CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Escrocule , scuzele astea infantile , care denota impotenta fizica si mentala, pastreaza-le pentru cei din infama cooperativa
Pe aia poti sa-i prosteti cum vrei tu , aici nu tine vrajeala retarda !
Contractul ala este din 4 August 2005 si tu pana in 2009 ,cand te-au dat afara de la APS Alba, n-ai platit nimic ...
Pe aia poti sa-i prosteti cum vrei tu , aici nu tine vrajeala retarda !
Contractul ala este din 4 August 2005 si tu pana in 2009 ,cand te-au dat afara de la APS Alba, n-ai platit nimic ...
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
daca tot invoci sarbatorile explica urmatoarele angajamente facute public de frpsc :apsalba scrie:gigi nu minții, că ești în sărbători.
6 iulie 2013
" Indiferent cine va reprezenta Romania la C.M in Portugalia FRPS va trimite 20 de suporteri la acest eveniment .
FRPS va suporta contravaloarea biletelor de avion si jumatate di pretul cazarii care va avea decat micul dejun inclus .
Luni revenim cu toate datele despre plecare -sosire . "
2 iulie 2013
" CONCURS INAUGURAL
CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP - 2013
Organizator: FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV
Perioada de desfasurare: 12 – 16 august 2013, 96 ore
Locatia: Doripesco – pista de concurs nr. 4 "
7 august 2014
Tataie daca doresti sa te cazezi in aceasi locatie poti sa ei legatura cu firma La Flamingo Tours care a rezolvat cazarea , biletele de avion si inchirierea masinilor pe toata durata competitiei .
OARE NU CUMVA SE POT CALIFICA CA MINCIUNI ????????????????????
Cine a făcut aceste afirmații?
pe siteul baricada , afirmatiile sunt facute de Buhac in numele federatiei , stii foarte bine acest lucru deoarece pe subiectul respectiv ai si tu postariapsalba scrie:Cine a făcut aceste afirmații?
Și de ce mi le pui mie în cârcă dacă Buhac a făcut mișto de tine?
nu a facut mishto de mine ci de toti pescarii de pe acel forum , postarea nu era adresata mie exclusiv , iar mishtoul este facut de tine impreuna cu el pentru ca pe acele topikuri aveti amandoi postariapsalba scrie:Și de ce mi le pui mie în cârcă dacă Buhac a făcut mișto de tine?
deci scopul membrilor din structura organizatorica a federatiei este de a lua la misto pescarii ???? foarte interesant !!!
de notat !!! bravo !!!

Asa cum scriam cu cateva zile in urma, am sarbatorit a doua zi de Craciun cu mai multi prieteni, dintre care unii au ales cariera politica. Se pare ca au ales bine, pentru ca ocupa pozitii importante.
La cafea, la inceput cu titlu de gluma, am abordat si subiectul "federatia de pescuit si maretul ei presedinte".
Avand si tableta la mine, am ilustrat povestile cu imagini si postari relevante. De mare succes au fost "ferma de rame", "pagoda federala(viitorul sediu)", "concursul de la ca...toarea Targu Jiu"- unde singurele doua concurente prezente au reusit sa devina campioana nationala, respectiv vicecampioana, si altele.
A fost veselie mare!
Au prezentat interes si postarile de la crapari, cu demnitarii (parlamentari), care urmeaza sa fie chemati la DNA de dl.Popescu, cu milionul de pescari (si de voturi la alegeri, interesant!), cu bugetele (imaginare) de milioane de euro.
Desigur, si de retragerea dreptului de organizare a CN crap 2014, la Corbu.
Pana la urma, a ramas sa le transmit catorva dintre cei prezenti un punctaj, cu forumurile de unde se pot informa direct, cu cei mai importanti performeri ai pescuitului (cluburi si persoane laureate pe plan mondial). Sper sa nu se supere daca vor fi consultati in legatura cu problema "federala"
Se vor misca nitel lucrurile, dar nu cred ca miscarea va fi in sensul dorit de dl. Popescu.
