CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de ULK » 09 Dec 2013, 23:46

shoco ia de aici..de la popescutzu citat.Cine vorbea de banii recreativilor? EL , doar el...
a propus(Federatia).... ca toti banii din taxarea pescuitului sportiv sa nu se mai risipeasca pe la diferite asociatii (este vorba per total de peste 100 miliarde lei vechi) ci sa se adune intr-un cont din care
Din calculele noastre, pentru buna functionare ne trebuie pentru primul an cam 8 miliarde de lei. Bugetul normal, asa cum il estiman noi va trebui sa depaseasca 1 milion de EURO pe an. Vom vedea daca suntem capabili sa facem acest efort. Daca nu, vor fi altii care vor reusi. Important este ca pescuitul sportiv a fost pus in legalitate. De aici incolo, va trebui sa dovedeasca ce potential are. Din estimarile federatiei, potentialul este urias!

Urias...pentru el si parvenitii lui...clar.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Dec 2013, 23:49

Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 10 Dec 2013, 00:00

Mersi ca nu a trebuit sa caut eu.. ca stiam ca a scris pe undeva :))

Vai vai.. poate ar trebui sa regandesti pe cine sustii asa sus si tare.. sau poate ai un interes mai putin nobil ? Te rog sa ne explici sa nu trag concluzii gresite , cum faci tu:)

deci sa mergem din rau in mai rau?

Domnu Popescu nu urmareste doar sa trimita pe X si Y la concurs.. el vrea bani lu Ion si Vasile .. pt care cei doi au muncit si nea Popescu NU
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Dec 2013, 00:17

shoco scrie:Unde a Zis cineva sa ii platesti taxa Federatiei??????????!!!!!
Isuse ce nivel are discutia asta....
Shoco ... nivelul a fost impus de tine, Fane si alti acoliti.

Nu stiu daca faci pe prostul sau la propriu esti batut in cap ... nu am chef sa caut acum citatele tale in care sustinei ceea ce acum negi. Deci nu lua lumea de proasta pt. ca s-ar putea sa ai surpriza ca nu esti atat de "telectual" pe cat te consideri.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 10 Dec 2013, 00:24

Asa e cum zice anem..si eu mai tin minte vag niste discutii cu aceasi protagonist, de acum doi-trei ani...se poate cauta, ca sigur a ramas si acum in analele forumului. Alte surse, de acord..cluburi putenice de acord....dar NU pe banii recreativilor ce ar trebui in primul rand sa mearga pe populari si paza....nu doar deturnate de la hot a hot.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 10 Dec 2013, 00:48

baieti sunteti antrenati ce-i drept.nu indraznesc sa va iau drept fraieri niciodata nu am facut asta in viata.
imi pare rau ca asemenea minti ascutite se limiteaza doar sa imi dea mie replici...
cum zicea F.C "munca o fac eu si toti isi asuma meritele"
daca am trage intr-o directie macar iluzionar comuna...

trist...chiar imi pare rau..

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Dec 2013, 00:55

Adelin scrie:Imagine
Vrei sa zici ca Imagine ?! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Dec 2013, 07:21

:lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Dec 2013, 11:56

Sorin scrie:
SF scrie: Vorbind de footbal , banii grosi vin din drepturi televisive , sau cum le-o fi zicand in tara , .
Glumind nitel
In anul 1990 , s-a transferat Raducioiu de la Dinamo la Bari
dupa vreo luna a venit inapoi in tara si ziaristii au dat navala sa-l intrebe una alta .....
Raducioiu avea un puternic accent peninsular si zicea ceva de genu ....no se como se dice aicea la voi la Romania .... :D

deci se zice...... drepturi de televiziune :D :D :D

SF , am citit mai multe postari de-ale tale referitor la competitie si , (cu specificarea ca poate nu am inteles pe deplin corect ce ai vrut sa zici )mi se pare ca e un amestec de multe clisee .....

