Ba prostanacule, ma confunzi in continuare, cu nu stiu ce netrebnici de ai tai cu care te-ai inhaitat.apsalba scrie:Acuma, dacă tot știu cine ești, să-ți zic vreo două. Ăla la care zici că este sacul cu documente, te-a acuzat că au dispărut banii asociației de la noul sediu unde se mutase asociație și te acuză direct pe tine. Sau nu tu ai cărat sacul?apsalba scrie:pune-o!
Îți mai dau niște sfaturi; vezi că ai doi copii mici și Dumnezeu nu bate cu parul.
PS Sculele pe care mi le-ai furat de la biroul, le mai ai? Dar peștii pe care i-ai furat din mașina care mergea cu ei la Noșlac să populeze balta, mai trăiesc?
Mai vrei să spun și cum te cheamă? Ai uitat că te-am adunat de pe drumuri și ți-am dat salariu ani de zile?
Numele poti sa-l pui, da repede, sa vad si eu....cum ma chiama(in inchipuirile tale)!!!! Dar tu tot acel comunist lefter ramai, ia zii pe cine ai trimis la Noslac sa populeze balta si de unde ai avut tu bani sa cumperi peste????
Asta de care zici ca a furat aia si aia era probabil prietenul tau CEL MAI BUN si nu stiati care fura mai mult?????
Oricum cu mine mai ai de "tras", nu crezi????
PS. Nu te lua de familia lu nu stiu cine, ca ii ajungi urma!!!!!!! Ai ajuns sa apelezi la copii, nu se face, mai caracter infect, nu????