicurile forumului , inafara de controlul total a tot ce inseamna pescuit sportiv , doresc si controlul resursei piscicole si suprafetelor de apa . Asta chiar este paranoia !
Se pare ca, niste oameni care se cred "inteligenti" , au gasit o sursa inepuizabila de facut bani intr-o federatie de pescuit sportiv .
Dupa cum stiti , cele mai bune si profitabile afaceri se fac cu STATUL , si daca acestia n-au mai avut loc in alte afaceri, s-au gandit ei sa se transforme in bugetari prin infiintarea acestei federatii . Cum mai poti primi pomana sub forma de subventii in alt fel ?
Problema este insa ca , daca era doar o federatie sportiva de pescuit care sa reprezinte interesele escarilor de competitie , poate , nu avea nimeni nimic de comentat . Dar in halul in care pune problema acest escroc penal , deja se intrece orice masura .
De acord !Bass Assassin scrie:D-le Cezar , chiar nu-i de ras
Imi pare rau ca nu i-am urmarit mai indeaproape "evolutia" !
pescarii sportivi il merita pe Popescu.....
oi platitoare de permise la stat , n-au facut si nu fac nimic decat sa carcoteasca pe forumuri macinati de orgolii idioate in timp ce escroci ca el , le infiinteaza federatia sub nas si acu ii vrea de oi platitoare la el in tarc ....
pentru asta nici o solutie nu e hilara , gen pescuiesc sportiv la bloc , deci platesc la federatie ( visele lui financiar -umede)
nici darea in judecata a lrs cerand dizolvarea lrs....de se p...pe ea judecatoarea de ras cand a citit speta ....
nici postarea pe forumuri de fly gen , am rezervat la osim denumirea .....de maine sunteti ilegali .....( CIS-ul e facultativ )
Boala la cap a unora ce se cred destepti ....+ inertia maxima a celor care stau si nu fac nimic in afara de plati ....asa din obisnuinta anuala
Multumiri lui cezar ch , pt postarea cu adrearea la FIPS CIPS ...o banuiam dar acum e certitudine ....alt vis umed popescian
platiti baieti , platiti permise sa faceti p....mare cand la unu cand la altu....
dati-i cu flit lu popescu ca si-a lipit nasu de vitrina permiselor dar sa nu cumva sa mergeti la ajvps sa va cereti drepturile si sa-i puneti sa pazeasca/populeze de banii deja platiti de voi .....doar platiti si va vaitati ....patria va vrea cotizatori
oi platitoare de permise la stat , n-au facut si nu fac nimic decat sa carcoteasca pe forumuri macinati de orgolii idioate in timp ce escroci ca el , le infiinteaza federatia sub nas si acu ii vrea de oi platitoare la el in tarc ....
pentru asta nici o solutie nu e hilara , gen pescuiesc sportiv la bloc , deci platesc la federatie ( visele lui financiar -umede)
nici darea in judecata a lrs cerand dizolvarea lrs....de se p...pe ea judecatoarea de ras cand a citit speta ....
nici postarea pe forumuri de fly gen , am rezervat la osim denumirea .....de maine sunteti ilegali .....( CIS-ul e facultativ )
Boala la cap a unora ce se cred destepti ....+ inertia maxima a celor care stau si nu fac nimic in afara de plati ....asa din obisnuinta anuala
Multumiri lui cezar ch , pt postarea cu adrearea la FIPS CIPS ...o banuiam dar acum e certitudine ....alt vis umed popescian
platiti baieti , platiti permise sa faceti p....mare cand la unu cand la altu....
dati-i cu flit lu popescu ca si-a lipit nasu de vitrina permiselor dar sa nu cumva sa mergeti la ajvps sa va cereti drepturile si sa-i puneti sa pazeasca/populeze de banii deja platiti de voi .....doar platiti si va vaitati ....patria va vrea cotizatori
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.