Oricum, vor fi informati si "viitorii clienti" ai DNA-ului.
Roata morii s-a pus in miscare si a inceput sa macine, sa macine, sa macine.
Stiu ca dl. presedinte va sari in sus, cotcodacind ca o gaina violata de dulaul curtii, dar ...trebuia sa-i fac si eu un cadou de Sfantul Stefan.
Nu credeti ?
La cafea, la inceput cu titlu de gluma, am abordat si subiectul "federatia de pescuit si maretul ei presedinte".

Avand si tableta la mine, am ilustrat povestile cu imagini si postari relevante. De mare succes au fost "ferma de rame", "pagoda federala(viitorul sediu)", "concursul de la ca...toarea Targu Jiu"- unde singurele doua concurente prezente au reusit sa devina campioana nationala, respectiv vicecampioana, si altele.
A fost veselie mare!
Au prezentat interes si postarile de la crapari, cu demnitarii (parlamentari), care urmeaza sa fie chemati la DNA de dl.Popescu, cu milionul de pescari (si de voturi la alegeri, interesant!), cu bugetele (imaginare) de milioane de euro.
Desigur, si de retragerea dreptului de organizare a CN crap 2014, la Corbu.
Pana la urma, a ramas sa le transmit catorva dintre cei prezenti un punctaj, cu forumurile de unde se pot informa direct, cu cei mai importanti performeri ai pescuitului (cluburi si persoane laureate pe plan mondial). Sper sa nu se supere daca vor fi consultati in legatura cu problema "federala"
Se vor misca nitel lucrurile, dar nu cred ca miscarea va fi in sensul dorit de dl. Popescu.
Oricum, vor fi informati si "viitorii clienti" ai DNA-ului.
Roata morii s-a pus in miscare si a inceput sa macine, sa macine, sa macine.
Stiu ca dl. presedinte va sari in sus, cotcodacind ca o gaina violata de dulaul curtii, dar ...trebuia sa-i fac si eu un cadou de Sfantul Stefan.

felicitari !!zavera scrie:Roata morii s-a pus in miscare si a inceput sa macine, sa macine, sa macine.
oricum , luni dimineata va ajunge pe biroul d-lui Banicioiu INCA un memoriu care acum este in lucru care sa evidentieze atitudinea aceste clici de impostori care batjocoresc munca unor oameni care prin eforturi proprii , fizice si finaciare , au obtinut trofee inalte si au facut ca Romania sa reprezinte o forta in pescuitul competitional mondial
- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:gigi, cazarea a fost plătită de federație. Evident, pentru pescarii din FNPSR. A costat și aia vreo 32 de milioane. Am factura!
Ba mai mult, federația le-a plătit și nada și le-a dat si câte o găleată Sensas! Gigi Moroiu poate confirma. De la Trabuco s-a cumpărat nada și gălețile. Au fost si alea vreo 50 de milioane. Așa că mai taie!.
Mai vrei? Inainte de Doripesco, FNPSR a avut propria competiție, la Săcel. Fără taxe. Și a plătit și acolo vreo 100 de milioane. Plus masa. S-a dormit la cort. Micul dejun se servea la standul fiecărui concurent. Sunt vreo câțiva care pot confirma. Dar nu intră în lăturile tale!
O logica foarte simpla ma face sa ma intreb(retoric fireste) cum de nu ai pus pe forumurile unde se plingeau aia ca si-au platit singuri cazarea ,factura prin care dovedesti ca le-ai platit tu cazarea si astfel sa-i demasti ca sint mincinosi...
Ba mai mult, federația le-a plătit și nada și le-a dat si câte o găleată Sensas! Gigi Moroiu poate confirma. De la Trabuco s-a cumpărat nada și gălețile. Au fost si alea vreo 50 de milioane. Așa că mai taie!.
diaconitapetru
Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARMesajScris: Dum Aug 01, 2010 5:55 am
Neconectat
Plata taxei de participare se va face in contul FNPSR nr. RO50RZBR0000060008166214 deschis la Raiffaisen Bank filiala Alba Iulia, pana in data de 10 august 2010. Daca cei din lista principala nu achita taxa, vor fi inlocuiti de cei din lista suplimentara.
Ultima oară modificat de diaconitapetru pe Mar Aug 03, 2010 11:01 am, modificat 1 dată în total.
cosminTM
Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARMesajScris: Lun Sep 13, 2010 12:31 pm
Neconectat
alintudose
Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARMesajScris: Dum Sep 26, 2010 4:28 pm
Neconectat
Moderator global
Cum estimam , din cele ce le stiu pana acuma , primul concurent fnpsr este in jurul pozitiei 15.![]()
Premiile , deocamdata , in suspans...cica saptamana viitoare se vor vira direct si oblu in conturile castigatorilor!![]()
![]()
Care inca sunt optimisti si asteapta.Calmi.Sau mai putin calmi.
![]()
![]()
![]()
Sunt curios daca celelalte promisiuni au fost respectate(lotul fnpsr a avut cazarea platita , nada , cheltuielile???) , dar se vor afla si detaliile astea curand...
Pana atunci , sa mai avem rabdare , sa ajunga pescarii la casele lor , sa poate posta.Nu de alta , da' eu sunt poate putin subiectiv...
![]()
![]()
seba33
Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARMesajScris: Lun Sep 27, 2010 10:36 am
Neconectat
nu vreau sa comentez pe tema cum a fost balta si cum a fost concursul ....dar problema cu premierea e de cascadori rasului![]()
![]()
....sa castigi concursul si sa astepti sa ti se dea premiul peste o saptamana este jalnic
![]()
![]()
....asa ceva nu se face la un asa mare concurs cum sa tot spus ......domnule presedinte al FNPSR...pot sa ma legitimez si eu la dumneavoastra in asociatie si sa platesc taxa de permis la anul....?...pai nu prea cred ....asa ca ,daca organizati un concurs asa de mare atunci va fi bine sa aveti si bani de premi atunci pe loc nu dupa o saptamana sau 2 ......ca doar aveati sponsorizare 100000 EURO....nu...?sau au fost povesti ....
![]()
![]()
....
stelica
Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARMesajScris: Lun Sep 27, 2010 5:27 pm
Neconectat
Este uşor să râzi de unii care nu au niciun an de competiţii![]()
este pt prima dată când concurez cu granzii pescuitului la stationar,vă urmăresc de mult pe site si am dorit ca într-o zi să fiu si eu printre voi, să vă cunosc
![]()
nu vreau să supăr pe nimeni dar nici printre voi nu sunt oameni mai breji ca noi
![]()
( să vă trimiteţi larve si râme în timpul concursului, să aveţi ajutoare în standuri, să pescuiţi cu plumbul tot pe fund-sunt doar câteva lucruri pe care le-am învăţat de la voi în timpul concursului). Arbitrajul a fost sub aşteptări, cazarea a fost ca în taberele de copii, tot ce s-a promis a rămas doar pe hârtie, a trecut şi visul Doripesco
![]()
![]()
Felicitări tuturor concurenţilor şi mulţumesc ploii de la sfârşitul concursului că ne-a trezit la realitate. Felicitări lui Adi Suciu, care şi de data aceasta a demonstrat că pescuitul la sheffield poate face diferenţa
Uszkay Istvan
Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARMesajScris: Mie Sep 29, 2010 6:44 pm
Neconectat
Intr-adevar, la un concurs la care numarul participantilor depaseste cifra 50, nu ai ce cauta fara un program computerizat de centralizare a datelor si fara Laptop. Pe 5 sectoare a cate 11-12 concurenti, cu doua manse, ai 10 clasamente pe puncte si greutate, din care sa faci initial 2 clasamente partiale (cate una pe fiecare mansa) apoi un Clasament General de catre un singur om sau maxim 2, este o nebunie in conditiile in care toti se grabesc la drum. Aici s-a dat de fapt organizarea peste cap. Nu am avut arbitrii capabili sa faca macar clasamentele partiale. Am vazut si caz ca unii au scris aproape indescifrabil. Clasamentul General l-am facut eu cu D-na Diaconita si nu ne-a fost usor sa descifram numele, dar mai ales cifrele corecte de la punctaje si cantitatile prinse. La un moment dat ne-a intrerupt Ady Suciu si ne-a rugat sa anuntam primii 10 castigatori iar restul sa punem pe forum ulterior. Altfel ar fi durat cine stie cat !
