CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de jhonny » 27 Dec 2013, 12:18

apsalba scrie:
apsalba scrie:pune-o!
Acuma, dacă tot știu cine ești, să-ți zic vreo două. Ăla la care zici că este sacul cu documente, te-a acuzat că au dispărut banii asociației de la noul sediu unde se mutase asociație și te acuză direct pe tine. Sau nu tu ai cărat sacul?
Îți mai dau niște sfaturi; vezi că ai doi copii mici și Dumnezeu nu bate cu parul.
PS Sculele pe care mi le-ai furat de la biroul, le mai ai? Dar peștii pe care i-ai furat din mașina care mergea cu ei la Noșlac să populeze balta, mai trăiesc?
Mai vrei să spun și cum te cheamă? Ai uitat că te-am adunat de pe drumuri și ți-am dat salariu ani de zile?
Ba prostanacule, ma confunzi in continuare, cu nu stiu ce netrebnici de ai tai cu care te-ai inhaitat.
Numele poti sa-l pui, da repede, sa vad si eu....cum ma chiama(in inchipuirile tale)!!!! Dar tu tot acel comunist lefter ramai, ia zii pe cine ai trimis la Noslac sa populeze balta si de unde ai avut tu bani sa cumperi peste????
Asta de care zici ca a furat aia si aia era probabil prietenul tau CEL MAI BUN si nu stiati care fura mai mult?????
Oricum cu mine mai ai de "tras", nu crezi????

PS. Nu te lua de familia lu nu stiu cine, ca ii ajungi urma!!!!!!! Ai ajuns sa apelezi la copii, nu se face, mai caracter infect, nu???? :| :| :| :|

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Dec 2013, 12:30

BIG LIKE Gigi!!

Ce faci ma MUTULE, nu zici nimic, ca musafiri nu ai de ziua ta, cine drak mai vine la tine ???????
Vezi cate minciuni ai scris pe forum, astea raman scrise si te acuza, nu ?????

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Dec 2013, 12:40

zavera, mulțam de urări. M-a prins așa o durere mare, în cot.
Apropo, scuzele alea când le prezinți?
PS Roata s-a pus în miscare demult și nu mai poate fi oprită. Numai că ea merge în sens invers de cum crezi tu! Oricum, o să țin cont de ce scrii tu pe aici!
Cât despre performerii pescuitului sportiv, ei pot fi contactați doar de când a fost autorizată federația. Restul vor trebui să-și demonstreze această calitate. Apropo, nu știi că titlurile câștigate în competițiile oficiale internaționale aparțin României? Înseamnă că anumiți băieți au subtilizat niște medalii care aparțin țării. Dar tu nu ai de unde să știi asta. Cu atât mai puțin ei!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 27 Dec 2013, 12:55

apsalba scrie:zavera, mulțam de urări. M-a prins așa o durere mare, în cot.
PS Roata s-a pus în miscare demult și nu mai poate fi oprită. Numai că ea merge în sens invers de cum crezi tu! Oricum, o să țin cont de ce scrii tu pe aici!
Cât despre performerii pescuitului sportiv, ei pot fi contactați doar de când a fost autorizată federația. Restul vor trebui să-și demonstreze această calitate. Apropo, nu știi că titlurile câștigate în competițiile oficiale internaționale aparțin României? Înseamnă că anumiți băieți au subtilizat niște medalii care aparțin țării. Dar tu nu ai de unde să știi asta. Cu atât mai puțin ei!
Asta cu titlurile care apartin Romaniei (cu participari ilegale, nu-i asa ?), nu sportivilor care le-au obtinut, sub tricolor, sa o explicati unde trebuie.
Poate convingeti pe cineva! Mai ales faza cu "subtilizatul" :lol: :lol: :lol:

PS- nu simtiti ca vi se face, usor-usor, frig ? Si nu va jucati cu durerile in cot.... :lol: :lol: :lol:

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 27 Dec 2013, 12:57

nu vreau sa ma bag aici .. dar sunt foarte multe acuze sa nu aibe nici un sambure de adevar

As fi curios sa raspundeti la afirmatiile lansate de Gigi

Ce ma intriga pe mine ca vorbiti de foarte multi bani invartiti .. si totusi va manjiti numele cu niste sume infime ..

