CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de apsalba » 11 Dec 2013, 15:30

Mult mai bine decât tine, din moment ce și știuca, pe ordinul vechi, se putea pescui în prohibitie cu năluci și cu eliberarea capturii. La propunerea mea!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Dec 2013, 15:37

apsalba scrie:Mult mai bine decât tine, din moment ce și știuca, pe ordinul vechi, se putea pescui în prohibitie cu năluci și cu eliberarea capturii. La propunerea mea!
Discutabile toate afirmatiile, mai ales aia cu "la propunerea mea".
Este jenant sa vezi cum minte un om batran. Iar faptul ca va intitulati "presedinte" nu va obliga sa va introduceti minciuna in fisa postului.
dar, in privinta dvs, nimic nu ma mai mira!

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 11 Dec 2013, 15:39

apsalba scrie:
rcorbu scrie:apsalba cum interpretezi urmatoarea din punctul federatie:

Ordinul 15/2011: Art. 8.
(1) Asociaţia de pescari sportivi care obţine autorizaţie de pescuit recreativ/sportiv are următoarele obligaţii:
• să elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv către pescari, în condiţiile legii, fără perceperea de taxe suplimentare;

Daca eu sunt pescar recrerativ, independent sau dintr-o asociatie care nu este afiliata Federatiei, ai obligatia conform legii sa-mi dai permisul ANPA gratuit ?
Da. Din modul cum este formulat acest articol, nu reiese că trebuie să fi membru asociat. Ce nu ați înteles niciunul dintre voi este faptul că OUG 23/2008. HG 1096/2009 și OM 15/2011 nu vorbesc nicăieri de pescari recreativi, ci de pescari sportivi. Și de asociații de pescari sportivi, nu recreativi. Oare de ce?
Vezi art. 2, pct. 27*1. din OUG 23/2008

Aici te cam inseli:
OUG 23/2008
Art. 23. – (1) Prin pescuit în scop recreativ/sportiv se înţelege pescuitul efectuat cu undiţa sau cu lanseta, în scop de agrement/performanţă, pe baza unui permis nominal eliberat de Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură.

Asa ca pescuitul recreativ este clar definit in Ordonanta.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 11 Dec 2013, 16:26

apsalba scrie:Azi am primit proiectul de ordin privind prohibiția, pentru a depune amendamente. Propunerea federației este ca pe perioada de prohibitie pescuitul sportiv să fie permis pentru pescarii sportivi legitimati de federație și angrenați în sistemele de pregătire și participare la competițiile sportive oficiale organizate de aceasta.
Recreativii să aștepte până se gată prohibiția!
da' de cand sunt apele publice in administrarea federatiei??? :wallbash:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Dec 2013, 16:34

apsalba scrie:Azi am primit proiectul de ordin privind prohibiția, pentru a depune amendamente. Propunerea federației este ca pe perioada de prohibitie pescuitul sportiv să fie permis pentru pescarii sportivi legitimati de federație și angrenați în sistemele de pregătire și participare la competițiile sportive oficiale organizate de aceasta.
Recreativii să aștepte până se gată prohibiția!
O alta gaselnita menita sa mai pacaleasca citiva.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Dec 2013, 16:37

Popescule...ma doare-n p...ix de propunerile matale si asta pentru ca..
1.Daca vreau sa pescuiesc in prohibitie pe Mures ,stiu coclauri unde nici naiba nu se baga..
2.Avem in Arad suficiente incinte private unde se pescuieste civilizat si cu capturi mai mult decit multumitoare ,incinte care nu-ti pun conditii ''federale''..Asa ca da-i 'nainte cu aberatiile tale..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 11 Dec 2013, 17:31

RCorbu , te-ai convins acum ca mitomanul vrea sa te faca "sportiv' cu japca ? :lol: :lol: :lol:
El n-a "auzit si nici nu stie ce insemna " pescuit recreativ , atata timp cat acesta nu este sub controlul lui total si lumea nu cotizeaza la cooperativa :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 11 Dec 2013, 18:59

Mister Fisherman scrie:RCorbu , te-ai convins acum ca mitomanul vrea sa te faca "sportiv' cu japca ? :lol: :lol: :lol:
El n-a "auzit si nici nu stie ce insemna " pescuit recreativ , atata timp cat acesta nu este sub controlul lui total si lumea nu cotizeaza la cooperativa :lol: :lol: :lol:
Nu neaparat.
Sunt fragmente din lege care ii dau dreptate si altele care NU ii dau dreptate, si pe acele articole il contrazic.
Oricum in viitorul proiect se va face distinctia clara intre sportiv si recreativ precum si modul in care se vor distribuii permisele ANPA.

Totusi de unul singur a infiintat o Federatie, a obtinut un CIS si se zbate sa mearga mai departe. Cati dintre noi am putea face acest lucru ?

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 11 Dec 2013, 19:29

stai linistit ca nu a fost singur... a avut alti pe care i-a tot dus cu zaharelu cat a putut si apoi cand nu au mai vrut a inceput sa ii injure si jigneasca
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Dec 2013, 19:55

rcorbu scrie: Sunt fragmente din lege care ii dau dreptate si altele care NU ii dau dreptate, si pe acele articole il contrazic.
Oricum in viitorul proiect se va face distinctia clara intre sportiv si recreativ precum si modul in care se vor distribuii permisele ANPA.
Daca intr-un demers ca cel popescian sunt fragmente de lege care ii dau dreptate si altele care nu ii dau dreptate, inseamna ca nu are dreptate.
Nu poti avea si nu avea dreptate in acelasi timp.

Corbule, parerea mea e ca tu nu te-ai indragostit de Popescu, ci de ceea ce iti imaginezi ca ar fi Popescu.
Eu zic sa va lasam timp sa va mai cunoasteti putin. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns