Practicarea pescuitului sportiv în habitatele piscicole naturale ca activitate recreativă sau de agrement se face în baza unui permis de pescuit recreativ/sportiv, eliberat de asociațiile de pescari sportivi, legal constituite. Asociațiile de pescari sportive legal constituite și autorizate de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, precum și forurile de reprezentare la nivel național
CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
RCorbu ,tu ori faci pe naivul ori ai deficiente de perceptie grave
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
E drept ca federatia nu are nimic comun cu pescuitul ! Dar ia totusi si citeste-ti postarile ! Tu cu minuta ta ai scris despre "stirpirea braconajului " . Vrei sa-ti citez ??? Ceva probleme cu memoria sau doar cu cititul !
rcorbu:Ata-i tot de la apis : "politia nu vine doar din prietenie " ??? Eu stiam ca e o institutie care trebuie sa combata criminalitatea si pentru asta e platita . Tu ce crezi , dac-o chemam la un control la pescuit , pestele ridicat in urma costatarii contraventiei sau infractiunii , trebuie sa-l dam politistilor ca plata pentru faptul ca ne-au facut placerea de a-si face datoria ???Dupa felul tau de "gindire " sunt convins ca tu ai timp si 100 de ani ca sa vezi grandioasele realizari ale federatiei lui peste afumat !!! Continua ! Ii faci nunai si numai servicii batrinului apis!
nucus scrie:rcorbu:Ata-i tot de la apis : "politia nu vine doar din prietenie " ??? Eu stiam ca e o institutie care trebuie sa combata criminalitatea si pentru asta e platita . Tu ce crezi , dac-o chemam la un control la pescuit , pestele ridicat in urma costatarii contraventiei sau infractiunii , trebuie sa-l dam politistilor ca plata pentru faptul ca ne-au facut placerea de a-si face datoria ???Dupa felul tau de "gindire " sunt convins ca tu ai timp si 100 de ani ca sa vezi grandioasele realizari ale federatiei lui peste afumat !!! Continua ! Ii faci nunai si numai servicii batrinului apis!
Sa stii ca se pot face contracte cu jandarmii pentru paza de obiective.
Si pentru informarea ta sa stii ca au existat cateva asociatii care au cerut ajutorul politiei si au fost intradevar ajutati, cum a venit controlul braconierii dispareau de pe apa, iar la alte solicitari au fost refuzati pe motiv ca-si bat joc de politie.
Apropo cam de cate controale crezi tu ca este nevoie sa prinzi braconierii ? de 1- 2 , sa fim seriosi, pune tu politia sa colinde un rau, adica 30 - 60 KM. de 3 ori pe luna si o sa mai vedem, nu vorbim aci doar de balta care o ai tu langa casa.
Mister Fisherman scrie:RCorbu ,tu ori faci pe naivul ori ai deficiente de perceptie grave
Practicarea pescuitului sportiv în habitatele piscicole naturale ca activitate recreativă sau de agrement se face în baza unui permis de pescuit recreativ/sportiv, eliberat de asociațiile de pescari sportivi, legal constituite. Asociațiile de pescari sportive legal constituite și autorizate de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, precum și forurile de reprezentare la nivel național
Si uite ce zice Ordinul 15/2011: Art. 8.
(1) Asociaţia de pescari sportivi care obţine autorizaţie de pescuit recreativ/sportiv are următoarele obligaţii:
• să elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv către pescari, în condiţiile legii, fără perceperea de taxe suplimentare;
Asta cum o interpretezi ?
Sau o dai ca altul pe aici cum ca asociatia nu e obligata sa obtina permise gratis pentru toti !
Azi am primit proiectul de ordin privind prohibiția, pentru a depune amendamente. Propunerea federației este ca pe perioada de prohibitie pescuitul sportiv să fie permis pentru pescarii sportivi legitimati de federație și angrenați în sistemele de pregătire și participare la competițiile sportive oficiale organizate de aceasta.
Recreativii să aștepte până se gată prohibiția!
apsalba cum interpretezi urmatoarea din punctul federatie:
Ordinul 15/2011: Art. 8.
(1) Asociaţia de pescari sportivi care obţine autorizaţie de pescuit recreativ/sportiv are următoarele obligaţii:
• să elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv către pescari, în condiţiile legii, fără perceperea de taxe suplimentare;
Daca eu sunt pescar recrerativ, independent sau dintr-o asociatie care nu este afiliata Federatiei, ai obligatia conform legii sa-mi dai permisul ANPA gratuit ?
Daca eu sunt pescar recrerativ, independent sau dintr-o asociatie care nu este afiliata Federatiei, ai obligatia conform legii sa-mi dai permisul ANPA gratuit ?
Sugiiiiiiiiiiiiiii.....ciorapii. In tara asta unii sunt mai egali ca altii.
Iar arunci petarde, mai pe romaneste..ai aruncat o piatra in balta si...noi trebuie sa ...o scoatem.
In fiecare seara ma rog sa intrii in...prohibitie. Nu reprezinti pe nimeni, numai pe cei cu datorii...inclusiv la FISC.
Iar arunci petarde, mai pe romaneste..ai aruncat o piatra in balta si...noi trebuie sa ...o scoatem.
In fiecare seara ma rog sa intrii in...prohibitie. Nu reprezinti pe nimeni, numai pe cei cu datorii...inclusiv la FISC.

Da. Din modul cum este formulat acest articol, nu reiese că trebuie să fi membru asociat. Ce nu ați înteles niciunul dintre voi este faptul că OUG 23/2008. HG 1096/2009 și OM 15/2011 nu vorbesc nicăieri de pescari recreativi, ci de pescari sportivi. Și de asociații de pescari sportivi, nu recreativi. Oare de ce?rcorbu scrie:apsalba cum interpretezi urmatoarea din punctul federatie:
Vezi art. 2, pct. 27*1. din OUG 23/2008
Ultima oară modificat 11 Dec 2013, 15:28 de către apsalba, modificat 1 dată în total.
Asta-i ca faimoasa "lege a prohibitiei" din America anilor '20.apsalba scrie:Azi am primit proiectul de ordin privind prohibiția, pentru a depune amendamente. Propunerea federației este ca pe perioada de prohibitie pescuitul sportiv să fie permis pentru pescarii sportivi legitimati de federație și angrenați în sistemele de pregătire și participare la competițiile sportive oficiale organizate de aceasta.
Cetateanul respecta legea, iar mafiotii (federalii) beau si prosperau!
Lumeee, navala, navala sa va inscrieti in cluburile federale, daca vreti sa pescuiti in prohibitie!

Daca nu, baltile private va asteapta cu bratele deschise. Ca si in anii trecuti, de altfel!
Oricum, stiuca are alta perioada de prohibitie pe apele publice, stiati, domnule presedinte?
Daca nu ca pescar, macar ca manager!