CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rcorbu
veteran
veteran

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de rcorbu » 09 Dec 2013, 21:21

shoco scrie:@anem > nu m-ai inteles.
Ca sa nu repet ce s-a scris si sa iti faci o idee la ce ma refer citeste te rog raspunsul lui Sorin mai devreme.

Nu am pus nicaieri problema luatului cu japca din banii pescarilor.Am pus problema unui sistem care nu functioneaza.
Bani luati cu japca in toata regula = AGVPS si ANPA
Nu vad nicaieri sa ii injurati pe ei.
Sa inteleg ca intr-o tara normala strazile,spitalele,scolile,profesorii,pompierii si tot aparatul statului este platit din... ceruri.

Ah, ok, acum am inteles. :wallbash:

De ce crezi ca ANPA iti ia banii cu japca ?
In cele mai multe tari europene taxa de pescuit se plateste la stat, nu crezi ca este normal ?
Ca taxa este mica, o alta anomalie, dar ea trebuie platita.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 09 Dec 2013, 22:10

vali stratonov scrie:
ticairlandezu scrie:Am intrat "calare" in Alba-Iulia....nu-ti aduci aminte!!!!! :wink: :lol1: :lol1: :lol1:
Esti deja un caz patologic ..... chiar sa te crezi Mihai Viteazu... :lol1: :lol1: :lol1:
Medicamenteeeeeeeeee, alo Spitalu 9 ... :D :D :D :D
In cazul asta nu ma mir ca tea dat afara..... Fane din Federatie :lol: :lol: :headbash:

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 09 Dec 2013, 22:14

Ce comparatii faceti aici.. fotbalul cu pescuitul .

Daca eu vreau sa practic sportul acesta nu trebuie sa cotizez la FEDERATIE , ca eu vreau sa imi cumpar tot felul de porcarii legate de echipa nationala .. atunci da .. platesti.. , daca eu vreau sa ma uit la liga 1 . da platesc.. dar nu platesc sa il practic..

nu EU ii platesc la X de la Steaua banii. nu.. orice ai zice nu.. ii plateste ala care plateste abonamentu tv cumpara tricou sau eu mai stiu ce..

Dar sa revenim , dece sa platesc eu Federatiei ca pescuiesc? , astea is ca glumele cu Biserica , ca tre sa platesti ca ai nume de Sfant .

Daca vrei sa schimbi ceva in tara asta nu schimba un rau intr-unul mare rau.. ca nu rezolvi nimic

nu am chef si nici timp sa citesc toate aberatiile dar.. nu pot sa zic ca am vazut in marele plan al Federatiei .. cum se imbunatateste viata muritorului de rand.. pescarului cu rama cum l-ati numit . doar ca el de acum plateste federatiei sa mearga unu si altu la te miri ce competitie

vreiti la competiti . faceti contracte cu firme care se ocupa cu articole de pescuit... nu va ajunge . nu mergeti. si gata nu-i obligata gloata sa va plateasca voua fatenziile si mofturile
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 09 Dec 2013, 22:36

Unde a Zis cineva sa ii platesti taxa Federatiei??????????!!!!!
Isuse ce nivel are discutia asta....

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 09 Dec 2013, 22:38

mynu_cs scrie:Ce comparatii faceti aici.. fotbalul cu pescuitul .

Daca eu vreau sa practic sportul acesta nu trebuie sa cotizez la FEDERATIE , ca eu vreau sa imi cumpar tot felul de porcarii legate de echipa nationala .. atunci da .. platesti.. , daca eu vreau sa ma uit la liga 1 . da platesc.. dar nu platesc sa il practic..

nu EU ii platesc la X de la Steaua banii. nu.. orice ai zice nu.. ii plateste ala care plateste abonamentu tv cumpara tricou sau eu mai stiu ce..

Dar sa revenim , dece sa platesc eu Federatiei ca pescuiesc? , astea is ca glumele cu Biserica , ca tre sa platesti ca ai nume de Sfant .