In primul rand pescuitul de competitie e ca orice alt sport practicat la nivel de competitie , si aici ma refer la aspectele economice
mecanismele sunt similare
Din acelasi motiv probabil s-au facut comparatii cu diferite alte sporturi ....comparatii relevante zic eu

orice sport are practicanti de masa , de duminica , are competitori care practica asa ceva la cel mai inalt nivel si sa zicem aspiranti sau cei care vor ceva mai mult decat practicarea lui la nivel duminical

Sunt niste sfere concentrice daca vrei pe care se construieste mecanismul economic

duminicarii si aspirantii pot fi si suporteri sau nu in functie de ce sport vorbim

la fotbal daca vrei, ia un mos de 60 de an i , da-i doo pase in adancime sa fuga dupa ele si mai cheama-l si in aparare si probabil dupa 2 minute il iei cu targa
deci nu poate practica
asta nu-l impiedica sa imbrace tricoul echipei favorite, sa bea 3 beri si sa plateasca un meci de fotbal
e , in pescuit poate sa sipractice pt ca tine linistit un bat in mana si la 60 de ani ....si poate fi si suporter platitor al concursurilor televizate ( pescuitul nu se practica pe stadion )
deci relevanta suporter vs practicant e minima in ce priveste pescuitul de competitie

revenind la mecansimul economic in pescuit

in pescuit baza piramidei sunt duminicarii ( in america le zice meat eaters )
apoi urmeaza cei ce urmaresc competitile
si varful piramidei pescarii de competitie

banii cei mai putini se fac la meat eaters pt ca la ei nu vinzi decat carlige , fire si baits naturale ....
adaosul cel mai mare se face la practicantii sportivi , cei care de obicei si urmaresc pescuitul de competitie
lor le vinzi echipamente si naluci scumpe ...de acolo vin banii pt producatori / distribuitori ....etc
cu cat lumea lor e mai mare cu atat banii mai multi
pe ei se focuseaza producatorii , marketingul , publicitatea
ei sustin indirect prin produsele pe care le cumpara competitia
pana aici cred ca e clar
de precizat aici ca pe un meat eater il doare la basca cine e campion national ......

competitorii acolo concureaza pentru bani , si nu e un lucru de rusine , e chiar firesc
e profesia lor si daca simt ca pot sa castige bani din treaba asta foarte bine
nu inteleg de ce asta o vezi ca pe un lucru nasol ....ca se duc la concursuri pt bani .....foarte bine , doar sa fie acei bani pt care sa se duca ....
de mentionat ca nu oricine poate fi pescar de competitive e nevoie de bani pentru treaba asta
in Elite de ex , bugetul de participaare pe an e de vreo 80.000 USD . Nu ai banbii astia cash , nu poti participa
Castigurile cash vin din premii
Sponsorizarile sunt mai mult in echipamente , deloc de neglijat , dar rareori cash

ei , pescarii de competitie duc pescuitul inainte , ei sunt varful de lance

Deci asta e normalitatea , cu economic cu tot

De ce nu functioneaza la noi ?
Pentru ca din vreun million de purtatori de undita , vreo 999.000 sunt meat eaters ….bagatori la sacosha tot ce prind
Doar vreo 100.000 platesc si un permis pe an ( pe aici amusineaza Popescu ) …..iar din astia 100.000 cam 98.000 nu doresc altceva decat sa plateasca pe an maxim 20 RON , sa pescuiasca pe ape publice pline de peste si sa indese la sac tot ce prind …..
Deci competitia se invarte probabil in jurula a 2000 de oameni .
Singura revsita de pescuit la standard inalte , la un moment dat , avea un tiraj national de 7-8000 de cumparatori ……
Da , deci pe aici se invarte interesul ce depaseste sacosa….
De aia nu se intampla nimic semnificativ la noi cand echipa nationala iese campioana mondiala .
La noi , intai trebuie ca din masa de pescari sacosari sa se creeze treptat interesul pt mai mult , pentru a putea aspira la un mom dat la m
Primii si singurii care au facut pasi inainte sunt pescarii de competitive si media …..EI DIN PASIUNE SI PE BANII LOR s-au miscat inaintea conditiei pescuitului de sacosari
Trebuie urmati de legiuitori si de cei care vand scule …..astia au ramas in urma , tare in urma
Induistria si impotrtatorii ar vrea sa vanda scule dar apele n-au pesti , volumele le scad si in compensatie ei aplica adaosuri si mai mari ca sa supravietuiasca
….

In conditiile de mai sus , tu dai exact in cei ce s-au miscat inainte ….competitorii
Ca nu intelegi , ca ce vor ei , ca de ce se duc dupa bani …..etc

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Dec 2013, 12:26

Sorin , deci interesu tau ii mai mare decat a altui , sau mai bine zis mai important :wink:

Cineva vinde si la meat eatersi aia (totusi , am descoperit ca exista cuvantu "televizive" :wink: ), simt ca parca te deranjeaza ideea , dupa tine probabil toti ar trebui sa-si scumpere scule scumpe , sa dea la naluci si sa produca banii mai multi , insa pentru aia care se ocupa cu vanzarera acestor produse , ailalti de vand carlige , fire si nade sa-si gaseasca alta sursa ....sper sa ma insel !

Spui cu gura ta ca baza pìramidei is meat eaters , da paradoxal aia nu consuma cat aia aia interesati care urmaresc competitia ! Sustii ca is vreo 999 000 meat eatersi in tara , si dai de inteles (sau nu inteleg io ) ca consuma mai putin ca restu . Pai sa consume 100 de euro pe an is 9 999 000 milioane , imparte suma asta la aia 2000 de competitori si vezi daca-ti da , de ex. :wink:

Dupa catalogarea ta io-s un meat eaters , pentru ca nu particip la competitii si nici nu urmaresc (adica nu-s suporteru lui Kevin van Damm sau a nu stiu cui , ca de asta imi aduc aminte ca l-ai dat de ex. intr-o discutie :D , asa-i cu idoli astia :D :lol: ). Totusi , io cumpar sensibil mai mult decat fire , carlige si natural baits . Si cunosc foarte multe persoane in situatia asa , atat in tara cat si aici care pescuiesc atat cu naluci dar si la natural , fara sa urmareasca ce face Sorin sau cutare la etapa x . Pescuiesc fara sa fi citit sfaturile starurilor de competitie , si-s in stare sa-si cumpere scule fara parerile campionilor , la urma urmei multi de aici ati plecat , inainte de "sportivi" , ati fost forumisti sau pescari . Asa ca lasa mai moale , Raducioiule :wink:

Vezi ca nu am zis niciunde ca-s nemultmuit ca o fac pentru bani , astia de la concursuri , mai multa atentie :wink: Doar ca nu-mi convine sa cotizez o parte ca altu sa fac bani fara ca el sa cheltuie , vezi Shoco (n-am vreme sa ma ocup de tine , papusa :D ), si ma deranjeaza cum imping in fata mandria nationala , drapelu si fiorii cand asculta imnu , daca adevaru ii altu il pot spune, macar sa zica ca-i secundara dragostea de tara , da ii adevarata .Sau poate ii pe locu trei dupa mandria personala , nu te joci cu ego-ul nimanui :wink:
Cred ca esti de acord cu asta :) , ca am facut putin pe boul da(poti sa faci o gluma cu asta :) ), insa puteau dracului sa recunoasca de ce o fac , nu sa intinda aici interese nationale si generale .

In rest , as vrea sa ma lamuresti cum duc pescari de competitie pescuitul inainte , io nu simt nevoia sa ma invete nimeni , stiu sa ma bucur de pescuit fara ca cineva sa-mi dea sfaturi , chit ca-s un meat eaters !
Nu ai senzatia ca-ti scapa cate ceva Sorine :wink:

Scrie răspuns