CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 11 Oct 2011, 10:56

Judecând după după reacţia insultătoare a lui ştefan popescu, se pare că postările mele l-au lovit exact unde doare mai tare, în larga zonă de putreziciune care-l caracterizează.
Cum nu am de gând, nici acum, nici de-acum încolo, să-i fac onoarea unor epitete, îl las în plata Domnului.
Nu pentru el am scris, ci pentru cei care chiar doresc să fie informaţi.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Oct 2011, 11:19

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Domnu Popescu,de aia nu va primesc aia in cips,ca sinteti pe bune cu xenofobii,zau asa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu am solicitat, inca, afilierea la CIPS. Cand o voi face, veti afla cu totii.
Poi la inceput de an competitional afilierea era prezentata drept ”o formalitate”,si C.I.S.-ul drept un fapt implinit.

Acuma vedem ca pina si pentru pronuntarea unei instante in favoarea sau defavoarea obtinerii C.I.S.-ului,a fost nevoie de hotarire judecatoreasca.

Avind in vedere aceste lucruri mai bine ne-ai anunta cind primesti afilierea,nu cind o soliciti.Este o diferenta.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Oct 2011, 11:32

apsalba scrie:Avocat de doi lei, spune care din structurile enumerate mai jos, sunt autorizate de ANST sa organizeze competitii sportive oficiale:

- AGVPSR
- Liga Romana de Spinnig
- APCR

Care este sancțiune dictata de lege pentru activitati neautorizate?
Mai subnormalu , sustinatoru federatiei Shoco inca nu mi-o dat exemplu de tara unde se face dupa cum doresti tu , o incercat sa ma insulte si atata tot :lol:

Tot o dai cu legea sportului pana ii infunda puscaria unde o sa poti infiinta federatia puscariasilor pescari . Ti-am mai spus , sansa ta ii sa pledezi nebun :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Oct 2011, 12:04

apsalba scrie: Sambata se finalizeaza Calendarul competitional national si se supun spre avizare regulamentele competitionale care vor deveni legile pescuitului sportiv din Romania; peste aprox. o luna federatia va solicita afilierea la CIPS/FIPS,
apsalba scrie:

Nu am solicitat, inca, afilierea la CIPS. Cand o voi face, veti afla cu totii.
Nea Fane, iti propun un pariu pe 1 leu.
Pana 31.12.2012 nu vei obtine afilierea FRPSC la CIPS/FIPS.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Oct 2011, 12:35

Eu as zice ca mai mult dureaza sa te bage domnii de acolo in seama..Cum ziceam A.J.V.P.S.este membru fondator...Nus cum o sa treceti peste asta..Pa bune si fara ofense..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 11 Oct 2011, 12:37

In fond pe escroc nu-l intereseaza decat banii , avem dovada incontenstabila aici :

Nu uita că obiectivul nostru este scoaterea din vocabular a modelului actual unde participarea la competiții se face pe banii participanților.

Modelul sau este sa merga la competitii toti aceia care-i sufla'n *** lui ,si asta , pe banii fraierilor pe care vrea sa-i inregimenteze fortat in federatie . Din aceasta cauza ,face spume la gura , minte si cauta sa ocoleasca subiectul disocierii pescuitului recreativ de cel competitional .Pentru ca escrocul stie doar un singur lucru , daca vrei sa pescuiesti trebuie neaparat sa cotizezi la federatia .

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 11 Oct 2011, 13:03

Bass Assassin scrie:In fond pe escroc nu-l intereseaza decat banii , avem dovada incontenstabila aici :

Nu uita că obiectivul nostru este scoaterea din vocabular a modelului actual unde participarea la competiții se face pe banii participanților.