Sper din tot sufletul ca FNPSR sa achite cat mai urgent toate datoriile catre concurenti si asociatii, altfel ... e de rau ! Nici nu vreau sa ma gandesc ! Abia au trecut 2-3 zile de la incheierea concursului si deja am primit o gramada de telefoane, desi nu sunt eu responsabilul cu banii !!!
Cred ca ar trebui sa te mai temperez.Nu-i tonul adecvat.Ati promis niste premii , ati incasat niste taxe , acum o dati la intors. Oricum , cred ca ati sfarsit-o inca inainte de a incepe.Nu stiu cat vor mai sta noi colaboratori langa noua federatie. Credeti ca da bine? Nici un concurs din RO n-a mai avut asemenea premiere. Ce hartii sunt asa dificil de facut? Nu ca nu m-ar bucura sa le dati teapa , mi-ar place la nebunie...alintudose
Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARMesajScris: Vin Oct 01, 2010 11:33 am
Neconectat
Moderator global
[quote="popescu stefan
Serios? Atunci o sa va trimit o invitatie scrisa la fiecare castigator sa va prezentati la sediul FNPSR sa va ridicati premiile, sa semnati de primire si sa platiti impozitul catre stat. Corect? Stiu ca lucrezi la Garda finaciara si cunosti (cred) Codul fiscal.

[/quote]
bogdanpesc
Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARMesajScris: Vin Oct 01, 2010 5:02 pm
Neconectat
nea stefane .....esti maxim![]()
![]()
![]()
e primul concurs din amarata asta de tarisoara unde se dau premiile in cont sau trebuie sa vina omu cotizant, la dracu cu carti sa-si ridice premiul......nu remarci ca esti ridicol...huuuuuuo!!!!
Uszkay Istvan
Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARMesajScris: Sâm Oct 02, 2010 9:04 pm
Neconectat
Zsolt a scris
Citat:
Am si eu dl Pityu o intrebare?Membri federatiei au avut cazare, masa nada cum a fost promis?
Am avut asigurata nada solicitata, inclusiv cate o galeata Trabucco. Cu cazarea ne-am descurcat cu greu, dar pana la urma s-a rezolvat cumva. Eu ca vicepresedinte am ramas fara cazare si la multe insistente am reusit sa dormim 2 intr-un pat si un alt coleg pe jos, desi am fost doar 23 de concurenti de la FNPSR la 36 de locuri rezervate (Eh, probleme de jonglerii ale magnificului nostru presedinte - ce banii altora nu circula ?)
Ni s-a mai promis decontarea cheltuielilor de transport si asigurarea a trei mese pe zi la restaurantul Doripesco. Ei, din astea doua nu am vazut deocamdata nimic. Am intocmit "Delegatiile" necesare cu "Documentul Cumulativ" pentru toti concurentii din asociatie si a ramas sa asteptam si noi sa primim acesti bani. Asociatia noastra de exemplu are de primit pentru 10 concurenti si 3 arbitrii suma de 2.900 ron, adica cate 10 ron de concurent si arbitru pentru transport, 100 ron diurna, iar pentru arbitrii in plus fata de asta cate 100 ron Barem de arbitraj.
