Mai au un pic si adopta legea tacerii si intre ei, daca n-or fi facut-o deja !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de popescu stefan pe Octombrie 4th, 2011, 7:35 am
nucus scrie:E parerea ta ! In alte conditii ai avea alte pareri .Pe fane minciuna il descalifica toata asazisa sa activitate. Cind n-a reusit sa organizeze un singur concurs si tot il mai ti la pieptul tau ,eu nu am ce sa mai zic .
Se pare că ai ceva lacune în ceea ce priveste persoana mea. Am să-ți dau câteva lămuriri ca să nu mai umbli pe arătură.
Nu este treaba mea să organizez competiții. Federația are o comisie specială constituită în acest sens. Atribuțiile mele (în calitatea pe care acum o dețin) le gasești în statutul federației. De când am apărut în acest fenomen, am încercat să-i creez un cadru legal de desfășurare, nu să obțin performanțe sportive, întrucât nu mai sunt la o vârstă care mi-ar permite așa ceva. Din câte știu, am fost singurul care m-am luat de piept cu un sistem anacronic și corupt. Prioritățile mele sunt deocamdată trei:
- să reușesc să bugetez activitatea federației
- să-i asigur infrastructura pentru pregătirea loturilor naționale
- să o afiliez internațional.
Cred că sunt suficiente pentru această perioadă.
Ar fi interesant să vizionezi web site-ul federației și ai vedea că și-a intrat în atribuții. Este prima acțiune de autorizare și licențiere a arbitrilor de pescuit sportiv. Interesul cred că este satisfăcător, având în vedere că în prima serie sunt deja 35 de cursanți.
raspunsul : pentru ca nimeni nu vrea sa iti fie alaturi prin procese si cu atat mai putin in spatele unor gratii ruginite ... si pentru ca nu toata lumea e hoata, asemeni tie si nici naiva asemeni a vreo 2,3 indivizi care s-au lipit de tine crezand ca le cumperi JDM-uri si o sa mearga pe banii pescarilor amatori prin tari straine la pescuit ...Intrebarea este de ce toată suflarea din pescuitul sportiv așteaptă să o fac singur și nu se implică? Răspunsul cred că îl am, dar mi-e jenă să-l fac public.