Modelul sau este sa merga la competitii toti aceia care-i sufla'n *** lui ,si asta , pe banii fraierilor pe care vrea sa-i inregimenteze fortat in federatie . Din aceasta cauza ,face spume la gura , minte si cauta sa ocoleasca subiectul disocierii pescuitului recreativ de cel competitional .Pentru ca escrocul stie doar un singur lucru , daca vrei sa pescuiesti trebuie neaparat sa cotizezi la federatia .
Cum ar veni, daca eu bat mingea in fata blocului sau pe plaja, trebuie sa fiu inscris in Federatia de fotbal a lui Mircea Sandu ?
Ca sa pescuiesc cateva ore, de placere, pe Arges trebuie sa ma legitimez la Federatia fantoma ?
E tare de tot ! :D :D :D :D :D :D

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 11 Oct 2011, 13:47

D-le Cezar , chiar nu-i de ras
Escrocul si acolitii sai , se pot urmarii topicurile forumului , inafara de controlul total a tot ce inseamna pescuit sportiv , doresc si controlul resursei piscicole si suprafetelor de apa . Asta chiar este paranoia !
Se pare ca, niste oameni care se cred "inteligenti" , au gasit o sursa inepuizabila de facut bani intr-o federatie de pescuit sportiv .
Dupa cum stiti , cele mai bune si profitabile afaceri se fac cu STATUL , si daca acestia n-au mai avut loc in alte afaceri, s-au gandit ei sa se transforme in bugetari prin infiintarea acestei federatii . Cum mai poti primi pomana sub forma de subventii in alt fel ?
Problema este insa ca , daca era doar o federatie sportiva de pescuit care sa reprezinte interesele escarilor de competitie , poate , nu avea nimeni nimic de comentat . Dar in halul in care pune problema acest escroc penal , deja se intrece orice masura .

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 11 Oct 2011, 13:50

Bass Assassin scrie:D-le Cezar , chiar nu-i de ras
Escrocul si acolitii sai , se pot urmarii topicurile forumului , inafara de controlul total a tot ce inseamna pescuit sportiv , doresc si controlul resursei piscicole si suprafetelor de apa . Asta chiar este paranoia !
Se pare ca, niste oameni care se cred "inteligenti" , au gasit o sursa inepuizabila de facut bani intr-o federatie de pescuit sportiv .
Dupa cum stiti , cele mai bune si profitabile afaceri se fac cu STATUL , si daca acestia n-au mai avut loc in alte afaceri, s-au gandit ei sa se transforme in bugetari prin infiintarea acestei federatii . Cum mai poti primi pomana sub forma de subventii in alt fel ?
Problema este insa ca , daca era doar o federatie sportiva de pescuit care sa reprezinte interesele escarilor de competitie , poate , nu avea nimeni nimic de comentat . Dar in halul in care pune problema acest escroc penal , deja se intrece orice masura .
De acord !

Imi pare rau ca nu i-am urmarit mai indeaproape "evolutia" !

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Oct 2011, 14:14

pescarii sportivi il merita pe Popescu.....
oi platitoare de permise la stat , n-au facut si nu fac nimic decat sa carcoteasca pe forumuri macinati de orgolii idioate in timp ce escroci ca el , le infiinteaza federatia sub nas si acu ii vrea de oi platitoare la el in tarc ....

pentru asta nici o solutie nu e hilara , gen pescuiesc sportiv la bloc , deci platesc la federatie ( visele lui financiar -umede)
nici darea in judecata a lrs cerand dizolvarea lrs....de se p...pe ea judecatoarea de ras cand a citit speta ....
nici postarea pe forumuri de fly gen , am rezervat la osim denumirea .....de maine sunteti ilegali .....( CIS-ul e facultativ )

Boala la cap a unora ce se cred destepti ....+ inertia maxima a celor care stau si nu fac nimic in afara de plati ....asa din obisnuinta anuala

Multumiri lui cezar ch , pt postarea cu adrearea la FIPS CIPS ...o banuiam dar acum e certitudine ....alt vis umed popescian

platiti baieti , platiti permise sa faceti p....mare cand la unu cand la altu....

dati-i cu flit lu popescu ca si-a lipit nasu de vitrina permiselor dar sa nu cumva sa mergeti la ajvps sa va cereti drepturile si sa-i puneti sa pazeasca/populeze de banii deja platiti de voi .....doar platiti si va vaitati ....patria va vrea cotizatori
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns