CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mynu_cs
veteran
veteran

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de mynu_cs » 27 Dec 2013, 13:26

apsalba scrie:zavera, mai aștept? Zi da sau nu! Fi bărbat!

Domnule Popescu.. vad ca asta e cel mai important pt dumneavoastra... nu acuzele de coruptie,furt, inselaciune ,

Pentru mine ar fi mult mai important sa am o imagine imaculata.. sa pot sa ii fac pe alti sa isi ceara scuze.

Oricum , imi mentin afirmatia . Sunteti un Politician innascut si ar fi pacat sa nu incercati o cariera din asta

Si zic asta la modul cel mai serios

Sportul sincer fara suparare nu e pentru dumneavoastra oricare ar fi acela.. si sper ca puteti sa imi dati dreptate ,

As vrea sa va intreb daca ati practicat vre-un sport ??
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Dec 2013, 13:31

Păi ce să spun? Acuze pe forumuri face orice dobitoc, pentru că nu este obligat să probeze nimic. Precum zicea gigi, aceste fapte au fost cercetate de Parchet și s-a dat NUP. Chiar el a spus-o. Ce pot adăuga eu?
Ce nu înțelegi tu, este această campanie negativă la adresa mea, care are ca țintă federație, nu pe mine!

Da, am fost sportiv de performanță. Am jucat in divia B la Handbal și în facultate am fost în echipa de judo a Politehnicii din București (divizia A). Plus portarul echipei de fotbal a IPB, din anul I până am terminat facultatea!

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 27 Dec 2013, 13:39

Am inteles .

Multumesc.
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Dec 2013, 13:50

Trebuia intrebat mitomanul daca a pescuit in viata lui , la cate competitii de pescuit a participet , si ce anume il recomanda pentru functia de sef la infama cooperativa ? :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 27 Dec 2013, 13:50

apsalba scrie:Păi ce să spun? Acuze pe forumuri face orice dobitoc, pentru că nu este obligat să probeze nimic.
principiul pe care te bazezi ca sa evoluezi pe aici , dealtfel singurul mediu in care poti evolua

echipa IPB ????? :lol: :lol: :lol: :lol: aia se numea Sportul Studentesc si tu nu ai activat niciodata in ea , poate ai vandut seminte in fata stadionului pe la meciuri .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

minti in continuare ca un nesimtit !!!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Dec 2013, 14:08

Mare prost ești tataie. Sportul studențesc nu a fost niciodată echipa Politehnicii. Dar, ca să știi, atunci când s-au mutat pe terenul din Regie, au jucat un amical cu echipa Politehnicii. Și am jucat în acel meci, în echipa Politehnicii. Din echipa Sportului lipseau doar Țețe Moraru și Aurică Rădulescu ( RIP), plecați cu echipa națională. Antrenorii noștri încă sunt martori. D. nii profesori Miu și Cicu!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Dec 2013, 14:14

Disperatule , degeaba incerci sa-ti albesti imaginea , lumea stie cine esti si ce caracter ai ... iar DIZOLVAREA infamei cooperative este inevitabila :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 27 Dec 2013, 14:18

..........................După atât timp petrecut în diviziile inferioare, echipa (denumită din 1967 Politehnica iar din 1969 Sportul Studențesc) vizează promovarea în primul eșalon, performanță reușită în 1971-'72 sub îndrumarea antrenorilor Ion Motroc și M. Maksai. Din lotul cu care s-a realizat promovarea amintim doar câteva nume cunoscute: Mircea Rădulescu (viitor selecționer al echipei naționale), Jamaischi, Mircea Sandu (actualul președinte al FRF.), Viorel Kraus (component al echipei de aur a Rapidului bucureștean, cu care a cucerit un titlu de campion).

Debutul a fost, cum era de așteptat, greu, însă încetul cu încetul Sportul s-a impus între formațiile de top din România (a ocupat locul IV în sezoanele 1974-'75, 1975-'76 și 1977-'78) reușind, pe lângă clasările în primele zece echipe ale țării, și calificarea (în sezonul 1978-'79) în finala Cupei României (pierdută în fața echipei Steaua București cu 0-3).

..............................................................................................................................................................................

auzi mai ....fotbalistule , Moji Maksai este varul primar al tatalui meu asa ca despre istoria echipei din regie las-o mai moale , am copilarit la poarta stadionului pana la 10 ani ( str, ing, Theodorescu 46 )

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 27 Dec 2013, 14:32

apsalba scrie:zavera, mai aștept? Zi da sau nu! Fi bărbat!
Eu zic sa va ocupati de chestii mai concrete si mai folositoare.
Poate putina ordine prin sacosa aia "marca Billa" (stiti care - aia cu federatia) :lol: :lol: :lol:
Sau poate mai platiti din datorii (desi se pare ca nu aveti cu ce) :lol: :lol: :lol:
Ar fi o idee sa exersati si "dansul fetelor de la Capalna", cine stie, poate veti avea ocazia sa-l dansati, cu tovarasii de joaca, prin curtea interioara a vreunui penitenciar... :lol: :lol: :lol:
Cata treaba aveti, iar dvs. pierdeti timpul pe aici :lol1: :lol1: :lol1:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 27 Dec 2013, 14:38

Mister Fisherman scrie:
zavera scrie:Asa cum scriam cu cateva zile in urma, am sarbatorit a doua zi de Craciun cu mai multi prieteni, dintre care unii au ales cariera politica. Se pare ca au ales bine, pentru ca ocupa pozitii importante.
La cafea, la inceput cu titlu de gluma, am abordat si subiectul "federatia de pescuit si maretul ei presedinte". :wink:
Avand si tableta la mine, am ilustrat povestile cu imagini si postari relevante. De mare succes au fost "ferma de rame", "pagoda federala(viitorul sediu)", "concursul de la ca...toarea Targu Jiu"- unde singurele doua concurente prezente au reusit sa devina campioana nationala, respectiv vicecampioana, si altele.
A fost veselie mare!
Au prezentat interes si postarile de la crapari, cu demnitarii (parlamentari), care urmeaza sa fie chemati la DNA de dl.Popescu, cu milionul de pescari (si de voturi la alegeri, interesant!), cu bugetele (imaginare) de milioane de euro.
Desigur, si de retragerea dreptului de organizare a CN crap 2014, la Corbu.
Pana la urma, a ramas sa le transmit catorva dintre cei prezenti un punctaj, cu forumurile de unde se pot informa direct, cu cei mai importanti performeri ai pescuitului (cluburi si persoane laureate pe plan mondial). Sper sa nu se supere daca vor fi consultati in legatura cu problema "federala"
Se vor misca nitel lucrurile, dar nu cred ca miscarea va fi in sensul dorit de dl. Popescu.
Oricum, vor fi informati si "viitorii clienti" ai DNA-ului.
Roata morii s-a pus in miscare si a inceput sa macine, sa macine, sa macine.

Stiu ca dl. presedinte va sari in sus, cotcodacind ca o gaina violata de dulaul curtii, dar ...trebuia sa-i fac si eu un cadou de Sfantul Stefan. :elkgrin:
:lol: :lol: :lol: Nu credeti ?
Zavera , sa intelegerm de aici ca se apropie DIZOLVAREA infamei cooperative ? :lol: :lol: :lol:
Nu stiu ce vor face altii, eu stiu doar ce fac eu.
Desi, dupa telefonul pe care tocmai l-am primit, se pare ca "moara a inceput sa macine".
Iar dl. Popescu se pare ca a aflat si el... a inceput sa-i treaca durerea de cot :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns