Sorine , nu-i prima data cand te superi si-ti iei jucariile o vreme . Imi pare rau , da nu am cum sa fiu de acord cu ce ai sustinut , o parte ,ca o parte da , is de acord .
Tin sa te anunt ca-i plina Europa de meat eaters care dau cu naluci , elibereaza pestele si nu au habar de competitie , io zic sa cauti inca o categorie , pescari poti sa-i numesti
Imi pare rau ca nu ai aflat despre ei in reviste sau la tv , fara sa-si ridice un soclu din faptu ca se poarta adecvat , cheltuie in jdm-uri , prind si chiar elibereaza .
Am intrebat ce castiga astia daca Romania ii vreo campioana mondiala in pescuit , ce impact ar avea un asemena lucru (si tot nu stiu din gura campionilor ) , si-n rest ma cam seaca minciuna pe fata , asta cu drapelu si accesele de nationalism , cand motivele is personale , de ordin economic in primu rand . Si nu ma deranjeaza , da macar sa vorbeasca asta cinstit , asta macar tu ai facut-o , si apreciez , chit ca nu o sa-mi vorbesti o perioada
Uite cat nationalism la crap , daca nu organizeaza ei , federatia , mai bine sa nu o faca nimeni ! Frumos , si national !