Oare ce-i care v-a sustin au acelas sentiment si acum.. ca sunteti potrivit sa continuati la capataiul acestei federatii care ar vrea sa reprezinte Romania si in acelas timp si pe ei?

Cred ca v-ati gresit profilul ... v-a potriviti perfect in politica.. , sportul e cu totul altceva !!!!
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 27 Dec 2013, 12:59

Nea Fane, (la multi ani!) da factura lui Tavi.... cand o platesti? :D

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 27 Dec 2013, 13:07

mynu_cs scrie:
nu vreau sa ma bag aici .. dar sunt foarte multe acuze sa nu aibe nici un sambure de adevar

As fi curios sa raspundeti la afirmatiile lansate de Gigi

Ce ma intriga pe mine ca vorbiti de foarte multi bani invartiti .. si totusi va manjiti numele cu niste sume infime ..

Oare ce-i care v-a sustin au acelas sentiment si acum.. ca sunteti potrivit sa continuati la capataiul acestei federatii care ar vrea sa reprezinte Romania si in acelas timp si pe ei?

Cred ca v-ati gresit profilul ... v-a potriviti perfect in politica.. , sportul e cu totul altceva !!!!
Bine zis "la capataiul" si nu "in fruntea"!
Big like!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Dec 2013, 13:12

zavera, mai aștept? Zi da sau nu! Fi bărbat!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Dec 2013, 13:14

zavera scrie:Asa cum scriam cu cateva zile in urma, am sarbatorit a doua zi de Craciun cu mai multi prieteni, dintre care unii au ales cariera politica. Se pare ca au ales bine, pentru ca ocupa pozitii importante.
La cafea, la inceput cu titlu de gluma, am abordat si subiectul "federatia de pescuit si maretul ei presedinte". :wink:
Avand si tableta la mine, am ilustrat povestile cu imagini si postari relevante. De mare succes au fost "ferma de rame", "pagoda federala(viitorul sediu)", "concursul de la ca...toarea Targu Jiu"- unde singurele doua concurente prezente au reusit sa devina campioana nationala, respectiv vicecampioana, si altele.
A fost veselie mare!
Au prezentat interes si postarile de la crapari, cu demnitarii (parlamentari), care urmeaza sa fie chemati la DNA de dl.Popescu, cu milionul de pescari (si de voturi la alegeri, interesant!), cu bugetele (imaginare) de milioane de euro.
Desigur, si de retragerea dreptului de organizare a CN crap 2014, la Corbu.
Pana la urma, a ramas sa le transmit catorva dintre cei prezenti un punctaj, cu forumurile de unde se pot informa direct, cu cei mai importanti performeri ai pescuitului (cluburi si persoane laureate pe plan mondial). Sper sa nu se supere daca vor fi consultati in legatura cu problema "federala"
Se vor misca nitel lucrurile, dar nu cred ca miscarea va fi in sensul dorit de dl. Popescu.
Oricum, vor fi informati si "viitorii clienti" ai DNA-ului.
Roata morii s-a pus in miscare si a inceput sa macine, sa macine, sa macine.

Stiu ca dl. presedinte va sari in sus, cotcodacind ca o gaina violata de dulaul curtii, dar ...trebuia sa-i fac si eu un cadou de Sfantul Stefan. :elkgrin:
:lol: :lol: :lol: Nu credeti ?
Zavera , sa intelegerm de aici ca se apropie DIZOLVAREA infamei cooperative ? :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Dec 2013, 13:23

Pe lumea asta proștii pot doar să viseze! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns