discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
MuskMd
- veteran

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
cezar.ch
- veteran

pikeman scrie:@cezar
verticalitatea, imi place

la fel si postarea de pe topicul cu - concursul
cred ca am avut onoarea sa stam de vorba la Siriu(la masa la cabana impreauna cu Vali Stratonov) - daca nu va confund
numa bine
Nu ma confundati. Am fost anul trecut la Siriu, am stat la masa cu Vali Statonov, tin minte convorbirea cu mai multi oameni de calitate prezenti acolo. Nu pot face insa legatura dintre nickname si persoana.
Mi-au facut insa mare placere discutiile de atunci, cu cei prezenti la Siriu, cu concurentii din turneul LRS si persoanele din anturajul lor !
-
apsalba
- veteran

cezar.ch
Postati va rog convorbirea. Pana atunci pentru mine sunteti un mincinos ordinar.
PS Nu stiu ce v-au informat delegatii dumneavoastra, dar vad ca unii s-au inscris la curs.
-
cezar.ch
- veteran

apsalba scrie:cezar.ch
Postati va rog convorbirea. Pana atunci pentru mine sunteti un mincinos ordinar.
PS Nu stiu ce v-au informat delegatii dumneavoastra, dar vad ca unii s-au inscris la curs.
Domnule Popescu, nu ma pun la mintea dvs. si nici nu intru in acest joc.
Nu ma intereseaza nici macar un referendum pe subiectul "cine minte dintre noi doi".
Este singurul raspuns pe care-l primiti de la mine !
Dialogul intre noi doi nu este posibil, din multe motive, intre care cel moral este pe primul plan.
-
apsalba
- veteran

Nu ma intereseaza un dialog cu dumneavoastra. Ati facut o afirmatie publica de natura sa-mi afecteze imaginea, pe care v-am solicitat sa o probati. Este clar ca nu aveti nici o inregistrare. Ramane cu am stabilit. Sunte-ti un mincinos ordinar. Unde este chestia aia cu morala?
PS Oare domnul Iancu Dumitrescu poate proba afirmatia dumneavoastra privind megalomania? Il stiu un om onest si il rog sa intervina.
-
pikeman
- veteran

-
apsalba scrie:Nu ma intereseaza un dialog cu dumneavoastra. Ati facut o afirmatie publica de natura sa-mi afecteze imaginea, pe care v-am solicitat sa o probati.
bre mincinos ordinar (ups ti-am afectat imaginea

) domnul cezar nu a facut decat sa iti afecteze in sens pozitiv imaginea, adica ai mai urcat in top cu inca o persoana care nu te agreeaza

hai, inca putin si ajungi pe podium, premierea se tine la Sibiu, pe Podul Mincinosilor

adevaru e ca imi cer scuze in numele domnului cezar pentru ca a indraznit sa iti afecteze imaginea pe cand tu te descurcai asa de bine singur

-
Dumitrescu Iancu
- utilizator constant

Domnule Popescu,am participat la acea sedinta de la Alba-Iulia, am mai pastrat o vreme lagatura cu dl.Dragomir, pe subiete legate strict de arbitraj, dupa care contactele au incetat...Nu am intervenit niciodata in discutiile contradictorii privind Federatia sau persoana domniei-voastre si nici nu am de gand sa o fac pe viitor!Sanatate si succes va doresc!
-
SF
- veteran

apsalba scrie: Ati facut o afirmatie publica de natura sa-mi afecteze imaginea, pe care v-am solicitat sa o probati.
Stai ma linistit , iti spune lumea-n fata de multa vreme a esti mincinos , hot si megaloman !
Si mai ales nerusinat , cu obrazu cat anvelopa de la tractor
Bani ai promis si la amatori de ciolan , nemuncit , sustinatorii tai care acuma nu-i vad

-
apsalba
- veteran

Dumitrescu Iancu scrie:Domnule Popescu,am participat la acea sedinta de la Alba-Iulia, am mai pastrat o vreme lagatura cu dl.Dragomir, pe subiete legate strict de arbitraj, dupa care contactele au incetat...Nu am intervenit niciodata in discutiile contradictorii privind Federatia sau persoana domniei-voastre si nici nu am de gand sa o fac pe viitor!Sanatate si succes va doresc!
Intradevar, a fost adunarea constitutiva a federatiei. Problema este ca dl. cezar.ch v-a pus in gura niste cuvinte pe care le-ati fi spus persoanei sale si de care eu ma indoiesc ca le-ati rostit. Indirect dumnealui va face mincinos, intrucat face trimitere la persoana dumneavoastra. Ma intrebam de unde a reiesit megalomania, intrucat discutia a fost pe un subiect precis, constituirea federatiei si care a fost o discutie aplicata.
Atat. Multumesc pentru decenta.
-
anem
- veteran

apsalba scrie:... o afirmatie publica de natura sa-mi afecteze imaginea ...

asta a fost una dintre cele mai bune replici ale tale ...
care imagine
mincinosule? nu ti-a afectat catusi de putin ceea ce deja singur ti-ai creeat ... doar a conturat-o putin mai bine !!!
auzi la el ... imaginea lui ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...