Ba prostanacule, ma confunzi in continuare, cu nu stiu ce netrebnici de ai tai cu care te-ai inhaitat.apsalba scrie:Acuma, dac? tot ?tiu cine e?ti, s?-?i zic vreo dou?. ?la la care zici c? este sacul cu documente, te-a acuzat c? au disp?rut banii asocia?iei de la noul sediu unde se mutase asocia?ie ?i te acuz? direct pe tine. Sau nu tu ai c?rat sacul?apsalba scrie:pune-o!
Î?i mai dau ni?te sfaturi; vezi c? ai doi copii mici ?i Dumnezeu nu bate cu parul.
PS Sculele pe care mi le-ai furat de la biroul, le mai ai? Dar pe?tii pe care i-ai furat din ma?ina care mergea cu ei la No?lac s? populeze balta, mai tr?iesc?
Mai vrei s? spun ?i cum te cheam?? Ai uitat c? te-am adunat de pe drumuri ?i ?i-am dat salariu ani de zile?
Numele poti sa-l pui, da repede, sa vad si eu....cum ma chiama(in inchipuirile tale)!!!! Dar tu tot acel comunist lefter ramai, ia zii pe cine ai trimis la Noslac sa populeze balta si de unde ai avut tu bani sa cumperi peste????
Asta de care zici ca a furat aia si aia era probabil prietenul tau CEL MAI BUN si nu stiati care fura mai mult?????
Oricum cu mine mai ai de "tras", nu crezi????
PS. Nu te lua de familia lu nu stiu cine, ca ii ajungi urma!!!!!!! Ai ajuns sa apelezi la copii, nu se face, mai caracter infect, nu????