CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Oct 2011, 22:22

S-a transformat intr-o societate secreta, a carei prezenta poate fi doar intuita in umbra si ai carei membrii au adoptat Omerta.
Mai au un pic si adopta legea tacerii si intre ei, daca n-or fi facut-o deja ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Oct 2011, 05:13

Popescu Stefan a scris
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

de popescu stefan pe Octombrie 4th, 2011, 7:35 am

nucus scrie:E parerea ta ! In alte conditii ai avea alte pareri .Pe fane minciuna il descalifica toata asazisa sa activitate. Cind n-a reusit sa organizeze un singur concurs si tot il mai ti la pieptul tau ,eu nu am ce sa mai zic .

Se pare că ai ceva lacune în ceea ce priveste persoana mea. Am să-ți dau câteva lămuriri ca să nu mai umbli pe arătură.
Nu este treaba mea să organizez competiții. Federația are o comisie specială constituită în acest sens. Atribuțiile mele (în calitatea pe care acum o dețin) le gasești în statutul federației. De când am apărut în acest fenomen, am încercat să-i creez un cadru legal de desfășurare, nu să obțin performanțe sportive, întrucât nu mai sunt la o vârstă care mi-ar permite așa ceva. Din câte știu, am fost singurul care m-am luat de piept cu un sistem anacronic și corupt. Prioritățile mele sunt deocamdată trei:
- să reușesc să bugetez activitatea federației
- să-i asigur infrastructura pentru pregătirea loturilor naționale
- să o afiliez internațional.
Cred că sunt suficiente pentru această perioadă.
Ar fi interesant să vizionezi web site-ul federației și ai vedea că și-a intrat în atribuții. Este prima acțiune de autorizare și licențiere a arbitrilor de pescuit sportiv. Interesul cred că este satisfăcător, având în vedere că în prima serie sunt deja 35 de cursanți.

Care va sa zica treaba e urmatoarea,cind a fost problema cu c.i.s.-ul L.R.S.-ului,a-ti zis ca tot ceea ce organizeaza l.r.s.,este ilegal,ca n-are c.i.s.
Acuma voi nu aveti c.i.s.,deci nu sinteti inca recunoscuti de Ministerul Sportului,dar organizati cursuri de arbitrii...Cum vine asta ,ca eu nu pricep??Ce autoritate aveti voi in domeniu??
Cum ar fi sa incep eu formalitatile sa devin instructor auto,si INAINTE sa am autorizarea si pregatirea in domeniu,sa ma apuc sa iau elevi in vederea pregatirii pentru examenul de sofer???
Aia 35 de nefericiti,stiu ca au luat teapa??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 05 Oct 2011, 09:40

Escrocul spune pe un alt forum :

FRPS a început cursurile de pregătire și licențiere a arbitrilor pentru competițiile oficiale de pescuit sportiv. Tematica și procedurile de susținere a cursurilor se găsesc pe http://www.frpsc.ro
Prima serie de pregătire are 35 de cursanți.
Persoanele care doresc să participe la aceste cursuri pot contacta federația în acest sens. Numărul arbitrilor ce vor fi licențiați de federație pentru anul 2012 este de 400 de persoane.

Inseamna ca e plina tara de "oameni inteligenti " !
Cum poti oare sa ajungi in asa stadiu de indobitocire incat sa crezi minciunile ordinare ale lui Popescu escrocul ?
Cum sa faci cursuri de licentiere arbitri cand tu n-ai recunoastere , nici nationala , nici internationala .
Pai cine iti da dreptul escrocule sa organizezi cursuri de licentiere ?
Si mai grav , cine sunt aceia care predau asemenea cursuri , ce pregatire si competente in domeniu au ?
Sa trezit escrocul ca are nevoie de bani si nu stia cum sa-i prosteasca pe fraieri , uite ca a gasit escrocul o metoda ... sa nu va inchipuiti ca aceste cursuri sunt gratuite . Si-a facut socoteala, si ,de 400 de fraieri are el nevoie pentru anul viitor . Si asta nu-i nimic , la anul deschide si scoala de antrenori ca este prea mica suma doar din arbitri si prea multi sunt de fraierit
Da' chiar nu-l scuipa nimeni in gura pe acest escroc penal , atat de mare este prostia in tara asta ?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 05 Oct 2011, 09:50

Bass Assassin ... scrie aici si sursa de unde ai luat textul si in felul asta daca un user are si pe respectivul forum cont atunci poate sa bage si acolo vreun mesaj de atentionare sa nu fie prostiti oamenii de jegul asta luand a buna ce varsa pe net fanica ... :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 05 Oct 2011, 09:56

saraca victima ... :lol:

asta scrie fanica pe un alt forum :
Intrebarea este de ce toată suflarea din pescuitul sportiv așteaptă să o fac singur și nu se implică? Răspunsul cred că îl am, dar mi-e jenă să-l fac public.
raspunsul : pentru ca nimeni nu vrea sa iti fie alaturi prin procese si cu atat mai putin in spatele unor gratii ruginite ... si pentru ca nu toata lumea e hoata, asemeni tie si nici naiva asemeni a vreo 2,3 indivizi care s-au lipit de tine crezand ca le cumperi JDM-uri si o sa mearga pe banii pescarilor amatori prin tari straine la pescuit ... :oops:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 05 Oct 2011, 09:56

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 05 Oct 2011, 11:11

Interesant este si acest topic :

http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=27&t=7798

aici se vede cine este cu adevarat acest escroc penal

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 05 Oct 2011, 11:15

"In urma discutiilor avute cu cativa pescari , arbitrii si patroni de balta, iata ce am aflat.
Tata Nitu : " Un excroc. Are sa ii dea baiatului meu, Irinel Nitu, 60 de milioane de lei. Si nu mai dam de el !"

De asemenea, mai au de primit banii si Pista Brasov- 40 de milioane, precum si George Galita-30 de milioane.

Ruxandra Coc, administrator Doripesco , nu a incasat nici ea taxa de inchiriere a lacului !

Comisia de arbitrii a fost si ea excrocata , fiind dusi cu vorba pana au renuntat sa mai sune sa-si ceara banii !

Ca sa vedeti cine vrea sa se ocupe de noi, pescarii...."

:lol: :lol: :lol:

baxman
junior
junior

Mesaj de baxman » 05 Oct 2011, 11:26

un nebun arunca piatra intr-o balta

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 05 Oct 2011, 20:16

Dar pacaleli si bani furati la APSAlba, peste un miliard, zii nea FFFF, nu te mai ascunde ca uite ca te stie toata lumea.

APSAlba nu mai are bani nici pentru avocati, nici pentru expertiza, desi a recuperat toata CONTABILITATEA intocmita si condusa de excroc de la infiintare si pina la INSOLVENTA.
Ziceau baietii de acolo (presedintele actual BELE,) ca te sperii cite prostii si ilegalitati sunt in actele contabile.

Scrie răspuns