Deasemenea nu si-a primit banii (297 ron) nici firma care a imprimat diplomele concepute de mine si comandate tot pe obrazul meu (85 buc. diplome a 2,8 ron/buc.) desi am predat factura si chitanta fiscala ca si cum le-au si platit deja. Daca nu primim banii, va trebuii sa platesc eu toate astea. Cred ca-ti dai seama in ce situatie ma aflu ! Premiantii ma ameninta cu instanta judecatoreasca, desi eu am fost un simplu concurent la acest concurs si l-am ajutat doar voluntar pe Diaconitza la intocmirea foilor de arbitraj, clasamente, diplome, etc.
Am crezut ca adunandu-ne mai multi sufletisti, am putea schimba cumva in bine soarta pescuitului competitional romanesc. M-am inselat si cu asta am pus punct oricarei actiuni de acest fel.
Imi cer scuze ca m-am nascut ! Promit sa nu se mai repete !
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Noh popescule,acuma esti tare-n clantza,dar eu nu am uitat ce sa scris atunci si iti reamintesc..
Si ce zice presidentul azi..
No bun ,atunci atunci explica-mi si mie cum se face ca desi federatia rezervase 36 de locuri cei 23 de concurenti au dormit doi in pat si unul pe jos .Hai pune o copie a facturii sa vedem ce a aplatit federatia.
Am avut asigurata nada solicitata, inclusiv cate o galeata Trabucco. Cu cazarea ne-am descurcat cu greu, dar pana la urma s-a rezolvat cumva. Eu ca vicepresedinte am ramas fara cazare si la multe insistente am reusit sa dormim 2 intr-un pat si un alt coleg pe jos, desi am fost doar 23 de concurenti de la FNPSR la 36 de locuri rezervate (Eh, probleme de jonglerii ale magnificului nostru presedinte - ce banii altora nu circula ?)
Ni s-a mai promis decontarea cheltuielilor de transport si asigurarea a trei mese pe zi la restaurantul Doripesco. Ei, din astea doua nu am vazut deocamdata nimic. Am intocmit "Delegatiile" necesare cu "Documentul Cumulativ" pentru toti concurentii din asociatie si a ramas sa asteptam si noi sa primim acesti bani. Asociatia noastra de exemplu are de primit pentru 10 concurenti si 3 arbitrii suma de 2.900 ron, adica cate 10 ron de concurent si arbitru pentru transport, 100 ron diurna, iar pentru arbitrii in plus fata de asta cate 100 ron Barem de arbitraj.
Deasemenea nu si-a primit banii (297 ron) nici firma care a imprimat diplomele concepute de mine si comandate tot pe obrazul meu (85 buc. diplome a 2,8 ron/buc.) desi am predat factura si chitanta fiscala ca si cum le-au si platit deja. Daca nu primim banii, va trebuii sa platesc eu toate astea. Cred ca-ti dai seama in ce situatie ma aflu ! Premiantii ma ameninta cu instanta judecatoreasca, desi eu am fost un simplu concurent la acest concurs si l-am ajutat doar voluntar pe Diaconitza la intocmirea foilor de arbitraj, clasamente, diplome, etc.
Am crezut ca adunandu-ne mai multi sufletisti, am putea schimba cumva in bine soarta pescuitului competitional romanesc. M-am inselat si cu asta am pus punct oricarei actiuni de acest fel.
Imi cer scuze ca m-am nascut ! Promit sa nu se mai repete !
Si ce zice presidentul azi..
apsalba scrie:
gigi, cazarea a fost plătită de federație. Evident, pentru pescarii din FNPSR. A costat și aia vreo 32 de milioane. Am factura!
No bun ,atunci atunci explica-mi si mie cum se face ca desi federatia rezervase 36 de locuri cei 23 de concurenti au dormit doi in pat si unul pe jos .Hai pune o copie a facturii sa vedem ce a aplatit federatia.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.