Nuuuu

Poate gasi sponsori din domenii mai diferite sa zicem , creme and farduri is destule

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Papusel , intr-un sistem bazat pe meritocratie probabil te-ai da pe ochi cu carbune vero , din ala din sobashoco scrie:Nici eu nu-s dispus sa-ti platesc tie pensia,ajutor de somaj,ajutorul de handicap sau alte taxe de genul.SF scrie: Ca pescar , nu-s dispus sa-i dau din buzunaru meu altui pescar ca el sa faca performanta , doar pentru fiorii aia de care vorbea Nutzu , pot sa-i cumpar nalucile sau nada daca are magazin , si ca el investeste o parte din castigu sau personal in competii ii in regula , dar repet , nu-s dispus , si nici macar nu este normal ca o persoana cu o pasiune sa-i plateasca altuia care o convertit aceasta pasiune in sport , eventual scoate si profit daca devine popular , cel putin la crap daca castigi vreo 2 concursuri scoti bani .
La fel , nu-s dispus sa platesc din buzunar la o persoana care simte nevoia sa demonstreze ca-i mai bun ca altii ,(si-n cazu asta nici macar nu conteaza pescuitu , ii doar o cale de a satisface alta nevoie decat pescuitu) imi pare rau da nu-i normal .
![]()
Nu sunt dispus sa mai platesc nici un cent statului Roman, AGVPS-ului sau oricarei alte institutii care nu se ocupa de binele meu.
Daca ar fi sa judecam dupa persoana nu as fi dispus sa platesc nici un cent in directia calitatii vietii unora.
As prefera oricand un sistem bazat pe meritocratie.
SFSF scrie:Sorin , deci interesu tau ii mai mare decat a altui , sau mai bine zis mai important![]()
Cineva vinde si la meat eatersi aia (totusi , am descoperit ca exista cuvantu "televizive"), simt ca parca te deranjeaza ideea , dupa tine probabil toti ar trebui sa-si scumpere scule scumpe , sa dea la naluci si sa produca banii mai multi , insa pentru aia care se ocupa cu vanzarera acestor produse , ailalti de vand carlige , fire si nade sa-si gaseasca alta sursa ....sper sa ma insel !
Spui cu gura ta ca baza pìramidei is meat eaters , da paradoxal aia nu consuma cat aia aia interesati care urmaresc competitia ! Sustii ca is vreo 999 000 meat eatersi in tara , si dai de inteles (sau nu inteleg io ) ca consuma mai putin ca restu . Pai sa consume 100 de euro pe an is 9 999 000 milioane , imparte suma asta la aia 2000 de competitori si vezi daca-ti da , de ex.![]()
Dupa catalogarea ta io-s un meat eaters , pentru ca nu particip la competitii si nici nu urmaresc (adica nu-s suporteru lui Kevin van Damm sau a nu stiu cui , ca de asta imi aduc aminte ca l-ai dat de ex. intr-o discutie, asa-i cu idoli astia
![]()
). Totusi , io cumpar sensibil mai mult decat fire , carlige si natural baits . Si cunosc foarte multe persoane in situatia asa , atat in tara cat si aici care pescuiesc atat cu naluci dar si la natural , fara sa urmareasca ce face Sorin sau cutare la etapa x . Pescuiesc fara sa fi citit sfaturile starurilor de competitie , si-s in stare sa-si cumpere scule fara parerile campionilor , la urma urmei multi de aici ati plecat , inainte de "sportivi" , ati fost forumisti sau pescari . Asa ca lasa mai moale , Raducioiule
![]()
Vezi ca nu am zis niciunde ca-s nemultmuit ca o fac pentru bani , astia de la concursuri , mai multa atentieDoar ca nu-mi convine sa cotizez o parte ca altu sa fac bani fara ca el sa cheltuie , vezi Shoco (n-am vreme sa ma ocup de tine , papusa
), si ma deranjeaza cum imping in fata mandria nationala , drapelu si fiorii cand asculta imnu , daca adevaru ii altu il pot spune, macar sa zica ca-i secundara dragostea de tara , da ii adevarata .Sau poate ii pe locu trei dupa mandria personala , nu te joci cu ego-ul nimanui
![]()
Cred ca esti de acord cu asta, ca am facut putin pe boul da(poti sa faci o gluma cu asta
), insa puteau dracului sa recunoasca de ce o fac , nu sa intinda aici interese nationale si generale .
In rest , as vrea sa ma lamuresti cum duc pescari de competitie pescuitul inainte , io nu simt nevoia sa ma invete nimeni , stiu sa ma bucur de pescuit fara ca cineva sa-mi dea sfaturi , chit ca-s un meat eaters !
Nu ai senzatia ca-ti scapa cate ceva Sorine
Ar fi ca si cand pilotii de Formula 1 ar pazi semafoarele si trecerile de pietoni...mynu_cs scrie:Daca aia 1000-2000 ar avea drept de control de la ANPA s-ar m-ai schimba lucrurile ..
Eu unu as fi dispus din banii mei sa merg in control.
Ce intelgi tu prin drept de control ?mynu_cs scrie:Daca aia 1000-2000 ar avea drept de control de la ANPA s-ar m-ai schimba lucrurile ..
Eu unu as fi dispus din banii mei sa merg in control.
mitomanul scrie:Eu am ingrata meserie de a respecta statutul și regulamentele federației, nu de a vă convinge pe voi să vă alăturați federației. Trebuie să vă convingeți singuri, că doar sunteți maturi!
Nu va mai agitati atat , voi nici nu sunteti considerati pescari conform ragulamentului cooperatistPescuitul sportiv este ramura sportivă recunoscută de stat și reglementat prin prevederile exprese ale Legii nr. 69/2000 privind educația fizică și sportul, cu modificările și completările ulterioare. În comformitate cu prevederile art. 2 al Legii nr. 69/2000, practicarea pescuitului sportiv este activitate de interes național sprijinită de stat. De asemenea, statul recunoaște și garantează dreptul persoanelor fizice și juridice dreptul de a se asocia în vederea constituirii de structure sportive. Autoritatea privind organizarea, administrarea și controlul activităților și competițiilor pe ramura de sport – pescuit sportiv – revin prin lege, Federației sportive de specialitate, constituită și autorizată în condițiile legii. Practicarea pescuitului sportiv în habitatele piscicole naturale ca activitate recreativă sau de agrement se face în baza unui permis de pescuit recreativ/sportiv, eliberat de asociațiile de pescari sportivi, legal constituite. Asociațiile de pescari sportive legal constituite și autorizate de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, precum și forurile de reprezentare la nivel național, constituite pe principiul liberei asocieri, vor fi luate în evidență de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ministerul Mediului și Pădurilor în vederea de programe de acțiuni și proiecte comune pentru conservarea și protejarea resurselor acvatice vii. Practicarea pescuitului sportive pe teritoriul național se poate practica atât în apele continentale (ape dulci) cât și în apele teritoriale ale Mării Negre, în baza prezentului Regulament cât și a Regulamentelor de competiție pe fiecare probă sportivă practicată pe ramura de sport „ pescuit sportiv”.