zavera scrie:Asa cum scriam cu cateva zile in urma, am sarbatorit a doua zi de Craciun cu mai multi prieteni, dintre care unii au ales cariera politica. Se pare ca au ales bine, pentru ca ocupa pozitii importante.
La cafea, la inceput cu titlu de gluma, am abordat si subiectul "federatia de pescuit si maretul ei presedinte".
Avand si tableta la mine, am ilustrat povestile cu imagini si postari relevante. De mare succes au fost "ferma de rame", "pagoda federala(viitorul sediu)", "concursul de la ca...toarea Targu Jiu"- unde singurele doua concurente prezente au reusit sa devina campioana nationala, respectiv vicecampioana, si altele.
A fost veselie mare!
Au prezentat interes si postarile de la crapari, cu demnitarii (parlamentari), care urmeaza sa fie chemati la DNA de dl.Popescu, cu milionul de pescari (si de voturi la alegeri, interesant!), cu bugetele (imaginare) de milioane de euro.
Desigur, si de retragerea dreptului de organizare a CN crap 2014, la Corbu.
Pana la urma, a ramas sa le transmit catorva dintre cei prezenti un punctaj, cu forumurile de unde se pot informa direct, cu cei mai importanti performeri ai pescuitului (cluburi si persoane laureate pe plan mondial). Sper sa nu se supere daca vor fi consultati in legatura cu problema "federala"
Se vor misca nitel lucrurile, dar nu cred ca miscarea va fi in sensul dorit de dl. Popescu.
Oricum, vor fi informati si "viitorii clienti" ai DNA-ului.
Roata morii s-a pus in miscare si a inceput sa macine, sa macine, sa macine.
Stiu ca dl. presedinte va sari in sus, cotcodacind ca o gaina violata de dulaul curtii, dar ...trebuia sa-i fac si eu un cadou de Sfantul Stefan.

Nu credeti ?