Confuzia o face legea de kkt, oarecum
Confuzia este perpetuata mai departe de diversi interesati. Pentru banutii aia nu putini.
Pescuit recreativ si pescuit sportiv.
Doua concepte total diferite si pe care interesele pecuniare tind sa la cam faca o apa si un pamant.
Stiu, sa faci rost de sponsorizari e naspa.
Ca tre muncit si dat ceva in schimb. Si e cam greu. Si cu expunerea si cu datul inapoi.
Ca sponsorizarile nu le face nimeni pentru mecenat.
Sa-i intrebe cineva pe flacaii de la WSB ce inseamna o colaborare pe bune cu un sponsor. Ca-s exemplu maxim in bransa.
Ma si apuca rasul cand ma face cineva pescar sportiv. E de o sportivitate rara atmosefera, seara, la Miruna in Periprava.
Cine a servit stie.
Si ati cam servit toti de pe la master
Am niste amici din Bacau, sport extrem.
5 zile 15 sticle de coniac Jidvei. Ah si vreo 50 de kile de alb si sec.
Pescari pana in maduva oaselor. Recreativi. Ca sportivi......
KKtul maxim e ca acum pe langa AGVPS, care face putin spre nimic, mai avem si un proaspat venit pe firmament.
Ambele entitati dau cate una bombastica dar cu ochiul tot la butelie sunt ambele.
In rest numai de bine.
Pe final citatul anului:
T.M.: Ati fi de acord sa mediati o intalnire intre AGVPS si FRPS?
F.C.: Mi s-a propus, m-am gandit si inca ma gandesc, ce interes am eu intr-un astfel de demers, singurul raspuns pe care l-am gasit, este: "interesul national", deci da, as fi de acord sa mediez o intalnire.
T.M.: Ati fi de acord sa organizati evenimentul impreuna cu alta entitate decat AGVPS?
F.C.: Pe balta Corbu nu scrie AGVPS, scrie proprietar Florin Carstocea. Toti ceilati actioneaza pe vorbe pentru faima si glorie. Eu sunt singurul care investeste in asta.