CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 10 Dec 2013, 14:55

mynu_cs scrie:
.....Eu unu as fi dispus din banii mei sa merg in control.
Zilele trecute s-a organizat o actiune antibraconaj pe Snagov cu paticiparea asociatiei respective si a politiei de transporturi locale... La solicitarea pentru voluntari a conducerii asociatiei a confirmat participarea, in afara membrilor fondatori sau ai CD, un singur pescar...

Cocluzia o puteti trage singuri, apropos de voluntariat!

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 10 Dec 2013, 14:59

rcorbu scrie:cu 30 ron/pescar, la ce te astepti ?
cateva controale si gata banii !
vrei repopulari, controale dese ? vb. lui Puya: baga ban ! baga ban !
pai si eu ce vreau??? sa fie controale fara sa fie din fondurile ANAP

deci am baga bani :)

Dumitrescu Iancu , cati au stiut de acest demers.. ??

cum s-a facut aceasta solicitare. , sa se faca ceva permanent , nu ceva anuntat din timp

tre sa fi cam incet la cap sa mergi la braconat cand se anunta control

Asa nu ai sti cine e in control si cine te poate arde..

Cat timp pierdem pe apa? pe malul raului..
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 10 Dec 2013, 15:04

mynu_cs scrie:
rcorbu scrie:

Dumitrescu Iancu , cati au stiut de acest demers.. ??

cum s-a facut aceasta solicitare. , sa se faca ceva permanent , nu ceva anuntat din timp

tre sa fi cam incet la cap sa mergi la braconat cand se anunta control

Asa nu ai sti cine e in control si cine te poate arde..

Cat timp pierdem pe apa? pe malul raului..
mynu, solicitarea s-a facut catre cei care, ca si tine, se bateau cu pumnii in piept... Si stai linistit, controalele nu se anunta public....

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 10 Dec 2013, 16:22

de curiozitate: cat a costat deplasarea politiei locale ? sau la cat poate fi evaluata.
intreb in ideea in care daca vrei starpirea braconajului trebuie sa faci controale dese, iar politia nu vine doar pe prietenie.

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 10 Dec 2013, 16:28

rcorbu scrie:de curiozitate: cat a costat deplasarea politiei locale ? sau la cat poate fi evaluata.
intreb in ideea in care daca vrei starpirea braconajului trebuie sa faci controale dese, iar politia nu vine doar pe prietenie.
Singurele costuri au fost cele legate de transportul barcilor asociatiei si combustibilul consumat.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Dec 2013, 20:49

Sorine , nu-i prima data cand te superi si-ti iei jucariile o vreme . Imi pare rau , da nu am cum sa fiu de acord cu ce ai sustinut , o parte ,ca o parte da , is de acord .

Tin sa te anunt ca-i plina Europa de meat eaters care dau cu naluci , elibereaza pestele si nu au habar de competitie , io zic sa cauti inca o categorie , pescari poti sa-i numesti :wink:
Imi pare rau ca nu ai aflat despre ei in reviste sau la tv , fara sa-si ridice un soclu din faptu ca se poarta adecvat , cheltuie in jdm-uri , prind si chiar elibereaza .

Am intrebat ce castiga astia daca Romania ii vreo campioana mondiala in pescuit , ce impact ar avea un asemena lucru (si tot nu stiu din gura campionilor ) , si-n rest ma cam seaca minciuna pe fata , asta cu drapelu si accesele de nationalism , cand motivele is personale , de ordin economic in primu rand . Si nu ma deranjeaza , da macar sa vorbeasca asta cinstit , asta macar tu ai facut-o , si apreciez , chit ca nu o sa-mi vorbesti o perioada :)
Uite cat nationalism la crap , daca nu organizeaza ei , federatia , mai bine sa nu o faca nimeni ! Frumos , si national !

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 10 Dec 2013, 21:11

SF
nu ma supar si nu imi au nici o jucarie
pur si simplu nu doresc sa duc mai departe o discutie care pleaca de la un concept si o idee si de la a doua postare ajunge la persoana ...
ca cine is , cum is , ce fac etc ....mai bine zis ce crezi tu despre ....ca de cunoscut nu ne cunoastem
i ve been there si e total contraproductiv ....
discutia e mult mai ampla si o pot duce cu placere pe niste baze ok , de discutie , oricand
si vei vedea ca asa e cum succint am explicat
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Dec 2013, 12:24

Sorin scrie: discutia e mult mai ampla si o pot duce cu placere pe niste baze ok , de discutie , oricand
si vei vedea ca asa e cum succint am explicat

Ar fi cam greu de dus o astfel de discutie , daca deja ii asa cum tu zici :wink:

Ai impartit pescarii dupa o realitate a ta (si asta nu se trebuie interpretat ca atac la persoana ) , insa io spun ca nu-i asa , si la o adica dovezi exista , putem face un sondaj pe forum asta la o adica , si nu o sa-ti iasa alea 3 categorii , asa cum le pictezi tu !

Iar viziunea mea asupra pescuitului , si cum il vad eu , evident ii personala , insa cred ca fiecare poate pune un pic de frana , duce 2 degetele la tampla si se intreaba cate una alta .

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 11 Dec 2013, 13:34

SF scrie:
Tin sa te anunt ca-i plina Europa de meat eaters care dau cu naluci , elibereaza pestele si nu au habar de competitie , io zic sa cauti inca o categorie , pescari poti sa-i numesti :wink:
Imi pare rau ca nu ai aflat despre ei in reviste sau la tv , fara sa-si ridice un soclu din faptu ca se poarta adecvat , cheltuie in jdm-uri , prind si chiar elibereaza .

Am intrebat ce castiga astia daca Romania ii vreo campioana mondiala in pescuit , ce impact ar avea un asemena lucru (si tot nu stiu din gura campionilor ) , si-n rest ma cam seaca minciuna pe fata , asta cu drapelu si accesele de nationalism , cand motivele is personale , de ordin economic in primu rand . Si nu ma deranjeaza , da macar sa vorbeasca asta cinstit , asta macar tu ai facut-o , si apreciez , chit ca nu o sa-mi vorbesti o perioada :)
Uite cat nationalism la crap , daca nu organizeaza ei , federatia , mai bine sa nu o faca nimeni ! Frumos , si national !
Si eu sunt un mancator de peste, dar cred ca am de castigat daca Romania obtine constant rezultate bune in competitiile internationale.
Hai sa le enumar:
- accesul la echipamente ( bete, fire, carlige) mai performante aduse de firme cu renume ( Colmic, Shimano, Tubertinii, Maver, si chiar imi pare rau ca nu au intrat si Milo sau Casini), iar aceste firme nu intra pe piata, sau intra dar cu produse mai slabe, daca nu exista si o ramura competitionala serioasa.
Pentru mine este o mare diferenta sa merg pe rau cu o varga de 250 gr decat cu una de 500 gr, si se cunoaste diferenta si la peste prins si la efort fizic.
Cand am vazut ce pot face carligele de la casini (nea Dady sa traiasca) am ramas impresionat.
- publicatii de specialitate care ar putea intra pe piata romaneasca ( sincer revistele noastre sunt cu mult sub "declic peche,
pesca in, e.t.c)
- invatatura ( majoritatea celor de la care am primit sfaturi sunt sau au fost pescari de competitie, si care nu se dau in laturi sa invete si pe altii)
-

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Dec 2013, 13:41

Si pana la urma cine ar fi persoana potrivita sa conduca federatia? Sa fie unul cu veleitati media?!

Scrie răspuns