Daca vrei sa schimbi ceva in tara asta nu schimba un rau intr-unul mare rau.. ca nu rezolvi nimic

nu am chef si nici timp sa citesc toate aberatiile dar.. nu pot sa zic ca am vazut in marele plan al Federatiei .. cum se imbunatateste viata muritorului de rand.. pescarului cu rama cum l-ati numit . doar ca el de acum plateste federatiei sa mearga unu si altu la te miri ce competitie

vreiti la competiti . faceti contracte cu firme care se ocupa cu articole de pescuit... nu va ajunge . nu mergeti. si gata nu-i obligata gloata sa va plateasca voua fatenziile si mofturile

Risc sa iau iar injuraturi, dar Federatia nu are treaba cu pescarul de Duminica si nici cu banii lui.
Acesta plateste taxa ANPA si pescuieste ca sa se distreze sau sa puna pe gratar un baboi.
Ma insel nea Fane ?
In schimb daca vrei sa participi la competitii reprezentand Romania, atunci ai treaba cu Federatia, ca o fi a lui Fane sau a altuia.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 09 Dec 2013, 23:01

Oare chiar nu are treaba? Ia intrebati-l pa Fane cam ce crede despre taxa agrementistilor ca sa nu mai copy - paste-uim.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 09 Dec 2013, 23:13

Confuzia o face legea de kkt, oarecum
Confuzia este perpetuata mai departe de diversi interesati. Pentru banutii aia nu putini.
Pescuit recreativ si pescuit sportiv.
Doua concepte total diferite si pe care interesele pecuniare tind sa la cam faca o apa si un pamant.
Stiu, sa faci rost de sponsorizari e naspa.
Ca tre muncit si dat ceva in schimb. Si e cam greu. Si cu expunerea si cu datul inapoi.
Ca sponsorizarile nu le face nimeni pentru mecenat.
Sa-i intrebe cineva pe flacaii de la WSB ce inseamna o colaborare pe bune cu un sponsor. Ca-s exemplu maxim in bransa.

Ma si apuca rasul cand ma face cineva pescar sportiv. E de o sportivitate rara atmosefera, seara, la Miruna in Periprava.
Cine a servit stie.
Si ati cam servit toti de pe la master :P

Am niste amici din Bacau, sport extrem.
5 zile 15 sticle de coniac Jidvei. Ah si vreo 50 de kile de alb si sec.
Pescari pana in maduva oaselor. Recreativi. Ca sportivi......

KKtul maxim e ca acum pe langa AGVPS, care face putin spre nimic, mai avem si un proaspat venit pe firmament.
Ambele entitati dau cate una bombastica dar cu ochiul tot la butelie sunt ambele.

In rest numai de bine.

Pe final citatul anului:
T.M.: Ati fi de acord sa mediati o intalnire intre AGVPS si FRPS?
F.C.: Mi s-a propus, m-am gandit si inca ma gandesc, ce interes am eu intr-un astfel de demers, singurul raspuns pe care l-am gasit, este: "interesul national", deci da, as fi de acord sa mediez o intalnire.

T.M.: Ati fi de acord sa organizati evenimentul impreuna cu alta entitate decat AGVPS?
F.C.: Pe balta Corbu nu scrie AGVPS, scrie proprietar Florin Carstocea. Toti ceilati actioneaza pe vorbe pentru faima si glorie. Eu sunt singurul care investeste in asta.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Dec 2013, 23:19

shoco scrie:Unde a Zis cineva sa ii platesti taxa Federatiei??????????!!!!!
Isuse ce nivel are discutia asta....
Eu cred ca intelegi bine ce au vrut sa zica baietii, dar, ca un intelect'al o dai pensata, pt ca raspunsul ar fi in defavoarea bajetilor destepti. Si eu cred ca taxa pescarului de rand tre' sa se indrepte in primul rand inspre populari si apoi in controale. Unde se indreapta in acest moment?!(ca sa iti anticipez intrebarea) In "cheltuieli particulare" facute pe banii fraierilor de catre smecherii care gestioneaza incasarile. Nu e normal sa se intample asta si cred ca pt a schimba lucrurile ar trebui sa incercam toti sa facem cate ceva. Dar de aici si pana la gestionarea acestor bani de catre federatie e cale lunga si e aberant ca banii sa ajunga pe mana unui mosneag ce bea apa infestata cu anti-baby. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 09 Dec 2013, 23:30

Din balon Adelin. Nu uita te rog ca-i important :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Dec 2013, 23:34

Ce sa fac am devenit fidel curentului realist implementat de curand de colegii de forum. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns