CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de apsalba » 27 Dec 2013, 07:50

„Nu mă tem de dușmanii care mă atacă, ci de prietenii care mă lingușesc”!

La mulți ani!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Dec 2013, 07:51

[quote][Pentru banii pe permise, alde johnny mi-a făcut niște plângeri pe la parchet soluționate cu NUP/quote]

Pentru improspaterea memoriei colective,ai tinut cu surle si trimbitze un concurs open la care erau premiate in bani si obiecte locurile 1-10.Pe membrii federatiei tale i-ai prostit ca le platesti cazarea si mincarea.Au platit-o ei,pe baza promisiunilor ca le vei deconta cheltuielile.M-as mira sa te fi tinut de cuvint.

Apoi ai dat drept premii obiecte..Bani ioc.Locul 1 trebuia sa primeasca 4000ron.

Castigatorii te-au amenintat ca te dau in judecata.

Ai dat vina pe organizatori.Pe Diaconita Petru .

Au trecut.......6 luni...........

Impotriva ta a fost depusa plingere penala,si un procuror ti-a calcat pe urme.L-ai calificat(citez)..'dobitoc''.

Apoi vazind ca n-ai cale de scapare ai anuntat ca dai premiile.

Conditia era ca cei in cauza sa se deplaseze la Alba cu buletinul in mina..

Castigatorul locului 1 N.S.,era in Spania.

Nu stiu cati au considerat ca merita sa faca deplasarea .In special cei cu sume mici castigate..

Nu stiu cati dintre cei in cauza si-au primit banii.Cert este ca ai primit nup.

Te-ai'descurcat'' si la acea data..Numai ca urciorul nu merge de multe ori la apa,popescule.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Dec 2013, 08:01

gigi nu minții, că ești în sărbători. Premiile s-au dat si celor care nu au venit, dacă au împuternicit pe cineva. Și NS a fost pe 2 nu pe 1. Și banii lui i-a ridicat Sorin Palcău. Un singur lucru mă intrigă; de ce țipi tu și nu cei care s-ar considera păgubiți?
PS Pescarii federației au avut cazarea asigurată, dar ei voiau și decontarea cheltuielilor de transport. Păi atunci asociatiile din care făceau parte, ce rost mai aveau? Și ăla care a făcut scandal (era și vicepreședinte, cică) uitase să-și plătească cotizația asociației. Asta ca să se respecte adevărul!
PPS Federația a dat premii de peste 300 milioane lei vechi în acel an. Plus cheltuieli de organizare de peste 250 milioane lei. Așa că nu se împiedica de 2-3 milioane de lei. Asta de ce nu o spui?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Dec 2013, 08:23

gigi nu minții, că ești în sărbători. Premiile s-au dat si celor care nu au venit, dacă au împuternicit pe cineva.
Io cred ca pozezi in victima.Uite ce spun eu ..
Nu stiu cati dintre cei in cauza si-au primit banii.Cert este ca ai primit nup.
Mi-am exprimat o indoiala(te miri,in cazul tau?)

Pescarii federației au avut cazarea asigurată, dar ei voiau și decontarea cheltuielilor de transport.
Da,asigurata din buzunarul propriu.

Intrebare simpla,ai platit cazarea??
Și ăla care a făcut scandal (era și vicepreședinte, cică) uitase să-și plătească cotizația asociației.
Da ce treaba avea federatia cu cotizatia catre asociatia respectiva??.Stiam ca federatia trateaza cu asociatiile(la vremea respectiva) si nu cu membrii.Atata timp cat respectivul venea ca membru al unei asociatii parte integranta din federatie ,trebuia sa-i asiguri ce ai promis-cazare.
Și NS a fost pe 2 nu pe 1.
Mda,ieroarea mea..
PPS Federația a dat premii de peste 300 milioane lei vechi în acel an. Plus cheltuieli de organizare de peste 250 milioane lei. Așa că nu se împiedica de 2-3 milioane de lei. Asta de ce nu o spui?

300 de milioane premii??Tu n-ai avut bani sa dai premiile dupa concurs si vorbesti de 300 de milioane??
Daca ai avut banii astia,care a fost ratiunea pentru care ai amainat plata premiilor cu6 luni??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Dec 2013, 08:40

gigi, cazarea a fost plătită de federație. Evident, pentru pescarii din FNPSR. A costat și aia vreo 32 de milioane. Am factura!
Ba mai mult, federația le-a plătit și nada și le-a dat si câte o găleată Sensas! Gigi Moroiu poate confirma. De la Trabuco s-a cumpărat nada și gălețile. Au fost si alea vreo 50 de milioane. Așa că mai taie!.
Mai vrei? Inainte de Doripesco, FNPSR a avut propria competiție, la Săcel. Fără taxe. Și a plătit și acolo vreo 100 de milioane. Plus masa. S-a dormit la cort. Micul dejun se servea la standul fiecărui concurent. Sunt vreo câțiva care pot confirma. Dar nu intră în lăturile tale!

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Dec 2013, 09:28

Bai prostovane nu ma mai confunda cu ing. Doc......de care ti-ai batut joc ca te-a demascat.
M-ai confundat cu toti "ofticatii" tai. Cei de la Alba s-au saturat de minciunile tale si de furtisagurile pe care le-ai facut.
NUP-urile le-ai primit, nu pentru ca nu ai facut nimic, ci pentru ca nu si-a prins lumea mintea cu tine; nenorocit cum esti
la fiecare pas esti in stare sa comiti o infractiune si tot felul de KKtisuri si asta vine de la Kacaracterul tau si de la foamea in gat, nu??????

Zii ma comunistule, de factura la gaz, sau vrei s-o pun aici? :|

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Dec 2013, 09:53

pune-o!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Dec 2013, 10:15

apsalba scrie:pune-o!
Acuma, dacă tot știu cine ești, să-ți zic vreo două. Ăla la care zici că este sacul cu documente, te-a acuzat că au dispărut banii asociației de la noul sediu unde se mutase asociație și te acuză direct pe tine. Sau nu tu ai cărat sacul?
Îți mai dau niște sfaturi; vezi că ai doi copii mici și Dumnezeu nu bate cu parul.
PS Sculele pe care mi le-ai furat de la biroul, le mai ai? Dar peștii pe care i-ai furat din mașina care mergea cu ei la Noșlac să populeze balta, mai trăiesc?
Mai vrei să spun și cum te cheamă? Ai uitat că te-am adunat de pe drumuri și ți-am dat salariu ani de zile?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Dec 2013, 10:24

Ba , mitomane cu foamea-n glanda , nu o mai arde aiurea pe aici si nu mai acuza pe nimeni ...ca tu esti cel mai mare escroc

http://www.primarianoslac.ro/hotarari-a ... n-30062011

Art.1. Se aproba ĩncepand cu data de 01.07.2011 rezilierea contractului de concesiune nr. 958/4.08.2005 , incheiat intre Consiliul Local al Comunei Noslac , in calitate de concedent şiAsociatia Pescarilor Sportivi Alba in calitate de concesionar, avand ca obiect concesionarea:

- teren in suprafata de 12 ha , situat in localitatea Noslac , apartinand domeniului privat al Comunei Noslac ;Art.2. Motivul rezilierii contractului de concesiune este nerespectarea prevederilor contractuale de la cap V art.4 din contractul de concesiune privind neplata redeventei in suma de 11.878.39 l
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Dec 2013, 10:27

Și care este problema? Eu nu mai eram în asociația respectivă din 2009! Alții au pus-o pe butuci și unul dintre ei este nefericitul ăsta care semnează jhonny!

Scrie răspuns